Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Milyen lehet a többi ha ezt egy szakember írta...
Kell a ch különben nem fog az ember agya, másrészt lófasz ereje nem lesz még a napi munkába járáshoz sem, nemhogy edzeni. Napi szinten kéne min 30perc testmozgás vagy heti 3 alkalommal komolyabb súlyzós vagy saját testsúlyos edzés.
Ha vki csak simán elhagyja az étrendjéből a fehér cukros/lisztes dolgokat és sétál pár km-t akkor megtette az első pár lépést a fogyás felé.Narxis: jah, ami 2 évente változik. Mindenki máshogy reagál a különböző kajákra. Ami az egyiknél működik az a másiknál nem. Ezért (is) kellene személyre szabott étrend. A különböző tápkiegektől való félelem pedig a másik, sokan azt gondolják, hogy azok szteroidok és az ördög műve. Pedig ésszerűen használva igen komoly eredményeket lehet általuk elérni. Nyilván nem kell bedőlni mindenféle színes szagos marketing maszlagnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
2400 kcalos étrendet tartok, de a legfontosabb talán, hogy a megfelelő ch-fehérje zsír arány rendben legyen. Egy ilyen bazinagy darab ember 5-6 ezret tol/nap, persze főleg junkfoodot és nasit. Ha strongman akkor ez normális, sőt kevés is
-
nagyúr
Heti 1-2 kg leadása az ami maximum ajánlott. Ki lehet számolni, hogy akkor 40kg-ot kb. leggyorsabban 5-6 hónap alatt lehet leadni persze itt feltételeztem, hogy akkor minden héten 2kg-ot fogy az illető. Sok múlik azon, hogy mit dolgozik az ember, mennyire tudja az életmódját megváltoztatni mert hiába mondják, hogy napi 5-ször kell enni ha a főnököd/munkahelyed csak mondjuk teszem azt 1 vagy 2 szünetet ad per nap. Tulajdonképpen itt életmód váltásról van szó mert az étkezés persze fontos de beiktatni a napi 5-szöri étkezést, megvonni ételeket amikhez hozzászokott az ember, fejben elhatározni mind-mind nehéz és komoly döntés. Mozgást beiktatni munka előtt és/vagy után szintén lelki erő kell hozzá mert a legelején nagyon nehezen ment.
Nekem sajnos úgy látszik nem megy a minden napi mozgás mert elkezdtek fájni a térdeim, nem erősen de kellemetlen. Szóval vagy csak fél órát mozgok vagy szünnapokat iktatok be. Pedig sétáltam futópadon, igaz tartottam az intenzív iramot 50-60 percig.
Bőrvisszahúzódás meg genetika és életkor függvénye is sajnos.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
borix
őstag
Mikor elkezdtem fogyózni 115 kg körül voltam lefogytam 102-104kg-ra ott megrekedtem.Heti 4-5 alkalommal futottam napi szinten 10km vagy többet 7:0-7:20 tempóban.Majd rájöttem,hogy kényelmes ember vagyok már megszoktam ezt a terhelést emelnem kell az intenzitást és jobban oda kel figyelni a táplálkozásra.Mikor ezeket megcsináltam ismét fogyni kezdtem.
-
nagyúr
Én azért akarok lefogyni mert egyre nehezebben tudtam felhúzni a zoknit a lábamra és nem azért mert a lábam lett olyan széles. Amúgy ami még nagyon zavar az a horkolás mivel néha olyan kiszáradt torokkal ébredek, hogy elég kellemetlen. Szóval ilyen kicsinek tűnő de engem nagyon zavaró dolgok vannak amiből még sorolhatnék párat. Pl. nem ülhetek le ezekre a műanyag kerti székekre se mert kb. 90-100kg-ra vannak tervezve. Milyen már mikor mész valahova aztán kérni kell erősebb széket?
Én nem hiszek a diétában, én egy egészséges étrendben hiszek amit a kívánt súly elérése után is tartani tudok és akarok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
boost
addikt
Én sem értem ezt a fajta "motivációt", vagy ha poén volt, akkor a viccet.
Őt motíválni, aki lefutott két maratoni távot, és letekert mellé 180km-t csak júliusban? Sok ember egész egy évtizedben nem fut le ennyit
Amiatt nem hízott nyaraláskor, mert már beépült az életébe a szemlélet, hogy meggondolja mit eszik, és megszokásból már nem túlette magát, hanem fogyott is a nyaralás közben, beindult az önkontroll. A sport csak hab a tortán.
Csak gratulálni tudok Andrisnak.
-
boost
addikt
mégegyszer bemásolom ide amit írtam, és kiemelem a lényeget:
"Amiatt nem hízott nyaraláskor, mert már beépült az életébe a szemlélet, hogy meggondolja mit eszik, és megszokásból már nem túlette magát, hanem fogyott is a nyaralás közben, beindult az önkontroll. A sport csak hab a tortán."
Te fantasztikus vagy a napi 200km-vel, és őszintén gratulálok hozzá, de az ordító örmester szemlélet nem mindenkin segít. Nem mindenkit motívál, hogy szar, mert nem kopogott a szeme a nyaraláskor, miközben kiderül, hogy még így is fogyott, mert reflexből diétázott, nem tudatosan. Szerintem ebben pont ez a legjobb. Neki már beépült az életébe a fogyókúra. Nem diétát hajtott azon a héten végre, hanem az új életmódját gyakorolta. Ez érdemli itt a topikban a legnagyobb tapsot. Andris nem atléta, komoly túlsúlya van és sporttal nem lehet lefogyni, ezért is írtam, hogy az csak hab a tortán, de emberfeletti ez a sportteljesítmény, ezért jár neki a sport-taps is.
Én így látom.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
nagyúr
1500-1800 kalória kb. minden nap megvan. Igazából azt fogom csinálni, hogy többször megmérem éhgyomorra és étkezés után másfél-2 órával a vércukrom aztán átballagok a háziorvosomhoz ezekkel az értékekkel.
Szeretek futópadon sétálni, most már sokkal jobban megy, amikor kezdtem akkor már 4,5km/h-val elértem a zsírégető pulzustartományt, most már 5,4km/h körül kell tartanom a sebességet. Szóval nem szívesen mondanék le a mozgásról, a mozgás megfelelő mértékkel csak jót tesz, izzadás révén méregtelenít a szervezet, gyorsul az anyagcsere és a hangulatra is jó hatással van."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Louro
őstag
MiBand 2 már úton. A lépésszám talán motiválni fog a több mozgásra.
A döntéshozóknak nem mindig vannak embereik. Én ebbe tartozok. Felelek valamiért és nem akkora terület, hogy igényeljen plusz embereket.@Bullseye: Tudom, hogy sokan erőltetik vagy az egyiket vagy a másikat. Mindkettőre jó lenne figyelni.
Én úgy lettem szocializálva, hogy kellenek a szaftos falatok. Tudom, hogy vannak kókuszzsírok és társaik. Otthon azért barnarizs van, kókuszzsír, olivaolaj, eritritol,..... . De számítanak az ízek. A puffasztott rizses kenyérpótlékok se jönnek be. Már volt, hogy úgy adtam le 10 kg-ot, hogy közben nőtt az ebédadagom. Igaz, hogy kevesebb kajával gyorsabb lenne az eredmény, de ez az Achilles sarkam
Amúgy a csak kaján visszafogást sokszor próbáltam már, de minimális fogyás után stagnálás volt. Amúgy se eszek sokat, csak este 7 körül a vacsi, meg az alkalmankénti (nem napi) nasi a ludas a pocakban.
Ha többet akarok fogyni, akkor muszáj átmozgatnom magam. A mozgáskoordinációm miatt is, mert a székben eléggé fix a testhelyzet.[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
nagyúr
Igen. Itt 2000-et ajánlottak de nem szoktam elérni, nem azért mert nem akarom hanem egyszerűen nem megy. Olyan kaják vannak itthon ami mind alacsony kalória tartalmú. Így könnyebb betartanom is.
-
Louro
őstag
Ez jó
2200 kellene nekem a fogyáshoz. Nemrég, egy orvosi mérés alapján az alap anyagcserém 2200 volt szintén, ha jól emlékszek. De sajnos szerintem vannak napok, amikor nincsenek meg.
Na meg nekem a vércukrom ugrál. Néha érzem, hogy leesik és akkor kell édesség. (Lehet azért, mert gyerekkoromban nem szelet sütiket ettem, hanem tepsi sütiket. Meg kb. 24 éves koromig rengeteg cukrot és csokit ettem, de akkor jóval aktívabb is voltam.)
2800 a szintentartáshoz. De az a 600 kalória olyan gyorsan becsúszik, hogy csak na.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
nagyúr
Ezt a kalóriatáblázatot néztem legelőször és itt azt írták, hogy az sok. De akkor bemásolom:
Energiaszükséglete 3359 kcal/nap
Az alapanyagcseréje 2799 kcal/nap
FOGYÁSHOZ
Energia: 2859 kcal/nap
Fehérje: 107 g/nap (15%)
Zsír: 95 g/nap (30%)
Szénhidrát: 393 g/nap (55%)
El fogok menni dietetikushoz is mert most már elegem van, hogy annyi értéket kapok meg mondanak ahány féle kalkulátor van. A my fitness pal asszem 2200-at írt heti 1kg fogyáshoz ülőmunka mellett.
-
nagyúr
Itt majdnem megerősíti amit írsz: Link
2. Szervezeted kalóriaszükséglete
Szervezeted alapvető működése által napi 2791.82 kcalt égetsz el. Ezt az energiát akkor is elégeted ha egész nap csak fekszel (ez a BMR, angolul Basal Metabolic Rate, azaz alapanyagcsere értéked).
Alapjárat kcal égetésed napi 3350 kcal. Ez azt jelenti, hogy ennyi energiát égetsz el összesen a szokásos napi életviteled által (munka, iskola, stb). Sporttevékenységed ebbe nem számít bele, azt külön tarthatod nyilván a főoldalon, a "Mit sportoltál?" ablakban.3. Cél beállítása
Fogyási terved szerint 2017.09.11 napig, heti 1 kg-os ütemben, 90 kg testsúlyt szeretnél elérni. Ennek megvalósításához napi 2250 kalória bevitelt javaslunk (ez a Napi kereted, mely a főoldalon fog megjelenni és minden felvitt étkezés illetve testmozgás után változik és mutatja a még aznap elfogyasztható kalóriamennyiséget).
Igazából tök mindegy az időpont én csak azt adtam meg, hogy heti 1kg jó lenne de így viszont már nem 2600-at engedhetek meg magamnak hanem 2200-at. Tehát lehetne mondjuk 2600 napi 1 óra sétával vagy 2200 sportolás nélkül?
-
Woodslave
félisten
Én azt nézném mennyi lenne a normális testsúlya és ezt inkább a magasság határozza meg. Hiába 150 kiló. Én elfogadom hogy az extra súly cipelése extra energia de akkor az legyen bonus. Persze semmiféle orvosi kondicióra nem voltam tekintettel de szerencsére nem kér senki tanácsot tőlem és mivel ezeket a kalkulátorokat nálam hozzáértőbb emberek csinálták ezert azt gondolom én tévedek.
De akkor se egyen senki 400 gramm cht ha nem maratonista... De szintén sztem[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
Nem tömtem semmit a 10g kreatin/nap az folyamatosan szedem...vagy is diéta alatt is A BCAA-t pedig csak is diéta alatt szedem, reggel éhgyomros kardió edzés előtt/közben. A tejsavóproteint is folyamatosan iszom edzés után 50g
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
nagyúr
Igenis tanár úr!
2660 kcal/nap és 367gramm szénhidrát. Heti 3 x 1 óra séta zsírégető pulzustartományban kezdésnek aztán meglátjuk így megy-e reggel. Cél havi 3kg leadása. Jó?
-
TheProb
veterán
nem rossz, mondjuk ha ez a kibaszott gyerek is épphogy bírja az első kör végét, akkor hogy akar 5öt csináltatni mással? Az más kérdés, hogy kezdőknek "csak" a 45sec felét javasolja.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
nagyúr
Mondjuk a colát pont nem szeretem, sőt semmit ami szénsavas. Inkább milka vagy boci csoki, gumicukor, lay's chips főleg a sajtos-jalepanos, kókuszos tej. Rauch ice teát ittam sokat.
-
nagyúr
Kösz, ezeket kipróbálom. Kalóriabázis szerint ma a reggelivel és tízóraival együtt 878 kalóriát fogyasztottam és ebből 135g a szénhidrát, 30g a fehérje és 22g a zsír.
(#7172) Louro: 1-2 pékáru nekem is lefog csúszni reggelire, ma fahéjas csigát ettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
bullseye
addikt
A panír meg az olaj nem a legjobb része.
Viszont kontakt grillen tényleg minimális olajjal lesütött csirkemell, valami rizsféle, és kész. Reggel le lehet sütni az egész napi adagot viszonylag gyorsan, csak nem túl izgi egy idő után.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
MODERÁTOR
Nem, nem fér bele a 2600 kcalba, ahogyan a milka csoki és a pilóta keksz sem. Ha nem kajál tisztán akkor cseszheti a diétát úgy ahogy van.
Nem tud főzni -> natúr csirkemellet elkészíteni nem kell hozzá michelin *-os szakácsnak lenni
kakaós csiga és a rántottsajt pedig már nokomment :/Fogyni akar, szóval be kell tartani a szigorú étrendet. Ha mindenféle junkfoodot tol magába akkor teljesen felesleges diétázni. Ez az egész diéta/életmódváltás komoly lemondásokkal jár ezt vagy elfogadja vki vagy nem, de akkor ne csodálkozzon ha nincs eredmény.
A stílusodból pedig kicsit vegyél vissza. A kutya ugat és a víz fröcsög, mi pedig beszélgetünk.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Én se tudok főzni, de az említett módszer belefért 1-2 hétig. Aztán mondjuk ráuntam és visszamentem kiszállítókhoz, az azért változatosabb (de néha még belefér). És mikrózni nagyon tudok, szinte fél kézzel. Ja, és közben elég jó rántotta módszert szedtem össze Ramseytól meg Jamie-től.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
devil-k
nagyúr
Csodálkozom, hogy ilyen undorító stílussal még mindig itt lehetsz a PH-n. Kakaós csiga? Ami tele van transzzsírral... Gratulálok.
(#7186) Narxis
Nem a legdrasztikusabbal kell kezdeni, de azért kakaós csiga, rántott dolgok és társai... Elég kemény.
(#7183) koxx
+1[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
MODERÁTOR
-
boost
addikt
A "nem bírta hosszú távon" lehet azt is jelenti, hogy megunta, elege lett, hogy a szomszéd esténként két Pilsnert tol le a torkán, ő meg nem ihat, mert 6 órára elhasználta a kalóriákat.
A fagyasztott kaják tényleg nem a legjobbak, és eddig többnyire hülyeséget irogattál, de azzal egyetértek, hogy ha a fogyókúrát nézzük ekkora feleslegnél tényleg mindegy, hogy mit eszik. Ha fagyasztott kaját eszik, rá fog ő is jönni pár nap után, hogy ehet ilyet, sőt pizzát is, csak neki lesz nagyobb szívás, ha délután 5-re már nincs kalória. Értelemszerűen ne minden nap ezt egyet, de alkalmanként egy negyed pizza, este egy sör és társai beleférnek. Csak jól lőjje be a kalóriákat.Ahogy látom (3kg 3 hét alatt) ez sikerült is eddig. Ha tudja, hogy ez a terv, délelőtt egyen sovány ételeket, és mehet este EGY sör a szomszéddal. A szervezetének is szoknia kell a diétát persze. Az a diétás étrend amit a múltkor linkelt a teletáltól, jól nézett ki.
-
boost
addikt
500kcal az egy óra intenzv mozgás. Nem mindenkinek fér bele ez minden napra, ráadásul ahogy már írtam korábban, meg tudja nehezíteni a fogyókúrát. Látod, hogy neki is leesett a vércukra miatt, éhség alakul ki, stb. Ráadásul hiába teker le mondjuk az óra szerint 500kcal-nyit, az nem biztos, hogy zsírégetésre megy, lehet, hogy izomépítésre. Ezért nem szabad beleszámolni a mozgást a napi kalóriacélokba.
Semmittevéssel könnyebb diétázni.
-
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
Mármint mivel, hogy elmúlt 60 vagy nem szeretne kés alá feküdni igazán?
Mert a visszamaradt bőrredők nem feltétlenül az életkora miatt vannak. Olyan bátran tanácsoljátok itt bárkinek, hogy fogyjon csak lassan, és nem lesz semmi baj, de ez nem feltétlenül van így, főleg, ha valaki elveszti méretének szinte a felét. -
woodworm
veterán
Nem mosom össze. Volt itt nem is olyan rég egy fiatalember, aki azt a megnyugtató tanácsot kapta, hogy ne fogyjon túl gyorsan és nem lesz baj. Nem szóltam bele, mert nem akartam a kedvét elvenni. De ez korántsem ilyen egyszerű, lehet, hogy a túl gyors fogyás miatti károkat kikerüli, de a kétszeres méretéből adódó változásokat már nem.
A hasplasztika legnagyobb igénybe vevői a terhesség utáni nők, és ott nem ekkora a különbség, 60-70 kg-os túlsúly esetén már szakadhat a bőr, kinyúlhatnak, eltávolodhatnak a hasizmok egymástól. Abban reménykedni, hogy ez műtét nélkül rendbe jön lehet, de teljesen egyedi, hogy sikerül-e. -
rwin5
őstag
Ennyiért korrekt, itt a mediamarktban nálunk 10e ft körül láttam. Szerintem beszerzek egy ilyen megoldást.
(#7302) szgergely: Én régen pont a tömegelés céljából ettem nagyon sok tojást naponta. Szerintem nagyon jó fehérjeforrás, plusz nálunk rokonság miatt tele van a hűtő vele. Most nagyon lefogytam 76kgról kb 71-2-re, eléggé meglátszik belaposodtam Szépen lepucolódott az izom 2 hét múlva nővérem esküvője, remélem beleférek a nadrágba, elég slim fit szabású. Utána jöhet vissza kicsit a súlyom megint, meglátjuk mit alkotok
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Betesznek a cikkbe egy alapból is tökéletes alakú csajt, és olyan kalóriamennyiséget, ami még egy filigrán csajnak is túl kevés, ráadáasul úgy, hogy alig van tartalékja, persze, hogy a szervezet nekiáll védekezni, és nem enged semmit fogyni. Ráaadásul hiába edzett eddig, nem rakódott rá semmi izom, mert nem volt tartalék. Utána megemelik a kalóriaadagot, méghozzá nem fehérkenyérrel, hanem nem részletezett minőségi cuccokkal, majd látszólag edzeni küldik a csajt, persze, hogy eltűnik a zsírpárna, és izmosodni is kezd mellette.
Tettek volna beegy 75-80kg-os nőt, mint az olvasóik többsége, kb, normális, 1100-1200 kcal napi mennyiséggel, neki lett volna annyi tartalékja, hogy a szervezete vígan nekiállt volna fogyni, és heti fél-1kg-ot sport nélkül lefogyott volna. De ezzel megint el lehet butítani a kövé rnőket, hogy nem is olyan fontos figyeni arra, hogy miből mennyit, elég ha minőségi, spéci kajákat eszünk, amit a magyarok többsége úgy se, mert drága, macerás, és a pörkölt nincs közte.
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest