Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GEIL

addikt

válasz T.Peter #19150 üzenetére

Pl PC-n RT mellett láttam magam a tükrökben, a parkoló kamionok krómos és íves lökhárítójukban...persze minden más tereptárgyat és lényt valósághűen tökröztek ezek a felületek. De van olyan pálya (talán thunder route), ahol van egy full "feketére fóliázott" fémes és futurisztikus épület....na az is mint egy nagy tükör, úgy viselkedett...kidobtam magam elé a fegyveremet pl és az is látszott az alatta lévő szines aurájával együtt.
    A nagy vízfelületek nem csak szürkés olajszerűek voltak és kamu tükröződésekkel, hanem bárhogy mozdultál és bármilyen szögből nézted a túlpartot, valós tükröződések voltak....néha simán, néha fodrozódva...ha beleugrottunk akkor fröccsenve persze....fegyvert a vízbe dobva látszott a tükörképe is...szintén a szines aurájával együtt...stb stb. a vízben közeledő lények is frankón tükröződtek benne.......nekem sokat dobott a hangulaton..... :o :((( remélem még visszakerülhet később. De a barlangokban lévő kristályok vagy ércek is máshogy "világitottak", vagy egy sötét pincében a sarokban felállított reflektor vagy lámpa is máshogy világitotta be a helyiséget.

Új hozzászólás Aktív témák