Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Szakad az eső, remek első szabadedzésnek nézünk elébe...

-
deicide
veterán
Nekem nem igazán tiszta ez az SC büntetés. Ha a versenyben vezető autónak kell a SC mögött megérkeznie (aki ez esetben Vettel, csak ő már pont elment a SC előtt), akkor a 2,3, stb autónak miért nem szabad megelőznie az SC-t? Hogy lesz akkor Vettel a SC mögött, ha a 2.tól kezdve mindenki ott tömörül és nem mehetnek el?
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
A live timingon a szektoridőkből hogy jön ki a valós köridő? Vettel számait összeadva 1:19:6 jön ki, ebből hogy lesz 1:19:965...na már eltűntek a számok.
-
deicide
veterán
Lassan kezdhetnének gyűlni a működő streamek linkjei...

-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Vettelnek annyi...

-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz
venember83
üzenetére
pedig végignéztem, de már fáradok, mondjuk Te is, mert nem #524 hanem #523...

-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az hogy tökig fordítja a kormányt és nem fordul be, az az én olvasatomban azt jelenti, hogy túl gyorsan ment az adott kanyarhoz, ez persze lehet véletlen, de akár szándékos is...én úgy látom, ha akart volna, fékezéssel befért volna a pályán is, de úgy döntött, inkább nem akar jópár helyet visszaesni.
-
deicide
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Nos, nem tudom, kb 30-40 megnézés után nekem még mindig úgy tűnik, hogy fékezés nélkül ment bele a kanyarba, meg sem próbálta bevenni, mert akkor a külső ív miatt mindenki elment volna mellette, aki a belsőn megpróbált elfordulni.
ps: A másik, hogy hiába jött vissza negyedikként, kb 20 méter múlva már harmadik volt, pedig a következő kanyar még sehol nem volt.
Pá: Más az, ha valaki az első helyet szerzi meg sokak szerint jogtalanul, mintha 9. lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem mindenki tud jól vezetni esőben... 

inkább a q1-re gondoltál.