Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Heti 1-2 kg leadása az ami maximum ajánlott. Ki lehet számolni, hogy akkor 40kg-ot kb. leggyorsabban 5-6 hónap alatt lehet leadni persze itt feltételeztem, hogy akkor minden héten 2kg-ot fogy az illető. Sok múlik azon, hogy mit dolgozik az ember, mennyire tudja az életmódját megváltoztatni mert hiába mondják, hogy napi 5-ször kell enni ha a főnököd/munkahelyed csak mondjuk teszem azt 1 vagy 2 szünetet ad per nap. Tulajdonképpen itt életmód váltásról van szó mert az étkezés persze fontos de beiktatni a napi 5-szöri étkezést, megvonni ételeket amikhez hozzászokott az ember, fejben elhatározni mind-mind nehéz és komoly döntés. Mozgást beiktatni munka előtt és/vagy után szintén lelki erő kell hozzá mert a legelején nagyon nehezen ment.
Nekem sajnos úgy látszik nem megy a minden napi mozgás mert elkezdtek fájni a térdeim, nem erősen de kellemetlen. Szóval vagy csak fél órát mozgok vagy szünnapokat iktatok be. Pedig sétáltam futópadon, igaz tartottam az intenzív iramot 50-60 percig.
Bőrvisszahúzódás meg genetika és életkor függvénye is sajnos.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Politika
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest