Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Male #990 üzenetére

Én úgy tudom hogy nem a Mclaren kémkedett, nem pénzelte a saját embereit nem előre kitervelt tevékenységsorozatot hajtott végre. Ferraris csóka felajánlotta a dolgot, amit akinek felajnlott az biztos hogy el is olvasta. (szerintem ezért önmagában még gyökérség a büntetés bármilyen formája is a megkeresettet tekintve és az árulót kéne kivonni a forgalomból de itt nem ez az eset volt ugye) Utána kiderültek a turpisságok az eddigi hírek alapján és bár autóban valószínűleg nem tudták felhasználni az adatokat megtették máshogy. (fenéklemez) Az hogy kémkedés történt és ezért kéne kapnia büntetést egy csapatnak szerintem nem a valóságot fedi. Elmaradt jelentési kötelezettség és a másik csapat iránt intézett károkozás történt a bemártással(vagyük úgy hogy legális volt a fenéklemez és ha nem pampognak fia hagyta volna). Most úgy állunk hogy még mail sem volt rózsa és alonso között..csak az olasz média a helyzetet kihasználva szeretné a nemzeti csapatukat jobb fénybe rakni és ezzel a ferrari is egyetért, csütörtökön kiderül hogy miért, lehet valóban jobban felhasználták a dolgokat vagy ki tudja, ezt nem tudhatjuk...de az hogy az elejétől a végéig a mclaren a piszkos erkölcstelen, autómásoló, hirtelen gyorsabb lett(ami már az első bridgstoneos tesztnél is kiderült ami valószínűleg a bűntett előtt volt) csapat is tök hülyeség szerintem. Mclarent károsítanák meg akkor meg a brit csapat próbálná meg eltenni a mellesleg vb éllovas vetélytársat, ez természetes. Ezt kellene átlátni. De a legtöbb rajongó csak úgy issza a média fröcsögését és mivel ferrari ügyesen sakkozik a mclaren közben ki tudja mennyi szponzort vesztett már a jövő évre(hírneve nem éppen pozitív). Senki sem szent, büntessenek azért amiért kell(bármi is legyen az) de ne többért mert el akarja ásni 1 csapat a másikat, meg egy személy is pluszba aki nem kispályás (Flavio). Ami mostmár megy a média részéről tényleg boszorkányüldözés a véleményem szerint, az hogy Alonsot is elítélik az emberek a kémügy miatt teljesen nonszensz hiszen az utólag kiderült nem valós(jelenleg ez az állás) mailben is annyit írt ''hogy nem hiszem el''. A ph egy kultúrált fórum, de mégis olvass vissza nyugodtan miket kapott ezek után. FIA töketlensége idézte elő ezt az egészet, lett volna egy bünti még akkor lenyugodtak volna a kedélyek év végéig...

ehh válaszra kattintottam, de úgy általánosba ment volna sry

Aktív témák