Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz -HajTömeg- #13021 üzenetére
Nem, a videó hangja az én bűnöm. Kicsit elturkáltam a beállításoknál valamit, amit még nem sikerült visszaturkálnom, vagy a youtube hibázott (feltöltésnél írt valami konverziós problémákról).
-
BigBlackDog
veterán
SE Live with Walkman: makró, villanófény.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Egy adag kép, Xperia Live with Walkman:
Gyári szoftver
Camera zoom fx -
BigBlackDog
veterán
Néhány újabb kép, Xperia LWW, Camera Zoom FX, Budapest-Rókahegy.
A panoráma PS-ben lett összerakva. Várom a véleményeket. -
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Két kép SE Xperia Live with Walkman-el. A felső CameraZOOM-al, az alsó LG camera-val készült. Én nem nagyon tudtam nagyon dönteni, hogy melyik a jobb (talán LG camera), de várom a véleményeket.
[link]
[link]Kicsit off: Xperia P vagy Ace 2 kamerája számít jobbnak (nem felbontás, hanem képminőség alapján megítélve)?
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz quailstorm #21952 üzenetére
És, ha belenagyítok, csak a mérete nő, nem lesz részletesebb . Ha már így retrózunk, nem akarna valaki T68i-vel készíteni egy-két tesztképet. Csakhogy lássuk, hogy honnan indult a fejlődés.
-
BigBlackDog
veterán
Tapasztalatok szerint mi a sorrend kamerakép minőség szempontjából az alábbi három telefonnál?
SGS III mini, S Advance, Ace 2Nem elfogultságból, de csak nekem az a véleményem, hogy a Samsung telefonok kamerái sokkal szebb, részletesebb képet csinálnak, mint a hasonló kategóriás Sony vagy HTC készülékeké? Minthogyha az utóbbiak sokkal jobban mosnának a képen.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz Quasi_modo #22617 üzenetére
Grat! Jó képek, jó eszközzel. Az első nagyon tetszik, esetleg próbálj meg még egy zajszűrést és egy kis élesítést rátenni.
-
BigBlackDog
veterán
Ha valaki nem látta volna még, S4 mini review.
GSMArena
PhoneArena
Kamera mindkét teszt alapján ígéretesnek tűnik, habár a GSMArenás tesztben furcsa az a lilás árnyalat. Remélhetőleg csak gasztronómiai specialitás, helyi hibás példány, mert tartós fogyasztásra így nem lenne nagyon alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz sadboy #22899 üzenetére
Az ND szűrő egyenletesen, homogén módon vesz le az a beérkező fényből, tehát a teljes kép sötétebb lesz. Előnye, hogy hosszabb záridővel lehet fotózni világosabb körülmények között is. Ha csak a világos területek beégését akarta elkerülni utómunkával, akkor csúcsfényeket húzta vissza csak.
-
BigBlackDog
veterán
válasz razzorr #22901 üzenetére
Nem látszanak a képek.
(#22904) MR007RM: De ilyenkor a kép egésze sötétebb lesz, tehát a nem világos területek alulexponálttá válnak, ami megint nem előnyös. Ezért nem értem, hogy itt miért volt szükség rá.
Nem hülyeség az ND utómunka és beégés nélkül sem. Mozgások elmosásánál hasznos nagyon. Feltéve, ha az üvegből készült, objektív elé helyezendő ND szűrőről beszélünk. Ha csak a kép egyik felét kell csak sötétíteni, akkor az átmenetes szűrő a jó választás. Én így tudom legalábbis.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Inkább válassz egy használt DSLR vázat. Aztán hozzácsapsz még pár ezer Hufot pl. egy Helios 44-2 üvegre és csinálsz ilyen minőségű képeket . Bár az eredményt már úgyis ismered .
Ja, úgy mellesleg nagyon jó képek. Minőségen is csodálkozok sokszor, de a lényeget már mások elmondták előttem; sok képeden látszik, hogy van mondanivalója, tudod, hogy mit akarsz csinálni. Szerintem ne érd be ennyivel, lenne keresnivalód a fotósok között is. Persze a döntés a Tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
SE WT19i (Az első kettő a nagy méret miatt csak linken)
Panoráma 1
Panoráma 2[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Ezt meg honnan szedted?!
Nem rossz, főleg nem egy Lumiától. Azért a fókuszált területen a részleteknél látni vélek valami Lumiás mosást. Teljes felbontásban -ugye ez bőven nem az-, teljesen belenagyítva azért szerintem nem lesz ilyen szép a dolog. De ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest