Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #54400 üzenetére
Koszi. 1-2 baki van benne, a manualis fokuszra ugy tunik meg nem ereztem ra megfeleloen, de az automatika a csilivilit az istennek nem tudta beloni (de sztem egy telefon se kepes ra).
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
maximilian4
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz maximilian4 #54402 üzenetére
Szerintem a topikjaban hamarabb valaszt kapsz, ok jobban ismerik a telefont, mint ez a topik.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Burt1793
veterán
Tanúhegyek nyomában túra:
Az idő nem volt a legnaposabb és csak sietve tudtam a képeket ellőni, de legalább épphogy 8 óra alatt megvolt a 42 km. Nem csináltam minden hegyről (6 db volt) képet, mert sokszor semmit se lehetett látni.Badacsony, Kisfaludy-kilátó
Badacsonyi csúcsról lefele1
Badacsonyi csúcsról lefele2
Egry József kilátópont (ennyi látszott itt a Balatonból reggel
Ranolder-keresztnél kilátás a Balatonra/Badacsonytördemicre
Bujdosók lépcsőjén lefelé
Szigligeti vár lábánál fefelé
Kilátás a Szigligeti várról
Távolodó Szigligeti vár
Kaptató a Szent György-hegyre
Ösvény a Szent György-hegy csúcsa felé
Csobánc lábánál (negyedik csúcs), kilátás az utolsó két csúcs felé (Tóti-hegy, Gulács)Samsung Galaxy S7
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Aryon87 #54403 üzenetére
Ott kérdeztem és volt aki azt írta nem. De itt jobban ismerhetik a külső alkalmazásokat tekintettel arra hogy aki idejár az kifejezettem fotózásra használja a telefont.
Amúgy kifejezetten a manual camera-ra gondoltam. Sok jót hallottam róla, de feleslegesen nem akarom megvenni.Maxi
-
Aryon87
félisten
válasz maximilian4 #54405 üzenetére
Ja, az mas. Sajnos a kerdesben nem tudok segiteni, nalam a gyari kamera alapbol tudja a 30sec zaridot maximalisan (G5)
Burt: jo kepek lettek. 👍
Badacsonyi csucsrol lefele 1 tetszik a legjobban a hangulata miatt.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #54406 üzenetére
Az enyim 1 percet. (CM1 )
maximilian4: szerintem a gyári alkalmazásban lelhető záridő a maximum. Annál hosszabbat max. valami root birizgálással lehet csak kihozni. Talán.
Próbáld ki a Footej camerát, ha az se enged 10mp-nél hosszabbat, akkor a Manual Camera se.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54407 üzenetére
En azt hittem hogy az S7E az tudja a nagyobb zaridot is. Csak 10s a maximumja? Milyenazma?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Burt1793
veterán
válasz Aryon87 #54406 üzenetére
&(#54409) Dr. 444Hertz: Köszönöm szépen! Kicsit sajnálom, hogy nem volt naposabb idő, nem is a képek miatt, jobb lett volna lenézni a csúcsokról (plusz ezért autóztunk kétszer 170 km-t).
(#54408) Aryon87: De lehet, hogy a legrövidebbet az s7 széria tudja, 1/24000-t lehet beállítani, még napos időben is sötét lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
Sziasztok!
Dubai-ba elek itt sokkal olcsobb az okostelefonok mert nincs ado adomentes minden de nem ez a lenyeg . Szamomra a legfontosabb a kamera legjobb legyen jarom a vilagot fenykepezek , eddig Nexus 6P volt tokeletes volt az elolapi kameraja es a hatso , de ti is tudjatok valtani kell eg az embernek a keze az ujra. Melyik a legjobb kamera? Legyen jo az elolapi kameraja es videoba is jo legyen. Elore is koszonom valaszotokat
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #54410 üzenetére
Sebaj, igy is latvanyosak lettek a kepek
Az rovid zarido amit irsz
Maximiliannak a hosszu zaridoben kellene 10+ secIndia: S7edge, G5, meg talan a HTC10
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
Mozgásban
Nexus 5Xhttps://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
bollizolee
tag
válasz Dr. 444Hertz #54343 üzenetére
Raknám én a P9-es képeket csak az a gond hogy nem nagyon érek rá fotózni.
Pár képet azért hoztam ,nem valami komoly képek. De ha már ekkora igény van a huawei képekrehuawei P9
-
Arcképgyáros
válasz bollizolee #54415 üzenetére
Van ilyen, én se tudok mostanság eleget fotózgatni, egyszerűen sűrű ez a tél.
Jó képek lettek.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
deny330
aktív tag
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #54417 üzenetére
A 3. kép háttérkép feelingű
Jó neked, hogy kint lehetsz a melegben.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dr. 444Hertz #54419 üzenetére
Köszönöm nektek. Már sajna hazajöttünk, ott csak a facebookra töltöttem fel pár képet, nem volt kedvem ezzel foglalkozni...
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Jack Oneill #54414 üzenetére
Haha!
Automatán volt, nagyrészt mozgásban, vagyis épphogy csak megálltam egy pillanatra, sőt, a sportstrackeren belül csináltam ezeket a képeket, ilyenkor nem enged módot változtatni, de cserébe beszúrja az útvonalra a képeket.(#54417) ToniSoprano: Köszönöm, szép volt. A te képeid is jók, bár ezt a típusú ernyős, zsúfolt partot nem komázom, a többi tetszik.
-
maximilian4
addikt
[ Módosította: BigBlackDog ]
Maxi
-
mobiltom
tag
Galaxy s7 képek:
Hősök[link]
Falevelek[link]
Csónak[link]
Templom este[link]
Külső lámpa[link]
Alig fénynél[link]
Kismacskák[link]
Macsek profil
Puzzle
Golden kölyökGalaxy s7
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz mobiltom #54424 üzenetére
Macskás, képek jók lettek, és a lámpás is tetszik.
Ha lehet, legközelebb a képeket az összefoglalóban leírtak szerint direkt linkbe rakd, mert úgy egyszerűbb teljes méretben menézni pl mobilon.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Burt1793
veterán
válasz mobiltom #54424 üzenetére
Tudsz választani, hogy milyen linkeket adjon a képfeltöltő oldal, a direkt linket válaszd legközelebb, akkor olyan lesz, mint az én HSZ-emben. Így a legkönnyebb nekünk megnyitni rendesen.
Amúgy nagyon jók a képek, csak így tovább! Terjesszük az S7 képalkotói tudását a topikban.
(#54427) mobiltom: most már mindegy, max a topikgazda rendbe rakja, de akkor legközelebb már menni fog. Amúgy elég csak a direkt link, nem kell a másik elé (lehet, hogy ezt is láttad, csak már nem tudtam javítani, akkor sorry).
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Burt1793 #54426 üzenetére
Rejtett raklám a fotóidról, nem ér.
Így is lehet képet beszúrni (nem, egyáltalán nem reklám): [link]
vagy így: [link]
Amúgy tényleg, egyre több S7 van itt a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Dr. 444Hertz #54428 üzenetére
Hehe, nem reklám, most raktam ki amúgy is, még friss. A példád szerintem nem jó, mobilnetesek annyira nem szeretik, mert az indexképeknek is van valamekkora mérete.
Nem azért nincs s7-es a topikban, mert keveset adnak el belőle vagy mert olyan rossz lenne a kamerája, inkább csak nem ismerik a tulajok a topikot vagy nem csinálnak ide alkalmas képet. Én párszor leírtam a teló topikjába, hogy jöjjenek ide, mert sok az LG/nexus.(#54429) ToniSoprano: Imádom a vonatokat. Ez a sötét-világos váltás nem a telefonok barátja, kicsit megfeküdte a te képeidet is ez, de nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Burt1793 #54430 üzenetére
~50-100kb nem hinném, hogy sokat elvenne a felhasználható adatmennyiségből, és én például jobban szeretem azt, ha látom, hogy mit fogok/ nem fogok megnyitni.
Egy ilyen indexkép a gyakorlatban szerintem inkább segít a spórolásban, mint eszi a mobilnetet.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54432 üzenetére
En pl nem tudok mobilon indexkepet is csinalni + linkelgetni. Korulmenyes..
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54434 üzenetére
-
mobiltom
tag
Szerintetek melyik jobb kamerában? S7 vagy p9?
-
Arcképgyáros
-
DaWehun
tag
válasz Dr. 444Hertz #54439 üzenetére
köszi, csak ez még a régi Honor 6-osomról való képek, nem 8-as.
...
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Drakmusz #54443 üzenetére
Nagyon szép képek lettek!
Azon tűnődtem, hogy miért olyan szimpatikusak a képeid, aztán rájöttem, hogy azért, mert úgy tűnik, szeretünk hasonló szögből fényképezni.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54444 üzenetére
Jo kepek lettek. Eszembe nem jutna ezt lefotozniDrakmusz a tieideknis szuperek lettek.
Nekem valahogy nem megy ez az ilyen-olyan szogbol valo fotozas...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #54446 üzenetére
Köszönöm!
Neked is megy, hiszen a legutóbbi sorozatodban szépen villantottál ilyen-olyan képet.
Én például azt nézem, hogy hol van egy pont, ahol a legtöbb vonal találkozik a távolban, közben pedig figyelek az objektumra is, amit éppen le akarom fotózni.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54447 üzenetére
Probalkozom, de tobbetek azeet regota fotozkodik, profibnak en meg amator vagyok.
De amiket te kitalasz, nagyon komolyak. Gaztuzhely csuuuuucsXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #54448 üzenetére
Én is csak most nyáron kezdtem el hobbi szinten fotózgatni.
Ösztönből csinálok képeket, de úgy tűnik, a spontán ötleteim elnyerték a tetszésedet[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54449 üzenetére
Bizony, es azt hiszem megprobalok kicsit csorni az otleteidbol, holnap meglatom miket lehet itthon fotozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest