- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
siddis #54101 üzenetére
Jó lett...hátha valakinek hasznos, leírom.
Alsó lengőkar csere után kicsit jobb lett, másnap kicseréltem a felsőt, még egy kicsit jobb lett, de nem lett jó. Mindkét lengőkaron a szilenten már lehetett látni, hogy kissé elhasználódott, felpuhult, az újjal szenvedtem, hogy a helyére menjen, annyira feszes.
Van itt helyben egy jó futóműves, elvittem, hogy nézze meg, ha lehet állítsa be. A hátsó kerékösszetartás és kerékdőlés nagyon gatya volt, minden pirosban, ez okozta.
Csakhogy előtte egy másik szerelőnél volt, aki elől cserélt talpast+toronycsapágyat+axiált és "beállította a futóművet", még jegyzőkönyvet is kaptam, ami az övén tűrésen belül volt, az itt totál piros volt, a szaki már az előző jegyzőkönyvből látta a szögeken, hogy nem jó.
Ez volt a 140eFt-os kátyúm egy híd tetején (domb) sötétben sunyin megbújva kb. 75-el elkapva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest