Hirdetés

Aktív témák

• szancsika

tag

válasz DigitXT #1896 üzenetére

En nem mondtam h nem lehet hatasos, a baratnom is fogyott vele nemtommennyit, de o igen nagy darab volt.
    Mellesleg elolvastam a forumot. Ill akkor mar te is elolvashatnad, h az 18 eves koromban volt, most 21 eves vagyok, es elegge odafigyelek h mit eszek, ezzel mar problema azthiszem nincs. (100faluban nincs meg egy ijen egsegesen evo ember mint en, a 101.-ben van de az meg fosik _ hogy anyamat idezzem_).

Szal nem kell mingyar letorkolni, en csak leirtam h regen mi volt, es egyaltalan nem mondom h jol csinaltam, soot, nagyon szornyu volt, es en ezt mint negativ tapaszlatat mondtam el. H arra is oda kell figyelni h igyjaras is van, elofordul, es nemis ritkan. Segiteni akartam, es nem peldat mutatni, nem akartam azt mondani h igy kell csinalni, mert nem igy kell nem szabad... ennyi...

Talan meg annyit h ha valaki anorexias, nem lehujezni kell es bantani hanem megprobalni segiteni es megerteni, es eszrevenni h valami psziches problema van. Erre probaltam ramutatni kb. Mert nekem borzaszto volt es nehez volt kimaszni belole.

Mellesleg egyertelmu h az egeseges taplalkozas a kulcs mindenhez, es a mozgas, en ezt sztem sosem vitattam, soot.
    Mindenkinek szive joga akar norbi updatet csinalni, nem mondtam h nem jo, mukodni mukodik, de leginkabb reklamfogas szerintem.

Nemtom atjott e minden amit akartam mondani, fogalmazni azt nemtok :)

Aktív témák

Hirdetés