Hirdetés

Aktív témák

• azzio

aktív tag

válasz escie #12 üzenetére

megmagyarázom a számmisztikát: a 6 alkalom az még egy emberi gyakoriság, azt még könnyű betartani a napirend teljes felborítása nélkül. este 6 után azért nem szabad enni, mert akkor kapcsol át a szervezet tartalékoló üzemmódba, és az a túlsúlyos embernek felesleges (sőt káros). ugyanez az oka annak is, hogy ilyen gyakran kell (de keveset) enni, hogy a szervezet ne legyen tartalékolásra kényszerítve, más megközelítésből ösztönözve legyen arra, hogy ne tartalékoljon, illetve a mennyiség miatt nincs is miből.
    én egyébként egy 50 kilós, 167 centis gizda vagyok, és akárhogy szeretném, akármit és akármennyit eszem, képtelen vagyok hízni, pedig jó lenne egy kis zsír, mert így hiába sportolok, nincs miből építkeznie a szervezetemnek -> nincs izomzat sem... a mesterséges tömegnövelőktől elvből távoltartom magam, szerintem azok többet ártanak mint használnak.

aztán minden fogyniakarónak hajrá, de:
    1., fiúknak: ne fogyasszátok túl magatokat, mert utána az izomzatotok fog leépülni
    2., lányoknak: Ti se, mert nem szépek a pálcika lányok, sokkal szebbek a kerek formák, és sokkal jobb, ha husit fog az ember, mintha csontot :)

Aktív témák