Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
NorDezs
üzenetére
Tehát megvan a Season 8 Bp-je. Szerinted, ha MOST megvesszük a Crew-t, akkor megkapjuk a (csak V-buckra vonatkozik a kérdésem) 950 V-buckot, amit befektettünk a season 8-ba, kapunk 1000 V-buckot, ami jár, plusz amint elindult a Chapter 3, megkapjuk a BP-t MEGINT (ergo 950 V-buck spórolás ott is)?
Én a végében nem lennék biztos... -
-
Spec
őstag
válasz
NorDezs
üzenetére
Én csak tippelek, mert még sosem játszottam ezt meg, de szerintem battle passonként, ÉS fortnite crew-nként kell értelmezni a visszatérítést, de egy battle pass után csak egy visszatérítés járhat, és attól függ melyik volt előbb a battle pass, vagy a fortnite crew.
Vagyis vegyük sorra a lehetséges eseteket.
1. Van a jelenlegi battle passod, és megvan hozzá az előző fortnite crew-d is, ami után már megkaptad a 950 visszatérítést. Na most ha megveszed a mostani fortnite crew-t is még ennek a battle passnak a hatálya alatt, akkor már nem fogsz kapni visszatérítést, mert egy battle pass után csak egy jár.
2. Van a jelenlegi battle passod, de nincs fortnite crew-d, de most megveszed még a jelenlegi battle pass alatt, akkor viszont visszakapod a 950-et. Viszont a következő battle pass után már nem kapsz visszatérítést, csak ha megveszed a következő havi fortnite crew-t is.
3. Van a jelenlegi battle passod, de nincs fortnite crew-d, megvárod a következő szezont, és megveszed az új battle pass-t, majd ezt követően a decemberi fortnite crew-t is megveszed. Ez esetben fogsz kapni visszatérítést.
4. Van a jelenlegi battle passod, megvárod a következő szezont, és megveszed a fortnite crew-t, de a battle passt külön nem. Ez esetben nem kapsz visszatérítést, mert a fortnite crew tartalmazza a battle passt is, és visszamenőlegesen az előző battle passra nem vonatkozik a visszatérítés.
Asszem végigvettem minden lehetséges forgatókönyvet

-
Vertigo18
addikt
válasz
NorDezs
üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne, hogy ha voltam már Crew tag, de most nem... megvárom, míg elindul az új season (ezesetben chapter is) és behúzom a Crew-t, akkor megkapom a Bp-t? Akkor is, ha már korábban voltam tag?
Másik kérdés, hogy ha az új seasonban megveszem a BP-t, aztán a Crew-t, akkor is visszakapom a BP árát )950 V), ha előző seasonban ezt már megjátszottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi