- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én úgy tudom hogy nem a Mclaren kémkedett, nem pénzelte a saját embereit nem előre kitervelt tevékenységsorozatot hajtott végre. Ferraris csóka felajánlotta a dolgot, amit akinek felajnlott az biztos hogy el is olvasta. (szerintem ezért önmagában még gyökérség a büntetés bármilyen formája is a megkeresettet tekintve és az árulót kéne kivonni a forgalomból de itt nem ez az eset volt ugye) Utána kiderültek a turpisságok az eddigi hírek alapján és bár autóban valószínűleg nem tudták felhasználni az adatokat megtették máshogy. (fenéklemez) Az hogy kémkedés történt és ezért kéne kapnia büntetést egy csapatnak szerintem nem a valóságot fedi. Elmaradt jelentési kötelezettség és a másik csapat iránt intézett károkozás történt a bemártással(vagyük úgy hogy legális volt a fenéklemez és ha nem pampognak fia hagyta volna). Most úgy állunk hogy még mail sem volt rózsa és alonso között..csak az olasz média a helyzetet kihasználva szeretné a nemzeti csapatukat jobb fénybe rakni és ezzel a ferrari is egyetért, csütörtökön kiderül hogy miért, lehet valóban jobban felhasználták a dolgokat vagy ki tudja, ezt nem tudhatjuk...de az hogy az elejétől a végéig a mclaren a piszkos erkölcstelen, autómásoló, hirtelen gyorsabb lett(ami már az első bridgstoneos tesztnél is kiderült ami valószínűleg a bűntett előtt volt) csapat is tök hülyeség szerintem. Mclarent károsítanák meg akkor meg a brit csapat próbálná meg eltenni a mellesleg vb éllovas vetélytársat, ez természetes. Ezt kellene átlátni. De a legtöbb rajongó csak úgy issza a média fröcsögését és mivel ferrari ügyesen sakkozik a mclaren közben ki tudja mennyi szponzort vesztett már a jövő évre(hírneve nem éppen pozitív). Senki sem szent, büntessenek azért amiért kell(bármi is legyen az) de ne többért mert el akarja ásni 1 csapat a másikat, meg egy személy is pluszba aki nem kispályás (Flavio). Ami mostmár megy a média részéről tényleg boszorkányüldözés a véleményem szerint, az hogy Alonsot is elítélik az emberek a kémügy miatt teljesen nonszensz hiszen az utólag kiderült nem valós(jelenleg ez az állás) mailben is annyit írt ''hogy nem hiszem el''. A ph egy kultúrált fórum, de mégis olvass vissza nyugodtan miket kapott ezek után. FIA töketlensége idézte elő ezt az egészet, lett volna egy bünti még akkor lenyugodtak volna a kedélyek év végéig...
ehh válaszra kattintottam, de úgy általánosba ment volna sry
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest