- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
0xmilan #19188 üzenetére
Sziasztok !
Várható volt, hogy itt is bekerül a "Pegi (12)" besorolás.....azon csodállkoztam hogy eddig nem volt semmi ilyen megkötés, pedig azért elég nagy a játékostábor és rengeteg 10 év körüli 6 alatti gyerek is tolja.
Pegi 12:
"...Ebbe a korhatár-kategóriába soroljuk azokat a videojátékokat, amelyek a képzeletbeli szereplőkkel szembeni erőszakot kissé grafikusabb formában mutatják be, vagy nem realisztikus erőszakot tartalmaznak emberszerű szereplőkkel szemben. Szexuális célozgatás vagy pózolás jelen lehet, de a trágár beszéd ebben a kategóriában csak enyhe lehet...."
Mortal Kombat pedig "Pegi (18)" -as besorolással van....ami rendjén is van.
Pegi 18:
"...A felnőtt besorolást akkor használjuk, amikor az erőszak olyan szintet ér el, ahol az már durva bántalmazást, látszólag öncélú gyilkolást vagy védtelen szereplők felé irányuló kegyetlenséget ábrázol. Az illegális kábítószerek használatának dicsőítése és az explicit szexuális tevékenység szintén ebbe a kategóriába tartozik. ..."
Mondjuk én igazoltam 18 éves játékosoknak elérhetővé tennék egy trancsírosabb véresebb Fortnite-ot is, amit pl menüből lehetne ki be kapcsolni a megfelelő fiokokon.
Sebesülés után véresebb karakterek, amik pl csepegtetik a vért maguk után és lehetne látni a nyomokat ha pl egy házba húzódott be, vagy ha seggen csúszott akkor meg húzza vérnyomot egy csíkbanstb stb....és persze az elhullottak maradványai maradjanak a pályán, aki fejlövéssel végezte be, annak fejnélküli hullája maradjon a pályán...stb stb....
( de mint mondtam, ez csak egy opció legyen mint pl a Raytracing....ki ki kénye kedve szerint kapcsolhassa ki és be)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest