Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
megmagyarázom a számmisztikát: a 6 alkalom az még egy emberi gyakoriság, azt még könnyű betartani a napirend teljes felborítása nélkül. este 6 után azért nem szabad enni, mert akkor kapcsol át a szervezet tartalékoló üzemmódba, és az a túlsúlyos embernek felesleges (sőt káros). ugyanez az oka annak is, hogy ilyen gyakran kell (de keveset) enni, hogy a szervezet ne legyen tartalékolásra kényszerítve, más megközelítésből ösztönözve legyen arra, hogy ne tartalékoljon, illetve a mennyiség miatt nincs is miből.
én egyébként egy 50 kilós, 167 centis gizda vagyok, és akárhogy szeretném, akármit és akármennyit eszem, képtelen vagyok hízni, pedig jó lenne egy kis zsír, mert így hiába sportolok, nincs miből építkeznie a szervezetemnek -> nincs izomzat sem... a mesterséges tömegnövelőktől elvből távoltartom magam, szerintem azok többet ártanak mint használnak.
aztán minden fogyniakarónak hajrá, de:
1., fiúknak: ne fogyasszátok túl magatokat, mert utána az izomzatotok fog leépülni
2., lányoknak: Ti se, mert nem szépek a pálcika lányok, sokkal szebbek a kerek formák, és sokkal jobb, ha husit fog az ember, mintha csontot
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest