- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nagyon tuti gép, életem eddigi legjobb autója. Délután még mászkáltunk a kisfiammal egyet a városban. Kérdeztem tőle, hogy akar-e jönni csavarogni? Azt mondta, hogy nem. Aztán úgy kérdeztem, hogy megyünk-e az új autóval csavarogni? Na arra aztán teljesen beindult, fel is öltözött pillanatok alatt.
Amikor először megnéztük a kereskedésben a kocsit, akkor is ott volt velem, és nagyon tetszett neki, még élt benne az élmény.
Ahogy jöttünk haza este, még elgondolkoztam, menjünk-e inkább még egy kört a városban csak úgy.
Erről ismerszik meg a jó autó, hogy legszívesebben kerülőúton menne haza az ember vele. Az ereje is bőven elég, előtte csak 1,3-as meg 1,6-os benzines autóim voltak, azokhoz képest ez egy Sinkanzen. Mivel csak max. 80-as szakaszon mentem ma vele, még félig sem kellett benyomnom a gázpedált, így is pillanatok alatt szabályt lehetett sérteni vele.
-
Goose-T
veterán
Felhívtam, valóban nincsenek okmányok hozzá, és nem is akarja felhozni Budapestre, merthogy "potyára felhozná trailerrel, ha mégsem kell". Kib*szott nepperek. Jelentettem is hahun a hirdetést, hogy nem megfelelőek az okmányok, hiszen azt írta, hogy érvényes magyar okmányokkal. Még egy kocsi kihúzva a listáról. Lehet, hogy elmegyek megnézni ezt a fehérvárit, és ott az Ivanicsban átvizsgáltatom.
-
Goose-T
veterán
Mindegy, nem ez az első használt autóm, amit eladok. Hanem a második.
Az előző kocsim egy Skoda Felicia kombi volt, 2006-ban adtam el. Szegény kocsi mit kapott tőlem két év alatt, egyszer törtem az elejét, egyszer a hátulját, egyszer meg árokba borultam vele, akkor a tetejét kellett cserélni. Aztán mégis elvitték 890 ezerért pár nap alatt.
De az a nem semmi, hogy tavaly októberben, kilenc és fél évvel az eladása után találkoztam vele az úton, és még meglepően egyben volt, még a rászenvedett 15-ös alufelni is rajta volt.
Szerk.: persze azóta már felelősségteljes családapa vagyok, nem csinálok ilyen csúnyaságokat az autóimmal.
-
Goose-T
veterán
-
-
DeFranco
nagyúr
nekem is pár tankolás után bolondult meg a vásárláskor. akkor ezt a tanácsot kaptam, nekem helyrejött tőle, egyszer jött elő azóta 3 év alatt egy tankolási ciklusban de egyébként hibamentes.
szerintem a legjobb döntés megvárni két tankolást, és ha még mindig fennáll a hiba, utána elkezdeni nyomozni.
-
-
SzlobiG
félisten
Már múltkor mondtam, hogy a tisztítás fabatkát se ért, mert nem az volt a probléma.
Azért nem fut le a regenerálás mert nem éri el a kívánt hőfokot a DPF, nem tudja felfűteni aminek több oka is lehet, vagy a csövek vannak eltömődve esetleg elszakadva, vagy a fáklya ami gyújtaná mivel az egyest dobja hibának valószínűleg ott a hiba ami a DPF elején van a motor felől.Ki kell takarítani a fáklyát és ellenőrizni kell a csöveket is hogy minden rendben van-e velük.
Ez miatt az erőltetett regen se fog lefutni mert ahogy említettem nem tudja felfűteni. -
SzlobiG
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest