- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Sziasztok!
Nincs valami jobb stream?
-
laci666
senior tag
Alonso villantott az egyik Saubert szépen megelőzte a célegyenesben, most meg ment egy első időt.
Eddig a Red Bull-ok szenvednek
remélem csak beállítás kérdése és majd feljönnek.
-
Ricco_hun
senior tag
Ti melyiket nézitek? Én azt az ilemi.com-os justin tv-set. Van valami jobb minőségű ingyenes stream? Az a Filmon-os megy?
-
D@ni88
addikt
Na a ferrarin is ott a kopoltyú...
az meg vicces hogy az egyik kanyarban jobban pattognak a kocsik, mint monacoban -
Üdv, másnak is bajos a formula1.com-os livetiming?
Nekem az eddigi emilcímmel kóddal nem enged be, ha forgotpass-t kérek az emilcímemre nem küldi, ha újrareggelek akkor meg a confirm e-mailt nem küldi el...
A fenti stream nekem nem megy van vkinek ami működik? -
D@ni88
addikt
tök f@sza ez a a rombusz formájú időmérő
-
Pá
addikt
08:14 - Bruno Senna most nyilatkozta, hogy az első szabadedzésen valószínűleg nem fog tudni kimenni a pályára, de délutánra elkészülnek a Hispania autói. Amelyekkel eddig egy métert sem tettek meg, szóval csoda, hogy egyáltalán itt vannak...
Oké.
Tegnap mondjuk még azt mondták, hogy ma reggeltől azonnal kimennek, hogy megtegyenek minél több kört stb stb. De most komolyan, miezmá?szerk: megjavult a live timing
-
Misi 007
őstag
Most hívták fel Frank Tamást a ClassFM-en...
Palikot is felhívják nemsoká!"08:17 - Nemrég vicces jelenet játszódott le a Mercedes boxánál. Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke át akart ruccanni a németekhez, hogy üdvözölje egykori versenyzőjét, Schumachert, de hiába mutogatott neki, elveszett a fotósok tömegében, ezért nem sikerült magára vonnia a figyelmét. Végül legyintett, és elhagyta a terepet... "
-
attisx
addikt
-
-Nemtom-
őstag
-
Misi 007
őstag
Én csak ezt a szutyok justinos streamet találom de ezt is állandóan frissítgetni kell mert ugye itt is csak a lehúzás megy...
-Nemtom-: Köszi ez már egy fokkal jobbnak tűnik bár ez is akad!
-
Miv
tag
Jó reggelt! Jó szurkolást!
A Filmon-on nem találom egyetlen csatornán sem...
Egyelőre csak iphone-on nézem, hogy ki hol van a pályán... -
Motion_Blur
félisten
Live Timing nem megy és stream sincs, fasza..
-
Misi 007
őstag
Nah már csak valami stream kéne!
-
laci666
senior tag
Vasárnap:
Alonso
M.S
Massa
Vettel
Rosberg
Hamilton
Button -
Pá
addikt
Váá, 7800 mississippi és kezdődik
-
Pá
addikt
-
proof88
addikt
Alonso, Hamilton, Button, Rosberg, Vettel, Schumacher, de la Rosa
, Kobayashi
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #9163 üzenetére
vótmá'
-
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
Utolsó lehetőség nevezni az f1 fantasy ligába, szombaton indul a szezon!
Akit érdekel, ebbe a topica nézzen körül, bővebb info az első hsz-ben.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9160 üzenetére
Sok a rizsa Lackó, elég lett volna, hogy szar a tanyasi net, nem ilyen bitrátákkal magyarázkodni. Hahhhh.
-
hunnylander
őstag
Kipróbáltam egy korábbi verzióval (2.7) Vodafone nettel (olyan 1,5 Mbit/s körül tud), ezzel se kapok BBC XTRA streamet, Low módban sem. Valószínűleg a netem nem elég gyors vagy stabil. A többi BBC működik, a Rai Sport még (Optanet) 512 kbps-sel is megy. BBC 1-es 2-es csatornák 1,1 Mbit/s (Hi) és 500 kbps (Low) körüli bitrátával működnek, de tekintettel arra, hogy pl. a FimOn HDi movie streamjei az adatlap szerint 2500 kbps, feltételezem a BBC XTRA is valami komolyabb bitrátát kapott, nomen est omen, hadd legyen extrább. Ez meg már sok lehet a vezeték nélküli lassabb, bizonytalanabb adatkapcsolatnak.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #9156 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
venember83 #9152 üzenetére
Az idei mezőny legamagasabb pilótája Petrov (185cm) , a legalacsonyabb meg (még mindíg) Massa (166cm).
Button csak 2cm-el alacsonyabb, de 10kg-al könnyebb Petrov-nál, aki 79kg-jával a legnehezebb pilóta. 59kg-os súlyával Massa a legkönnyebb 'címet' is elkönyvelheti. Kijelenthető tehát, hogy testalkat tekintetében Ő a legjobb F1-es pilóta a mezőnyben.
Oliverda: Az mekkora...
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #9152 üzenetére
Kissé magasabb mindháromnál.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9149 üzenetére
Akárhogy nézem, Button kilóg a sorból.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9139 üzenetére
Nálam van bbc xtra, nálad van a gond.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #9149 üzenetére
-
Oliverda
félisten
Prost a Bahreini Nagydíj egyik versenybírója
Vajon kap-e majd Senna drive-through-t?
-
Misi 007
őstag
Holnap kezdődik végre el se hiszem!
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #9145 üzenetére
Az "kivágott" rész mindig is levehető volt. Az egész autó nagyon konfigurálható. A kopoltyúk már debütáltak Barcelonában. Nem csak 'szellőzésre' valóak. Azzal, hogy levegőt áramoltatnak a kocsitest azon részén, elősegítik a légáramlatok oldaldobozra való 'rögzítését' és hogy ezáltal kisebb felhajtóerő keletkezzen az autón. A (fő) hűtőnyílások feletti részen is hasonló célból vannak nyílások.
-
Oliverda
félisten
Még el sem kezdődött az idény de Hamilton egy versenyben máris lecsúszott az első helyről.
Ez pedig nem más mint a "kinek a legsötétebb a bőrszíne" című.
-
hunnylander
őstag
Nálam a BBC XTRA abszolút nem működik, kipróbáltam gyorsabb nettel is. Azon a csatornán nincs stream, a FilmOn animáció utál le is áll az adatforgalom. A napokban került fel új verzió, 2.9.2. Nem tudom, hogy ez verzióspecifikus e. Eddig ez a verzió tűnt a legjobbnak, mert ezt lehet használni a lassabb netemmel is, ha megakad is a stream, egy kis csúszással vagy kieséssel, de folytatja. A korábbi verziókkal behalt a stream az első glitch után.
-
Motion_Blur
félisten
Ez majd holnap reggel fog kiderülni.
Dyer: Alonso semmivel nem nyújtott eddig többet, mint Räikkönen
A Ferkához nem vitt 6 tizedet?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Tudja valaki hogy a szabadezést hol lehet majd nézni neten?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #9133 üzenetére
Értem, kössz.
A HP lett a Renault főszponzora. Nem gondoltam volna hogy visszatérnek...
Ez Rockingham-ben lett felvéve?
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #9132 üzenetére
Egyenletesebb, magasabb az átlag, stabilabb, kiszámíthatóbban viselkedő autó. Kisebb a csúcs-leszorítóerő, de kevesebbet ingadozhat az átlagos leszorítóerő. A diffúzorok hajlamosak 'beakadni' (stalling). Az ilyen autók nehezebben is vezethetőek, és nem konstansan gyorsak; ez a pilótát is elbizonytalanítja, mert nem bízhat meg az autó 'legjobb tudásában', mert időközönként csúnyán kihagy. A Red Bull autó pl. a konzisztens leszorítóerőre van 'kihegyezve', nem a csúcs-leszorítóerőre.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #9129 üzenetére
Pontosan mire gondolsz azalatt hogy "konzisztensebb"?
-
P00By
nagyúr
válasz
hunnylander #9130 üzenetére
Oké, így mindjárt más!
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #9124 üzenetére
A germán cikkíró csak szívja a fogát. Csak az indítómotor behelyezéséhez való nyílás kialakításáról van szó, de a McLaren új diffúzorral jött Bahreinbe, ami véleményem szerint konzisztensebb is lehet.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #9116 üzenetére
"Azt követően, hogy a Bahreini Nagydíj hivatalos versenybírósága megvizsgálta az autót, bejelentették, hogy az MP4-25-ös versenygép megfelel az előírásoknak.
A csapat nem akarja elárulni, hogy pontosan hogyan is működik az elem, és az egyik sportfelügyelő az Auto Motor und Sportnak csak annyit mondott: "Ez egy zseniális trükk."
A vetélytársaknak jogában áll fellebbezniük az ítélet ellen, egyelőre azonban senki sem jelezte, hogy élne ezen jogával.
Míg a szárnyat nem kell lecserélnie a csapatnak, a barcelonai negyedik tesztnapon használt diffúzort a versenyhétvégéken nem szerelhetik az autóra, ugyanis az - egy túl mély bemetszés miatt - nem felel meg az előírásoknak, így vissza kell térniük a korábban használt elemre."
-
Oliverda
félisten
válasz
Hurrá. Legalább lesz majd 1-2 előzés a célegyenes végében.
Bár jobban örülnék ha egyik autónak sem kellene majd előzni ahhoz hogy a lehető legelőkelőbb helyen érjenek majd a célba.
-
Nowhereman
őstag
válasz
stvnppp #9072 üzenetére
No azért a visszavonulásuk eléggé tinilányos volt. Mondjuk azért még szerintem kibírták volna a motorszállítás költségeit. Mert ha most a BMW Sauber - Ferrari elkezdi halmozni a sikereket, sokakban az esik le, hogy a BMW sikereihez az kell, hogy a nevét leszámítva semmit se adjon az autóhoz. A Honda el tudta bagaterizálni magát, lévén a BrawnGP környékén se jelet meg a Honda név, a BMW nem lehet ilyen "szerencsés"...
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #9120 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #9115 üzenetére
Mindig ezt érzem, hogy kaszálni fogok, aztán nem mindig jön össze, sokszor nem.
-
hunnylander
őstag
Talán. De a feltételezések a McLaren már nagyon régóta dolgozik ezen a koncepción (több év) és a legnehezebb bekalibrálni úgy, hogy minél nagyobb legyen a haszna. Az még nem teszi könnyen (hatékonyra) kivitelezhetővé, ha megfejtették hogyan működik. Szerintem azon csapatok, akik ilyet akarnak kifejleszteni, leginkább az európai frissítőcsomagok részeként rukkolnak majd elő vele.
-
P00By
nagyúr
válasz
Köszi. Érdekes lett volna, ha nem
Segget csinált volna a szájából az FIA
Akkor a Red Bulllon már a hétvégén láthatjuk ezt a megoldást, vagy még csak tervben van?Bocsi, h mindig kérdésekkel árasztalak el...tükröm tükröm...
-
hunnylander
őstag
Friss hír. A McLaren szárnyat szabályosnak minősítették (a gépátvételkor is).
-
proof88
addikt
én már megtettem a tétjeimet bwinen és úgy érzem, kaszálni fogok
egyébként Massa nem fog pontot szerezni most...
-
P00By
nagyúr
Ferrari: A Spanyol Nagydíjra elkészül a csoda diffúzor?
Állítólag, állítólag, állítólag...
-
puttputt
őstag
válasz
Matthewus #9109 üzenetére
Volt BBC-hez egy mms://-es cím is valahol... mindjárt megnézem a topikban.
Itt kell lennie.Na:
ITT szokott lenni,
Ezek meg.. vagy mennek, vagy nem.. hol így, hol úgy.
Viszont, a legjobbak.Néha itt is... a legjobb minőségben, itt néztem a monacoit pl.
-
Matthewus
őstag
válasz
hunnylander #9107 üzenetére
Proxy-val nem nagyon lehet BBC-t online nézni, inkább egy jó UK VPN kell.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #9107 üzenetére
A BBC XTRAS csatorna adta tavaly a szabadedzéseket, reméljük most is így lesz.
-
hunnylander
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #9106 üzenetére
Az a probléma, hogy a BBC1-en csak az időmérő és a futam lesz. A szabadedzéseket a a BBC Red Button adja plusz a BBC F1-es websiteja UK proxy-s látogatók számára.
De Rai Sport van a FimOn-on, meg CCTV5 is (meg vagy 3000 ingyenes TV csatorna).
-
proof88
addikt
mostantól a videók megnézéséhez is regisztrálni kell formula1.comon, de nekem is regelnem kellett újra, pedig már régebben regeltem a live timing miatt, na m1 ...
-
brownus
veterán
válasz
puttputt #9103 üzenetére
dánke!
az espn formula1-et nem közvetít...
most ezt nézem épp: http://www.coolstreaming.us/hp.php?lang=uk -
brownus
veterán
köszi. akkor ez is csak pénteken tud folyamatos képet adni no reggel. - itt 3k/hó az előfizetés. majd a sűrűbb hónapokra előfizetünk.
találtam egy ilyet is; http://www.watchliveformula1.com/ de ez átvágás, mert csak elérhető streameket gyűjti össze...
nagyon úgy tűnik, hogy csak a bbc adja hd-ban online
még megnézem az espn-t, nem tudom ők közvetítenek-e f1-et
(#9102) -Mike-, akkor nagyon benéztem valamit...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- Márciusi premiert kapott a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest