- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #10999 üzenetére
Miért lenne jobb a 18"-os felni?
-
hunnylander
őstag
A széles hátsó abroncsot el lehet felejteni; 'fordítási hiba' volt.
A felni átmérőjét akarják 13"-ról 18"-ra növelni, nem az abroncs átmérőjét.
Ez amiatt történhet meg, mert új gumigyártó jön. Évtizedes története van, hogy miért ragadt az F1 mindig 13"-nál.
-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman #10992 üzenetére
Nyomta a féket de a bal első kerékre már semmi hatása sem volt. Így elég nehéz megállni.
-
D@ni88
addikt
válasz
ha féktávon megy el a dolog akkor nem sok esélye van...
-
proof88
addikt
válasz
mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyit tágulnak - szűkülnek ott azok az alkatrészek, amik 1000 fok felett és alatt vannak, +/- 500 fokot változnak ...
szerk.: TESCO-Zsömle: de most nézd meg, itt egy intermediate, tisztára olyan, mint az én gumim! (kis túlzással persze
)
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10981 üzenetére
Kérdés, hogy az tényleg végzetes volt-e, vagy csak Vettel nem tudta kezelni. Mert ugye Vettel tavaly monacoban sem hibázott, csak a gumi romlott el - így ment korlátnak. Mások meg cafatokban lógó gumikkal is szépen lezavarták a távot. Nekem némileg sánta, hogy valami, aminek egy verseny alatt 1000x szalad neki 200-zal a kerékvetőnek, száz fok felett van a hőingadozása, mikrométeres fatális-tűrése se legyen.
-
P00By
nagyúr
-
Oliverda
félisten
válasz
kennystyle #10984 üzenetére
Azt meg majd visszaállítják a tavalyi méretre, csak hogy a FIA hozza a formáját.
-
Oliverda
félisten
Kint van a hivatalos Melbourne klip:[link]
Aki tud hozzá letöltési linkelt az szóljon plíz.
Azért ez a 33->46 kicsit durva lenne szerintem. Úthenger feeling. Mondjuk egy 40 az még barátságosabban hangzana így elsőre.
-
D@ni88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10981 üzenetére
hát végülis van hely befele, mert annyival ment össze kb a hátsószárny...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát igen. Ilyen ez a tachnikai sport. VAn benne egy jókra káosz-elmélet is. Önmagában ártalmatlan események láncolata végzetes végeredménnyel járhat...
46? Bázz, az már kerék a javából! Én szorgalmazom az ötletet! Dúrván fognak kinázni a kerekek! Elől most vékonyítottak, jöbőra hátul még szálesedik... De -gondolom- csak befelé szélesedik, hogy ne akadályozza az előzést...
-
raczger
őstag
Kis emlékeztető ide is. Hamarosan határidő, tippeljetek: PH! F1 Top10
-
P00By
nagyúr
válasz
hunnylander #10976 üzenetére
A "guest login" szón valahogy átsiklottam és csak a bejelentkezettre koncentráltam
Vettelnél(szervó) és Webbernél(valószínű motor) is volt műszaki hiba...
-
P00By
nagyúr
válasz
hunnylander #10963 üzenetére
Köszi!
Akkor mindegy, ezért nem fogok regisztrálni.
-
D@ni88
addikt
mikor lesz a második?
-
deicide
veterán
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #10966 üzenetére
Fejben már rakja össze a 2011-es Ferrari-t.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #10967 üzenetére
Ha felhős, akkor az aszfalt -elvileg- nem lesz olyan meleg, mint Bahreinben -ahol sütötte a nap-. Ez nekünk csak jó lehet gumik szempontjából.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #10966 üzenetére
Jól tévedsz
FP1, FP2-re száraz, de felhős időt, 30-32 fokos hőmérsékletet jósolnak
-
hunnylander
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10965 üzenetére
Ha jól 'tévedek', ő Nicholas Tombazis, a Ferrari (görög) főtervezője.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #10963 üzenetére
-
Jarod1
veterán
öö a hétvégén futam majdnem elfelejtettem...
-
P00By
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #10952 üzenetére
Az meg főleg nem!
-
P00By
nagyúr
A szabadedzést most se fogom nézni!
-
TESCO-Zsömle
titán
JJános: Uszonyatos?
b-type: Remélem. Aztán majd meglátjuk mire mennek a Merci hosszútávú segítségével...
-
P00By
nagyúr
Ferraritől emberke, h sasolja a FI-t!
Tudom mindenki leskelődik, de jópofa kép -
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #10942 üzenetére
Vajh az FIA mikor fog nyafogni?
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #10925 üzenetére
Sztem nem véletlen hogy nem volt szponzor. Valószínűnek tartom hogy már akkor érdeklődött a Mercedes, és Brawn nem írt volna alá következő idényre szóló szerződést a jelentkező szponzorokkal...és ritka az a támogató aki megelégedne az aktuális idény végégig szóló szerződéssel. Mivel az egyik legjobban hírezett, legtöbbet képen lévő, magasan bajnokesélyes csapatról van szó, így a szponzorok érdeklődése minimum valószínűsíthető.
Csak egy okot tudok mondani ami miatt nem írtak alá,....nem ütközhettek a leendő vásárló, a Mercedes érdekeivel.MS mester pedig sztem hamarosan nyomulni fog, ahoz képest mennyi új dolgot kell elsajátítania, aero és slick, ausziknál az esővel is újra ki kellett békülnie.
Még két három futam és én parit jósolok Rosberg-l, utána pedig majd meglátjuk...mert Rosberg-ből kinézem a lépéstartást.
Az autó egyenlőre nem elég jó, de szvsz már átalakulási fázisban van,...és Schumacher meg tudja mondani merre. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman #10937 üzenetére
+ ha a végén nincsen a Webber/Hamilton féle homokozás, akkor Rosberg (akit végig elkerült a balszerencse) is csak 7. helyen ér be.. Red Bull, Ferrari, McLaren, Renault mögött csak 5. a Mercedes az erősorrendben, innen nehéz lesz csodát tenni. Bízni kell a többiek hibáiban, de ha 4-5 futamon keresztül nem jutnak előre akkor lehet építeni a jövő évi autót és átcsoportosítani az erőforrásokat. Remélem a kezdeti sikertelenség csak még jobban feltüzeli Schumit.
-
raczger
őstag
-
Nowhereman
őstag
válasz
Szerintem Rosbergsonnak már csak néhány futamig fog Sumi előtt téblábolni. Sumi most se volt olyan rossz, csak épp a mezőny végéről vághatott neki a mókának. És a szerencse benne van a dologban. Lonzit kiforgatták, Webboval és Lajcsival a gumitaktikusa cseszett ki, (Vettel örök kérdőjel), bármelyik elronthatta volna Gombos napját, de ugye szerencse....
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #10934 üzenetére
Merci-Petronas Malájföldön.
[link] -
JJános
addikt
[link]
Jön vissza a Michelin gumigyártó az F1-be? -
MPowerPH
félisten
válasz
Egyet értek. Schumi óriási pénzeket csinál a Mercedesnek is, de az F1 -nek is. Rengeteg néző miatta megy ki újra F1 -et nézni, köztük én is csak miatta megyek ki a Magyar nagydíjra.
-
JJános
addikt
Megszünik a PH? [link]
-
SzalaiG
addikt
válasz
Meglesz az. Azért jött 3évre, h legyen ideje megcsinálni magának az autót.
Lové és média megvan akkor jönnek a szponzorok és lesz miből. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MPowerPH #10923 üzenetére
Én nem. Nem volt miért. Azt, hogy bajnokok lettek, főleg annak köszönhették, hogy a Honda nyerő autót hagyott itt. (Ugye ők beáldozták a 2008-as idényt és már akkor végig a 2009-es autót tervezték.) Ehhez jött, hogy alig volt nekik év közben szponzor, amiből a jövőévi (idei) autót lehetett volna fejleszteni. Ha nem jön a merci, kíváncsi lettem volta mit kezdenek. Persze Brawn nagy koponya, valamit biztos előhúz a kalapból, ha tud, de ő sem mindenható. Csodákat nem kell várni. És Schumitól sem.
Hiába írják, hogy a MercedesGP befürdött Schumival, mert nem. Ott van nekik Rosberg, aki príma pilóta, és az öreg szárnyai alatt mégjobbl ehet. Azt se feledjük, hogy a mesternek marketing-ereje is van, ami szintén jól jön a csapatnak.
Gyak 30 milláért a csapat megvette magának a média figyelmét egész évre, valamint 15 évnyi versenyzői tapasztalatot. Megérte? -
MPowerPH
félisten
válasz
SzalaiG #10922 üzenetére
Szerintem nem. Sajnos a Mercedes lemaradása az RBR-Ferrari duóhoz 1s, a Mekihez viszonyítva 0.5s legalább. Így a papírforma alapján a legjobb esetben is csak a 7. helyet szerezheti meg. És akkor még ott van Kubica. Nehéz nagyon, nem valami meggyőző az a Merci. Én sokkal többet vártam ettől a csapattól.
-
Oliverda
félisten
-
proof88
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
SzalaiG #10916 üzenetére
Ha nem lesz eső, vonatozás lesz.
De úgyis nedves lesz a pálya, és lesz kavalkád.
Bahreinben az volt a probléma, hogy szélárnyákban melegedtek túl a gumi, azért is nem erőltették az előzést. Láttátok, Ausztrálon már a száraz pályán nem lehetett előzni, hiába volt több mint 1s -el gyorsabb. Míg előtte nedves aszfalton könnyedén összejött.
Malaysiában meg amúgy is meleg van, hosszú elnyújtott kanyarokkal. Ez hőségben és szélárnyékban a leg-leg gumigyilkosabb szituáció. Sokkal zavaróbb itt a szélárnyék, mint Ausztráliában.Időjárás egy full esős versenynél nem dönt, csak más képességek kerülnek előtérbe, és az autók közötti teljesítmény háttérbe szorul.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Nowhereman #10914 üzenetére
Ne is az időjárás döntsön!
Red Bull és Merci dobogót akarok. Meg FI és Renault-Lada pontszerzőket. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman #10914 üzenetére
Hát, pedig a Maláj pályán nagy hőség és magas páratartalom a szokásos motorfőző kombó...
-
Nowhereman
őstag
válasz
MPowerPH #10911 üzenetére
Nem kell feltétlen eső. Csak hőség ne legyen. A szezonnyitón is az volt a fő baj, hogy a gumik már a natúr körözgetéstől túlmelegedtek. Az idei gumil tartósak, és alacsonyabb hőfokon müxenek. Idén a nem melgedtek be helyett a túlmelegedés lesz a mumus. Szóval szárazon is lehet jó verseny, csak hideg legyen, Kobayashi ne essen ki az elején, és ne csak Lajoska és Webbo gyógyszere guruljon el...
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10900 üzenetére
Nos, az, hogy az egyik oldalt blokkol, a másik nem, az simán lehet abból is, hogy az egyik gumi alatt van tapadás, a másik alatt nincs - ez ugye felszáradó pályán simán előfordul, amint a száraz íven kivül fékezni próbálók is bemutatták.
-
SzalaiG
addikt
Áprilisi tréfa: A Birodalom visszavág: Mosley visszatér?!
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #10909 üzenetére
Azért erre nem fogadnék. Éppen elkerülheti pályát az eső vagy leesik a session előtt egy órával aztán fél óra múlva már fel is szárad. Már nem mintha bánnám majd ha esne...
Mondjuk én annak örülnék ha a rajt előtt leesne és vizes pályán vágnának neki a versenyek. Nem örülnék ha 10-15 körig SC mögött totyognának vagy ha megint félbevágnák az egészet...
-
Motion_Blur
félisten
Továbbra is úgy néz ki, hogy minden session esős lesz a hétvégén [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #10906 üzenetére
Az biztos csak egy április elsejei tréfa volt.
-
!Overdose!
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10900 üzenetére
"A fék elvileg nem a kereket figja, hanem azt a hengeres vackot, amire felrögzítik"
Ezen a megfogalmazáson jót derültem.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest