2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Búcsúzás... Módosítva!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sajnálattal kell közölnünk veletek, hogy az oldal anyagi okok miatt megszűnik.

[ ÚJ TESZT ]

Ilyen az, amikor a hajóágyú elszabadul...

Az írásban szereplő információk, csak a képzelet szüleményei, RIOS Gépház barátunkat kicsit elragadta a fantáziája, az április elseje és talán az alkohol... De ne vessük meg érte, a gépházban meleg van, sok és nehéz a munka, állandó a feszültség és a zaj. Nem csoda, ha a folyamatos stressz ilyesmit hoz ki belőle. Nem hiába mondom én mindig: A nyugodtság a hosszú élet titka!

2010 április 2.

Racecam
(Copacabana, Rio, Brazília)

Kedves íróink, olvasóink!

Hosszú, kilátástalan küzdelmet folytattunk hitelezőinkkel az adósságok átütemezésére, de be kellett látnunk, hogy a főszerkesztő és helyettese fényűző, nagyvilági életmódját nem tudjuk tovább finanszírozni.

A szerkesztőség bútorait a végrehajtók lefoglalták és később árverésre bocsátják.

A számítógépparkot, szervereket megpróbáljuk saját magunk értékesíteni.

Kedves íróink!

Szeretnénk minden szerzőt megnyugtatni, hogy az írásokat, cikkeket, blogbejegyzéseket lementettük, kinyomtattuk és bekötött formában mindenkinek elküldjük az otthoni címére.

Kedves olvasóink!

Kölcsön szerverről az oldal még néhány napig elérhető marad, javasoljuk mindenkinek olvasson el mindent, amit csak tud, vagy mentse le a saját gépére. Ez az utolsó lehetőség, érdemes minden ismerősnek e-mailben, vagy más módon (Twitter, Facebook, iWiW) felhívni a figyelmét ennek a nagyszerű oldalnak az utolsó napjaira, mert nemsokára végleg elsötétülünk...

A szerkesztőség dolgozói helyett, további jó olvasást kívánunk még erre a kis időre az oldal volt üzemeltetői nevében!

2010 április 1.

RIOS Gépház

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.