- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
SYZYGY
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Na mégegyet OFFolok. Kb 6éve(tudom nem sok, de...) vezetek turbos(td) autót. Nem azzal ölöd meg a turbót, hogy hidegen meghajtod, azzal a hengerfejet repesztheted meg. A leállitás stimmel, mert ráéghet a tengelyre az olaj. ''Hát persze benyomom a sport gombot, és onnantól beveszem a hajtűkanyart 90-nel, mer örökélet? Szerintem ezek a dolgok csak hamis biztonságérzetet adnak, meg okot a parasztoknak, hogy még gyorsabban hajtsana''. Na ez a gondolatod a többi hozzászólásodat is olvasva, miszerint '' fel 5.-be 160'' egy év alatt 4 baleset stb. egy kicsit önkritikának tűnik. Tudod mégha nem is te voltál az okozó, azér vmi van....És van egy dolog amit kihagytál mért kellhet aut.váltó. nekem pl van ismerősöm, aki elvesztette az egyik kezét. De ezzel együtt se kéne lehülyézni, lemazsolázni azt aki nem tudja hogyan működik pl egy hdi motor vagy egy aut.váltó, mert attól még gyönyörüen lehet autót vezetni. Mintahogy pc-t se csak profi programozók használnak.
Aktív témák
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest