Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Jack Oneill
veterán
Es igaz! Ma probalgattam es auto modban nagyon jo a kamera. Este termeszetesen erdemes manualra rakni. Vegulis ha tenyleg jol lovo be nappal az automatika a szineket is,akkor nem kell banralni a wb-t. Egyebkent szerintem mas is fotozgat azert,csak speciel nekem mostansag keves isom van. Munka mellett egyetem es tanulnom is kell.
-
DaWehun
tag
válasz Dr. 444Hertz #55201 üzenetére
Nem tudom mi lehet, de nagyon zavaró. Kezdem azt hinni, hogy ez valami hiba lehet, főleg úgy, hogy nem minden képen csinálja és nem csak napsütésben. Valamint az, hogy napsütésben van amikor tökéletes a kép az is elgondolkodtat, hogy vajon akkor mégis mi az ami ennyire befolyásolja.
(#55202) kengyel Persze, nyilván sokkal drágább, de én úgy mindent figyelmen kívül hagyva mondtam csak, hogy jelenleg ez a telefon szállítja a legjobb képeket ide.
...
-
Arcképgyáros
válasz DaWehun #55204 üzenetére
Én eddig soha nem tudtam erős napfényben értelmes képet csinálni.
De gondolj bele. Van egy RAW képed, ami eleve nem túl éles, és ezen felül túl kontrasztos.
Első lépésed, hogy a színeket korrigálod, amivel sajnos a zajt is erősíted.
Utána a felerősített zajt és az életlen részleteket akarod valahogy rendbe hozni.
Az eredmény valószínűleg nem lesz sokkal jobb, mint a gyári kép, festményszerű és mosott lesz.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
mobiltom
tag
Pár kép s7-el:
Tájkép 1
Tájkép 2
Tájkép 3
Tükröződés
Hold -
-
w333
félisten
Egy kis érdekesség ... durván jó képek !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
-
bollizolee
tag
Ma is hoztam pár nappali és esti képet a tegnapi helyszinről. De most az estiek álvánnyal és manuálisan készültek.
Fagyos buszmegálló
monokróm kémény
monkróm tyúk udvar
fagyott virágok
Vár
Vár2
Vár3
VárosházaHuawei P9
-
mobiltom
tag
válasz bollizolee #55215 üzenetére
Jók a várasok! Tetszenek! Sárvári vár netán?
-
Arcképgyáros
válasz bollizolee #55215 üzenetére
Szép képek, jók a témák
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
Par semmitmondo kep, hirtelen fotozassal.
Ez a ketto ugyanaz, csak mas-mas pozbolEsti automatak (most lottem oket)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nem tudom milyen minoseguek, telon neztem csak vissza oket..
LG G5 (igen, meg marad egy darabig )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #55221 üzenetére
Nem is lettek semmitmondóak!
Az első kettőt és az utolsót kivéve nagyon jó képek lettek!Add fel hirdetésre mihamarabb, de azért szeresd még egy rövid ideig a kicsikét
Szerk: mondjuk a minőség nem annyira top level, de talán még egy kis ideig kibírod.
Szerk2: az első se rossz, de kicsit rákbélre emlékeztető az a sok üvegizé és a fény...[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55222 üzenetére
A sok csilivilit amugyis utalja a kamera. Nem tud rendesen befokuszalni..
S7e ebben helytall.Nem adom el sztem.. Nincs ami ennek szintjen allna. Beletorodok ebbe, azt a 10 honapot kibirom mar vele.. Aztan jon az utod..
Elfaradtam ebbe a telotemaba, mukodjon igy ahogy van azt csokolom..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Jack Oneill #55220 üzenetére
Jók lettek nagyon ... Isocell vagy Sony kamera van benne ?
(#55221) Aryon87
Nem akarlak megbántani de hazudni sem akarok ... ezek most annyira nem tetszenek, főleg hogy zajosak és 1-2 kép mintha kicsit homályos is lenne (nincs fókusz ?) a vízfesték effektus pedig minden képen ott van !
Amit már mondtam neked ... rakd fel a legfrissebb 7.0 -t és próbálj ki valami normális kamera alkalmazást, nem hiszem el hogy csak ennyire képes a G5 biztosan sokkal több is kihozható belőle
V20 kamera alkalmazás port nincs még sehol ? (mindjárt körülnézek)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sztem en faradtam bele a telobol maximumot akarok kihozni fejezetbol.. Gondoltam h szarok lettek..
Mar nem erdekel
Egyeduli G5 "fotoskent" nem birom felvenni a versenyt..
Ezzel a felhibassal meg plane[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ez igaz.
A minőség tényleg nem a legjobb, viszont a téma nagyon jó lett szerintem, bár ez nem segít a G5 kamrráján.Aryon: szerintem próbálj ki kamera appokat, 7.0-t stb. A fotóidban van már íz, jó nézni a képeket, ami nincs per pillanat, az a minőség.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55226 üzenetére
Fotozast hanyagolom. Ez az evszak nem fekszik neki egyertelmuen.. Nyar a kedvezo a G5nek, ezt bizonyitotta már
-
Burt1793
veterán
válasz mobiltom #55206 üzenetére
Szép képek, jók a színek, van rendes téma. Ezek a téli, levél nélküli távoli fák ilyenek, de ez szabad szemmel a helyszínen se sokkal szebb.
(#55220) Jack Oneill: Egy ilyen fánál számít a WB?
(#55227) Aryon87: Minden telefonnak a "nyár" fekszik, tiszta idő, egyenletes és nagyjából erős fény. Ha sok képet csinálsz általában, akkor se tölts fel ide mindent, mindenképpen érdemes megnézni gépen a képeket.
Én ritkán fotózom amúgy is telefonnal, de ha mégis, akkor is inkább nem publikus képeket, ha meg túrázunk és készülnek tájképek, akkor 10ből 4et rakok fel.(#55229) w333: Ilyenek mindig vannak, van egy faszi, aki Lumiákkal olyan képeket csinált, mindenki csodálkozott, nekem 100ból egy kép sikerült a L930-cal elfogadhatóan, pedig jobban igyekeztem, mint az S7-tel.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #55225 üzenetére
Vincent G5 képeit nézd ... ő valamit nagyon tud !
Szerk.
Parancsolj, V20 kamera alkalmazás, na gyorsan pattintsd fel a 7.0 !
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
jégkristály (ablak belülról fotózva...)
LG G4
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
válasz Jack Oneill #55235 üzenetére
Akkor úgy látom hogy ez a túlélesítés javítva lett ... mert egyáltalán nem látom
(#55236) Quqesz
Nagyon jó képek ... tud ez a G4 !
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz DaWehun #55192 üzenetére
Most jutottam géphez..
Nem vágom mi bajod a képeiddel, az állam keresem gyakorlatilag a földön..
Amúgy sejtem a problémád lényegét. a fókuszponttal van a bajod, mert sztem nem oda lövi be az automatika a fókuszpontot, ahova te szeretnéd.
És elárulom neked, hogy ezeken a képeknél nem 1-en túltesz még a G5 képminőségein is..
Elég csak példának említenem a faágakat..
Mindegyiken kivétel nélkül tisztán látni. Sőt, a távolabb lévő villanyvezetéketk is... Na a G5 ezeket faszántosan hajlamos szétmosni festményesen..Mondom megvett kilóra a H8..
Bollizolee : P9-es képek is jók lettek
Quqesz: most már tényleg irigykedem a G4-re.. Bánom is hogy cserés lett.. De azzal is a kamerával szenvedtem..
Dr.444Hertz: Komoly masina ez a CM1Sajátjaimat visszanézve gépen? Okádék..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ez tuti nem jó, ismerem az oldalt. Amit le kell tölteni az 1.9GB-os fájl.. Tuti nem jó a G5-höz.. Legalábbis az enyémre biztos nem.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
Arcképgyáros
válasz balazs1022 #55248 üzenetére
Jó képek lettek, a téma tetszik.
Viszont a kamera valahol az Xperia Z3 szintjén van.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Jack Oneill
veterán
Cica
[link]Galaxy S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest