-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #939 üzenetére
Ikszbokszon viszont nincs eszkép gombod.
-
szupermacs
veterán
Egy ilyet valaki kipróbálna?
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #780 üzenetére
Veled is akarok majd játszani!
-
szupermacs
veterán
Sziasztok!
Wesder unszolására One X-em letöltöttem a játékot és több hivaüzenetet is kaptam belépés után:
1. Első telepítésnél nagyon lassan töltött be a játék, majd amikor meglett, indítottam volna a pvp részt és valami olyasmit írt, hogy nincs updatelve, indítsam újra a konzolt. Nem oldódott meg. Akkor letöröltem és hagytam egy ideig.
2. Pár hete újra telepítettem és gondoltam megnézem megint. Itt már a menübe sem jutottam el a hosszú betöltés után. Nem engedett bejelentkezni. Az accomra kiírta, hogy nem lehet vele játszani és külföldi fórumokon azoknak írta ki ezt, akik összekapcsolták a PC és konzol profiljukat. Én nem emlékszem, hogy ilyet csináltam volna. Megoldásként egy új profil létrehozását javasolták.
3. Volt egy másik profil is a gépemen, így gondoltam azzal be fog engedni. Nem engedett, pedig az 100%, hogy nem volt összekapcsolva. Itt végleg feladtam és uninstall.Van még olyan, aki konzolon játszik és találkozott ezekkel a gondokkal és sikerült megoldania?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest