- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Nos,
1.) fless: nem hinném, hogy kibannolnak, semmi extra, napi 600 kalória és 2 edzés, szerintem ez nem olyan infó, amiért bannolás jár, pláne, hogy mindig hangsúlyozom, hogy ezt senki ne csinálja utánam
(nem ajánlom a módszert senkinek, mert veszélyes lehet az egészségre, hisz napi 600 kalória nagyon kevés, én is azért ilyen bután csináltam, mert már nagyon elegem lett a kövérségből, ész nuku volt, bevallom, most már látom, hülyeség volt, a kulcs az életmódváltás, erről is szól ez a topic
2.) Motion Blur: Dehogy akarok Neki rosszat, mit képzelsz rólam
Csak segíteni szeretnék hogy megvalósíthassa azt, ami fontos Neki, hogy modell legyen és mint már írtam, sztem nem kell fogynia, de sajnos az ügynökségen máshogy gondolják, meg is van róluk a véleményem
A tanácsom még mindig az, hogy jó kaja+spinning) Miért akranék Neki rosszat, vagy bárkinek, ha rossazt akarnék, akkor írogatnék tanácsokat?
3.) Tea: az életmódváltás jó dolog, azzal fenn lehet tartani a diétával elért súlyt, de a diéta más: én napi 600 kalórát ettem + napi 1-2 edzés (nameg suli, munka), így fogytam, de ez nagyon nem volt okos dolog elismerem és veszélyes is volt, de bevált, szal a gondolod Te is egyél kicsit kevesebbet (de nem ennyit, legalább napi 1500 kalória kell az orvosok szerint, 800 kalória/nap már elvileg klinikai felügyeletet kíván), mert hirtelen lehet vele fogyni, de mint már mondtam, sztem nem ér annyit ez a modellekdés, hogy kockáztatsd az egészségedet, én hülye voltam, szerencsére nem lett baj, de más tanuljon ebből és ne tegye ezt. Már mondtam, ha okosan eszel és egy kis spininget is beiktatsz, akkor el fogod érni a célod, biztos vagyok benne
Sajnálom, csak jót akartam, a cél az volt, hogy lebeszéljem a radikális diétáról, nehogy elkeseredésében butaságot csináljon,mint anno én is. Tudom, hogy sokan választják az éhezést (főleg a modellek között), de ez a legrosszabb, amit tehettek. Persze, kis diéta nem árt, de az életmódváltás az egyetlen egészséges és tartós módja a fogyásnak, én ezt vallom (nameg jó, ha beiktatunk valami sportot is).
Tia, ne csinálj butaságot, nem ér annyit az egész, hidd el, ha most nem is válogatnak be, később még bekerülhetsz, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem ajánlom a módszert senkinek, mert veszélyes lehet az egészségre, hisz napi 600 kalória nagyon kevés, én is azért ilyen bután csináltam, mert már nagyon elegem lett a kövérségből, ész nuku volt, bevallom, most már látom, hülyeség volt, a kulcs az életmódváltás, erről is szól ez a topic
Csak segíteni szeretnék hogy megvalósíthassa azt, ami fontos Neki, hogy modell legyen és mint már írtam, sztem nem kell fogynia, de sajnos az ügynökségen máshogy gondolják, meg is van róluk a véleményem