Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Én másfél hete nyomom a diétát heti 2 súlyzós edzés és 3 futás mellett.
Most vagyok 98kg körül, hetente egy kilót szeretnék ledobni.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz donaldrágó #5855 üzenetére
Olajos magvakban rengeteg a kalória, szerintem diétában inkább kerüld őket.
Zabpehelynél szerintem sokkal fogyaszthatóbb a magvakat, aszalt gyümölcsöket is tartalmazó natúrmüzli, ezzel keverheted a zabcementet amolyan köztes megoldásként. Pár szelet gyömölcs meg egy kiskanál méz vagy juharszirup is mehet bele.
A párolt zöldségkeveréket én általában főtt rizzsel keverem össze, így nagyon korrekt kis köret lesz belőle a hús / hal mellé.
A panírhoz nem kell sok liszt, de a natúrhúsokkal is rengeteget lehet játszani a különféle mustárok, pácok, fűszerek, szószok alkalmazásával.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz d_Gabesz007 #5857 üzenetére
Pénzkidobásra tökéletes.
Ha esetlegesen mégis erősítené a hasizmot a maga természetellenes módján (én kétlem), attól a zsírpárnáid még megmaradnak. Lapos hasad csak diéta és aerob mozgás segítségével lesz. Ha nagyon jó a genetikád, akkor a diéta + súlyzós edzés is elég lehet.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz d_Gabesz007 #5860 üzenetére
Nem kell koplalni, csak a lisztes, cukros, zsíros kajákat kell minimálisra visszaszorítani.
Sovány húsok, hal, rizs, krumpli, zöldség, gyümölcs, natúr müzli - ezekből lehet enni rendesen. A többszöri kis étkezések még hatásosabbak. Meg emellett rendszeres mozgás.[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Egy kis motiváció a fogyáshoz:
American Psycho Intro to Patrick Bateman - [HD]
American Psycho: Funniest Sex Scene EverWherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz zoo8800 #5871 üzenetére
Zöldséget, csirkemellet meg halat annyit ehetsz, amennyi beléd fér (meg amennyit ki tudsz fizetni)... Meg igyál sok vizet, cukormentes üdítőt, teát, kávét hozzá.
A cukros, lisztes, zsíros dolgokat kerüld, illetve csak ritkán és mértékkel.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz zoo8800 #5876 üzenetére
A liszt a leglényegesebben kerülendő.
Kenyér, pékáruk, tészták, pizzák, sütemények, kekszek - ez mind-mind lisztből készül. A teljes kiőrlésű is hizlal, hiába nyomatják a marketinget, hogy egészséges. A "paleolit táplálkozás" hazai éllovasa, Szendi Gábor szerint a modern kor betegségeinek túlnyomó részét a túlzott szénhidrátbevitel okozza. Részben egyetértek vele.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz zoo8800 #5880 üzenetére
A legolcsóbb kaják jellemzően tartalmaznak lisztet. (zsemle, kenyér, száraztészta)
Eleinte nehéz lemondani egy jó spagettiről, pizzáról, de aztán egyre kevésbé kívánja az ember. Meg nem kell ezt spártai módon csinálni, hacsak nem testépítő / fitnesz versenyre készül valaki...Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Havi 3-4 kg-nál többet ne adj le, és akkor nem lesznek bőrnyúlási problémák. Így fél év alatt meg tudsz szabadulni 18-24 kilótól.
Én anno 95-ről mentem le 80 alá és nem volt ilyen gondom.
Most a 188 centim mellett 91-93kg körül mozgok, csak a testösszetétel lett kicsit más.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz runner 125 #5967 üzenetére
A gyúrás a súlyzós edzés fedőneve, nem az izomtömeg-növelésé.
Diéta közben is kell gyúrni, ha nem akarja a jóember az izomzata nagy részét elveszíteni.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz runner 125 #5969 üzenetére
Fogyásnál szinte mindig van izomveszteség is, ahogy tömegnöveléskor zsírfelszedés. Nagyon ideális esetben lehet izomtömeget növelni és zsírt leadni egyszerre, de ez szerintem elég pengevékony határ és csak precízen belőtt kajálás/edzés esetén valósítható meg. Meg egy bizonyos szinten túl talán sehogysem.
-
Dorien
veterán
válasz spotless #5971 üzenetére
Gondolom az egykezes súlyzókkal való bicepszezésre gondolsz.
Csinálhatod egyszerre, váltott kézzel, simán, beforgatva és kalapács fogással is.
A végén koncentrált bicepsz is mehet rá bukásig, majd azonnal súlyt csökkentve megint bukásig, aztán megint súlyt csökkentve bukásig...Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Az anaerob mozgás is jó. Legalábbis nekem jobban bevált a súlyzós edzés + diéta, mint a futás + diéta. Utóbbival az izomzatom is leépült, a kondizással nem. Pszichésen viszont a futás a jobb. A természetben persze, nem valami hülye futópadon...
-
Dorien
veterán
Nagyrészt igaz amit mondasz, de ha egy kicsit is belegondolsz, akkor a megedzett testrész szöveteinek vér- és nyirokkeringése azért jóval intenzívebb lesz, mintha nem edzenéd, és így könnyebben végbemegy a szövetekben az anyagcsere. Szóval valamit számít a hasedzés, de messze nem annyit, mint amennyit ezek az AbFlex-es TV-Shop reklámok sugallnak.
Diéta és mozgás az alap és ha már lement a hasról a zsír nagy része, akkor érdemes rá koncentráltan dolgozni. SZVSZ.
(Mondjuk nekem heveny röhöghetnékem támad, amikor meglátok egy ilyen Ronnie Coleman-féle hordó hasat. )Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Egyszerű: nem veszel gyümölcslét + tejterméket + pékárut.
Amit lehet: hús, hal, zöldség és víz. (Esetleg kávé, tea, limonádé édesítőszerrel.)
Ha ennyi akaraterő sincs benned, akkor szerintem neked felejtős ez az egész lefogyás dolog...Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Ez csak egy irány, ami működik.
A tejtermékek lelassítják az anyagcserét, ezért nem javasolt a fogyasztásuk diétában. Esetleg néha sovány túró vagy cottage cheese. Ahogy írod is, kicsit csalni nyilván lehet (heti 1-2 alkalommal) és javasolt is, ha már nagyon nem bírja az ember lelkileg. A lényeg, hogy azért nagy vonalakban (90-95%) tartsuk a diétás étrendet. SzVsz.Nekem a diéta melletti súlyzós edzés vált be. így jobb formát tudok hozni, mintha az aerob mozgásokat (futás, úszás, biciklizés) erőltetném.
-
Dorien
veterán
Jobb és olcsóbb is a mélyfagyasztott tengeri halat megvenni. Beszórod sóval, halfűszerrel, aztán sütőzacskóban vagy alufóliában egy kevés olajon megsütöd. A pangasiust nem ajánlom, de a tonhal, tőkehal, hekk jó. A mirelit zöldségkeveréket is együtt lehet sütni vele.
-
Dorien
veterán
válasz Hege1234 #6301 üzenetére
Szerintem felejtsd el a pulzusszám méregetést. A testnek hozzá kell szoknia a terheléshez. A diéta a lényeg + valamilyen mozgás.
Amíg a gyomor hozzászokik a kevesebb ételhez, addig elég szenvedős a dolog, de pl. párolt zöldséggel be lehet csapni, mert abban nem sok energia van. Lehet keverni rizshez is.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Igazad lehet. Magne B6-ot szoktam néha szedni, mert az idegrendszeremet valamennyire megviseli a diéta, de inkább az, hogy elég sok dolog történik most körülöttem. Az edzésem jelenleg elég ad-hoc jellegű, ki is nyírnám magam a rendszeres intenzív edzésekkel. Majd, ha kicsit rendeződtek a körülmények, nekiállok.
-
Dorien
veterán
18 évesen én szabadidőm nagy részében lenn rohadtam a kosárlabdapályán a haverokkal. Volt, hogy közben beesteledett és mi még mindig dobáltunk a kosárra, pedig már alig láttuk. Otthon azt ettük, amit elénk raktak, de nem volt súlyproblémánk, az tuti.
-
Dorien
veterán
válasz Hege1234 #6394 üzenetére
"A Lipo-6 BLACK a valaha létezett legvadabb, legerőteljesebb és legkegyetlenebb zsírégető-formula! Visszavonultunk a kutatólaborokba és hosszú kutató órák, fejlesztés és tesztelés után, végül megalkottuk a legpusztítóbb zsírégető hatóanyagmátrixot! Ez a kombináció olyan fordulatszámra kapcsolja a zsírégetés sebességét, amilyenre semmilyen más formula nem merte. Ez megtámadja és szó szerint elpusztítja a zsírpárnákat! Légy üdvözölve a Sötétség birodalmában!"
Elképzelem, hogy a tudós reklámszövegírók visszavonulnak a kutatólaborokba...
OMGWherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz werszomjas #6404 üzenetére
Reggeli - 100g natúr müzli + 2dl sovány tej
Tízórai - 150g sovány hús + 150g zöldség
Ebéd - 150g sovány hús + 150g zöldség
Uzsonna - 150g sovány hús + 150g zöldség
Vacsora - 100g sovány túróSúlyzózni / fekvőtámaszt nyomni azért kellene mellé, mert az izomzat gyorsan leépül.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz werszomjas #6409 üzenetére
Sovány húst hogyan készíted?
Ha pl csirkemellet apróra vágok, kicsit megfűszerezem és hagymán, kis oliva olajon megsütöm, az jó?Persze, ez így príma. A fűszerekkel lehet variálni. Meg lehet enni halat is.
Zöldséget milyen formában fogyasztod hozzá, nyersen, vagy megfőzve? És konkrétan miket?
Paradicsom, paprika, kígyó uborka, retek, jégsaláta, karalábé, karfiol, brokkoli, kelbimbó.
Ezek mind mehetnek? Ezeket még szeretem isEzek mind jók. Én így szoktam:
Karalábé, karfiol, brokkoli, kelbimbó - Kevés olajon + vízen fedő alatt párolva.
Paradicsom, paprika, kígyó uborka, retek, jégsaláta - Nyersen vagy salátának elkészítve.A túrót azt magában eszed?
Meg lehet csinálni pl. körözöttnek borssal, pirospaprikával, hagymával
Bele lehet tölteni paprikába, stb.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest