Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng
üzenetére
Irogatsz, itt ilyeneket, én meg mindjárt kidőlök: ma szinte egész nap ''müzlin éltem'', és így ''önmagában'' tök gáz.
Reggelire oké, csak ha a reggeli az F1 előtt volt, és utána egész nap a gép előtt ültem, akkor nem annyira...
De legalább este befigyelt egy kis főtt tojás.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
A napokban tervezem, hogy eszek rántotthúst, de csak kivételesen, mert ki akarok próbálni egy receptet. Leírom ide is. A lényeg, hogy a liszthez, amiben majd a husit megforgatjuk az alábbi keveréket kell hozzáadni:
- 1 evőkanál rozmaring
- 1 evőkanál oregánó
- 1 evőkanál zsálya (por)
- 1 teáskanál gyömbér (por)
- 1 teáskanál majoránna
- fél teáskanál kakukkfű
- 3 evőkanál barnacukor
- 3 evőkanál vagdalt petrezselyem
- 1 teáskanál bors
- 1 evőkanál paprika
- 2 evőkanál zúzott fokhagyma
- 2 evőkanál zúzott vöröshagyma
- 2 evőkanál zúzott húsleves kocka (kb. 4 kocka)
- 1 csomag lipton paradicsomleves-por
- 1 teáskanál só
Végülis nem sok komponensű.
De egyszer muszáj kipróbálni. =) -
Musztáng
tag
Máma nagyon fincsi kaja volt: sültcsirke
és néhány szelet sült disznóhús. Hozzá köretnek zöldségek. Ja és megkóstoltam a céklalevelet: nagyon finom!
Persze készült kirántott hús is: természetesen finomliszttel és zsemlemorzsával. Olyan jó illata volt, de csakazért sem ettem belőle!
Pedig már majdnem sikerült ''elcsábítania''!
-
szancsika
tag
nekem szerencsem van mer anyu allandoan porkoltet csinal nokedlivel vagy tesztaval esetleg tarhonyaval...netantan milanoit... es egyiket sem szeretem
a valtozatossag gyonyorkodtet
sz: jah ma toltottpaprika volt paradicsomos szosszal es fottkrumplival... probalta is anyam tukmalni h ''ezz paprika'' mondtam neki kedvesen es noiesen h ''llekaksizom, attol h egy nyamvatt parikaba tettel rizst meg valami zsirmocsingos daralthust es leontom ugyesen egy jo kis cukros paradicsomos lottyel, es meg krumplit is eszek hozza igy este nem dietas kaja
'' De nem sertodott meg, mar mexokta h masfel honapja nem eszek a fosztyebol... meg a csirket is elrontya (jo sok vajon csinajja nem natur)
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
megjotteeeem!! 1 es 1/4 ora lett, remelm nem tul karos...

Tiszta sar lett a hatam meg mindenem... nembaj megerte
egesz vegig azon gondolkoztam h a muslincaban vagy a leveltetube van e tobb szenhidrat.... hat nyeltem mindegyikbol parat
Igy eso utan sokkal tobb bogar jon szembe mint maskor...
Most iszok egy kis feherjet, aztan ulok egy kicsit
-
fLeSs
nagyúr
-
szancsika
tag
mongyatok mar h takarogyak kifele biciglizni! esik az eso hidegvan es igy nincskedvem de muszaaajajjj

-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
ohm, hat jah meg mindig vizilabdazik o ilyen verenyszeruen vagy mi tod...

nah akkor majd szejjeltaposom a velencei-to-t bar lehet hujenek neznek majd h micsinalok
bar gondolom hideg a viz... mind1 ha egesz nap elpancsolok csak er valamit
hat o ilyen... hogyismonygam...erdekes ember
(a nyakkendot csomora koti amugy) alteros (bar ez nem vonza magaval a nyakkendot)
hosszu haju meg ilyesmi... (bar a parom is hosszuihaju megse hord nyakkendot... nem mindig ertem az embereket) -
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Azért nem a legjobb, mert hideg a víz! Esetleg egy termálfürdőben való úszás fogyasztana.
Az izomkat tényleg jól átmozgatja, és vállasít is szépen (szerintem nekem is az úszás+vízilabda miatt vannak olyan iszonyat széles vállaim), főleg a gyorsúszás meg a pillangó (ha meg a csaj mellé vízilabdázott is, akkor ne csodálkozz
). Ez a sétálósdi nem tudom mennyire igaz, mi anno edzésen csináltunk olyat, hogy ''taposás'' (taposó mozgással kellett végigmenni a medencében úgy, hogy minél magasabbra ''taposd'' ki magad a vízből), az elég jól megdolgoztatta a combizmokat.
Amúgy ki az az elvetemült, aki nyakkendőban és úszógatyában megy úszni?
-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
hat probaltam az exem h bedob a melyvizbe az volt a szerencse hogy uszonaciban es nyakkendoben tolta es a nyakkendojet elkpatam es kihuztam magam
szal ez nalam nem jott be 
Hatuszni nem merek, felek... a melluszast maj gyakorlom matracon
ha mast nem majd azt felfulyom levegovel 
amugy csomoan azt mongyak h az uszas fogyaszt, azt mar mondtad h teged nem... van egy volt osztalytarsam (lany) olyan valla van mint egy pasinak, es olyan kemeny hasa h nemigaz... ezek szerint akkor izmosit?
meg aztis hallottam h a vizben valo setalas is tokjo, ha egy orat folyamatosan setalok benne feler egy ora bicajozassal?
sz: jah azt nem mondtam h a csaj vizilabdazik
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Hmm, akkor valószínű, hogy neked is erre vezethető vissza, mélyvíznél dolgoznak az ''ösztönök'' és nem mered magad elengedni, mert félsz, hogy elsüllyedsz (pedig épp, hogy nem). Próbáld ki, hogy veszel egy nagy levegőt (akkor már eleve nem tudsz elsüllyedni, gondolj bele, egy felfújt matrac/labda/stb sem süllyed el a levegő miatt) benn tartod és a hátadra fordulva először kipróbálod a hátúszást (még talán azt a legkönnyebb csinálni), aztán a mellúszást. Amúgy a sok háj épp hogy jobban fenntart!
Szerk: egyébként kiskoromban engem úgy tanítottak meg úszni, hogy először az edző fogott és bevágott a medence közepére (voltam kb. 3 éves), szerencsére nálam bevált a módszer (az én fél centis hajamat nem szívta be semmi
). Úszóuviban nyomultam, általános suliban és végig úsztam, meg gimi elejéig ment a vízilabda is, úgyhogy a vízben eléggé elememben vagyok. 
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
hat en pont attol felek h elsulyedek (lehuz a haj, bar kitugya lehet epp fenntart...nemtom...uszogumi...vegulis jahm...
)
en probalok megtanulni minden alkalommal, de nemtom valamiert nem megy...csak ugy kutyusosan...azmeg megiscsak olyan izeee...
kiskoromban uszodaban beleboritottak az uszogumibol a vizbe es a viszleszivo l
beszivta a hajam (ugyanolyan hosszu volt mint most) es nem tudtam feljonni, lehet azert tiltakozik a szervezetem ennyire az uszastol, akar hanyszor melyvizbe megyek megakarok fulladni... de iden megin megprobalom!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nem félnék attól a vízben, hogy elsüllyedek (úszógumi powa').

Tényleg nem tudsz úszni? Én bnőm sem és nem is akar megtanulni (fóbiája van, mert egyszer majdnem belefulladt, azóta csak olyan mély vízbe megy bele, ahol még pont leér a lába). :\
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
hat teh hule vagy

es megis mit szegyelsz??
most aszidnem h a kepen nemis te vagy, ha nem lattalak volna eloben (bar annyira nem lattalak mer nem tom olyan magasra emelni a fejem
) En nem latok rajtad egy dkg szegyelni valot se
Fless-t nemtom meg sosenem lattam, me nem mutat kepet 
Amugy kb 3 eve voltam utojara egy eldugott banyaton (ahol ismet nem tanultam meg uszni, de megneztem jo mely
), de a duci ismerosokkel azer kimereszkedem... van ki moge bebujni 
-
szancsika
tag
arra vetemedtem h jovohet vasarnap megyek velencei toba pancsikolni.... ne gyertek arra!

-
Agyzuzo
addikt
A gyúrás nem éget zsírt, csak a nehéz súlyok mozgatása közben keletkező mikrosérüléseket a szervezeted egyre nagyobbá építi vissza, ezért nő az izomzat. De az izomépítéshez épp hogy MAGASABB kalóriabevitel szükséges, az viszont eleve kizárja, hogy a szervezet a zsírraktárakhoz nyúljon! Zsírt égetni megfelelő diétával és napi 1 óra monoton, könnyed aerob mozgással (pl. tempós séta, bringázás - a futás már NEM) tudsz.
-
Agyzuzo
addikt
A HÁJ??? ÖCSÉM!!! A HÁJ ZSÍRBÓL VAN, AZAZ HÁJBÓL!!! (falkaparós szmájli).
Na, sz'al legnagyobb ALAPHÜLYESÉG, azt hinni, hogy a zsírt de ÁTALAKÍTOD izommá... NEM. A tested KÍNKESERVES munkával arra tudod kényszeríteni, hogy szépen lassanként FELHASZNÁLJA, mint ENERGIAFORRÁS, de nem azért, hogy izmot építsen belőle, hanem hogy az izmaid FELHASZNÁLJÁK, mint energiaforrás!!! A szénhidrátot ugyanígy használják fel az izomok és a FELESLEGES szénhidrát alakul át zsírrá!!! ZSÍRRÁ!!! Nem a karéj kenyeret tartalékolod a seggeden meg a csípődön!!!
[Szerkesztve] -
Torry
addikt
Folyamatosan szépen lassan jönnek vissza a leadott kilók

Nem lesz ez így jó.
Arra gondoltam, hogy mivel azt a fogyókúrát úgysem tartanám be, ezért a felesleget át kellene alakítani izommá egy kis gyúrással.Ez működik ugye?
+rájöttem arra is, hogy nem szabad úgy kajálni, hogy tele legyél, mert akkor tágul a beled, aztán egyre többet tudsz enni.
Szóval hogyha betartanám azt, hogy annyit ennék amennyi jólesik+gyúrnék, újra jobb formában lennék.
Mi a véleményetek?
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Yeah.
Persze megint kifogtam egy kivégzőtisztet vizsgáztatónak. 5 kérdésből 1-re nem tudtam 100% pontos választ adni, így adott egy ''kegyelemkettest''. Rajtam kívül egyetlen lány szerepelt jobban, külön megdicsérte, hogy milyen jól keni a témát... na ő 3-ast kapott. 
-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
fuu hat en a helyedben melysegesen szegyelnem magam

Amugy tegnap akartam csalonapot tartni... nem sikerult, ugyanis semmi ehetot nem talaltam igy annyi lett belole h ebedre tarhonyashust ettem (amit utalok), es reggelire ettem egy Norbi rudit
Gondoltam egesz nap zabalok, de a tarhonyashus utan hat... egesz delutan ugy televoltam h nemigaz (pedig csak egy atlag adag negyedet ettem), es szomjas is ugyhogy egesz delutan vizet ittam 
Szal ez nemjott be, de majd valamelyik nap megprobalom megegyszer
-
szancsika
tag
cikkhez: enyire aze nem akarok trendi lenni

-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
jojo tom h nem ugyanaz, csak aszittem ezis ilyen idoszakolos...erteeeddd??

az masik dolog h tenyleg szoktam keverni a nevuket
Jovan akkor bebogyozok megin....aszongya... akkor ez 15 napra eleg... vagyis 1 havi cucc az 6000 penzembe kerul... nembaj usse kavics
a feherje meg ugyis eleg vagy 1-2 honapig kb
A lenyeg hogy jo utos legyen
-
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Kreatinnak mi köze a karnitinhez? Ez olyan, mint a kecsesen ringó fecske, meg a recsegőn fingó kecske esete, kimondva hasonlít egyik a másikra, de azért mégsem ugyanaz.

Kreatin egy nőnek totál felesleges, karnitinból edzés előtt 45-60 perccel mehet 1,5-2 gramm! Lehet kapni Carni-X-et 2990 Ft-ért nálunk, ebben 60db 0,5 grammos kapszula van - sz'al edzés előtt 3/4-1 órával bekapsz 3-4 szemet és mész tekerni egy jóízűt.
Még mielőtt valami okos megkérdezné: nem, nem döglesz meg tőle, sőt, kifejezetten jót tesz a keringésnek/szívbetegségek megelőzésére, stb... 
Egy érdekes kis cikk, a fogyózóknak:
Bővebben: link -
szancsika
tag
L-Karnitinbol hany mg-ot kell enni ahhoz, hogy hasznaljon is valamit? Mert gondolom a DM-ben vasarolt kis bogyokban nincs eleg, csak ugy mutatoban...
Es a Kreatinnal ugy tudom hogy nem lehet folyamatosan szedni, illetve 1 ''kura'' utan sok idot ki kell hagyni hogy a kovetkezo adag is ugyanugy hasson, mint az elozo. Az L-Karnitinnal is ugyanez a helyzet, vagy ez maskepp mukodik? Azt olvastam valahol, hogy ez kardiohoz nagyon jo hatasu, gyurasnal viszont kevesbe.
Tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
lehet kapni. eleg felejtos. ket vegen gumitappancs es belul menetes, ugy tudod beszoritani a helyere. nalunk speciel egesz lassan csuszott csak le hasznalat kozben, magaval huzva az ajto festeket
nem nyujt tul stabil erzetet, pedig csak 70kg vagyok. inkabb kijarok a varosligetbe.
csinaltam magamnak egyet sima rudbol, hegeszttettem a vegeire ket negyszog alaku femlapot, amit kifurtam a rogzitesnek, befestettem (szep kekre
) es tekertem ra bandazst (orszaguti bringakormanyra valot) az fain lett. csak benotte a galeria 
-
szancsika
tag
hat egy ido utan besokal az ember ha sokaig eszi ugyanazt, ezert kell megprobalni minel valtozatosabban elkesziteni...
most ebedeletem alig birok mozogni ugy teleettem magam (marmint a merek rizzsel es a 2 kis szelet husival meg az ubisalival) h csak nahh, ugyhogy most eldoglom egy kicsit az agyon sztem
Ebed elott meg bicigliztem es szetegett a hatam meg a fejem
-
brownus
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
nem azért csont és bőr mert vega, anyám is az, meg mostoha faterom is és még egy kis plussz is van rajtuk. Anyukád sztem rosszul párosítja az ételeket evéskor. vagy vmiből nem is visz be a szervezetbe
, nem tudom.
lehet kapni itthon olyan 'húzódzkodós' rudat, amit az ajtóba/ra lehet beszerelni a két ajtófélfára becsavarozni és rögzítés után lehet húzódzkodni? -
szancsika
tag
a kaja fincsa nagyon amugy
Bar a rizst nem szeretem se a feheret se a barnat, de muszaj megenni
bicajozas tenyleg jo, miota minden nap lenyomok 1 orat tokjol megindult a fogyas (kopp kopp)
Ha meg megall majd veszek L- Karnitint szepen, igy tervezem 
Nah 10 perc es megyek, de egyedul nemsok kedvem van
-
lorcsi
veterán
-
szancsika
tag
reggelt!
egesz ideaig foztem, es mosogattam... utalomm!
de csinaltam 1 kg csirkemellett 3 fele fuszerezesut
Barnarizzsel es hagymas uborkas salit csinaltam hozza kefires ontetel...
Es ha megsult az ucso adag rohanok bicajozni mer esni fog az eso
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Steelheart
üzenetére
A kenyér mehet, de a hús az nem.

Steelheart szép lehet 53 kilósan. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Steelheart
üzenetére
Azt remélem tudod, hogy azzal, hogy nem eszel húst, mennyi fontos tápanyagot vonsz meg a szervezetedtől... ezeket te hogyan pótolod?
-
Steelheart
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Jó, hogy egy több, mint egy éves hsz-ra válaszoltam...
lol -
Steelheart
senior tag
Én kb úgy étkeztem egész életemben, mint te így fogyáskor - kivéve csirke, mert azt nem ehetek, meg hal, mert nekem büdös
- elvégre vegetáriánus vagyok. 2004 tél elején, asszem még decemberben is 63 kiló voltam, ami még normálisnak mondható 173 centi és 16,5 évnél. Aztán édesanyám olvasott egy könyvet... valami Ferencsik vagy ki írta. Azóta a könyv hatására nem esszük addigi fő, mindennapos táplálékunkat, a barna kenyeret. Minden mást majdnem ugyanúgy ettünk (gyakorlatilag főtt gabionát azzal a zöldséggel, ami épp volt othon, ez az általános pénzhiányból adódótt) és ez rajtam jobban meglátszott, mint a családból akárkin: másfél hónap alatt 10 kilót fogytam a 63ból! Igaz, ez már nem mondható normálisnak, de egy túlsúlyos és lefogyni kívánó embernek jól jöhet ez az étkezés: hús és kenyér nélkül soksok zöldséggel, amíg el nem éri a kívánt testsúlyt. Aztán kenyérre vissza lehet állni, ami visszadom egyéntől függően 10-20 kilót, vizsont a nagyon sok mhús ismételt fogyasztása és a rengeteg, mértéktelen édesség visszacsinál mindent. -
Drótszamár
őstag
Nekem most 70 cm.
Dehát ez van, ha sokat tekersz hegynek felfele.
Amikor gyúrni jártam 150kg környékig próbálgattam a lábazást. (hanyatt fexel, és kitolod a súlyt a lábaddal). Tovább nem akartam játszadozni, mert nem akartam szétb@szni a térdemet.
Vádliból testúly + 50 kg ment (190-200 kg)
Zsír nélkül max 50 cm.re tippelek. De majd 1-2 év múlva kiderül. -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Akkor jó
MErt imádom, csak azt vettem észre, hogy egy szelet husival megéve normál adag ubisalit (kefírrel, ugyebár), olyan jóllakott vagyok , magam is meglepődök. meg így teli vagyok. Na jó ma is tanultam valamit.
Agyzuzo: valószínűleg a szóhasználatom volt helytelen, igen ilyen teltségérzést ad.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
Ugyanezt eljátszottam már én is a boltban és beterítettem vele az összes dobozt + a ruhák egy részét is. Az se volt egy felemelő élmény.

tildy: nem puffaszt, max. (ahogy érzékelted is) eltelít. Mondjuk ezen csodálkozom, mert 90%-a víz, szóval pikk-pakk átmegy az emberen. -
szancsika
tag
nemis meseltem, off, de vicces, szunetem volt meloba mondom kimegyek megiszom a feherje turmixomat, parom mondta h ha melegvizet teszek bele kicsit jobban oldodik es nem kell kanallal kapirgalni az ajjarol... ugy is tettem melegviz, shaker lecsuk (az a baj h nagyon gagyi shakerem van), szancsi raz es kirobban az egesz, beteritette a a fel konyhat es a hosszu feher ruhamat ez a kakaos kaki...
en meg csak banban bamulok es csak annyit mondtam ''a fenebe'' es a szunetemet takaritassal toltottem. Azota nem izlik a feherje 
-
tildy
nagyúr
Az uborka nem puffaszt?
mindig úgy teli leszek tőle
-
szancsika
tag
enis folurrol fogyok eloszor azert vagyok most ilyen gnom

a nyakamnal a csont mosmar tokre kilatszik mondom 85-rol 75 lett a cicim, es a folso pocim ment le elobb... (vagyishat onnan tobb) es alul 1 honapos kesessel koveti a tobbi...
jah es kis tokacskam is volt mar, az eltunt tejesen
-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Fogyogatok kedvesen

Tildy: ertem ertem
hejes, igyexek lepest tartani
Bar a combom erdekes jatek mer egyre kemenyebb, mert sokat bicajozok, es foleg combra es fenekre gyurok, egyre kemenyebb es ha ugy felgugolohelyzetben feszitem laccanak a kis izompupocskak (de csak elol
) szal lehet h megy le a hajci de vastagodik is kozbe sztem valami minimalisat... de olyan 48 koruli combot szeretnek, szal addig ''mehetunk'' 
A pocimbol/csipobol szereznek kicsit nagyobb valtozast, bar a hasam is erdekes mert alul van egy pukli folul meg sokkal sokkal kisebb kb 8-10cm kulonbseg van, ez a kepen nem laccik
-
fLeSs
nagyúr
Ez egyáltalán nem így müxik, mert nem tudod irányítani, hogy a szervezet honnan vegyen el zsírt.
Lehet hogy ő combból fog gyorsan fogyni aztán seggből, nálad meg fordítva aztán has, mell, stb. Szal ez lutri. Nekem pl. a mellem teljesen lelaposodott, de a hasam és a seggem még mindig megvan, gyönyörű látvány.

-
szancsika
tag
Bővebben: link
nah ime en hajassagom
majd egy 5 honap mulva mutatom a kovetkezot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sz: jah nem igy akartam. igy ciki
[Szerkesztve]
Fless: mutass kepet te is lecci, kivancsi vagyok a te bombajo testedre

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Pedig a képen nem úgy tűnt hoyg hájas disznó lennél

Szószó van rajtad egy kis felesleg, de nem hinném, hogy rajtam több van, vagy fordítva
Szal szerintem kb egál.(bár nekem a poci a vészesebb, szóval lehet mégsem annyira egál)
Mellesleg tényleg jó vagy kontrollnak, remélem nem zavar téged
-
szancsika
tag
megvedem a noket!

a noi alkat magaba foglalja h sokkal dominansabb a popsi es a comb... mi nok ide hizunk eloszor, mellesleg lattal rolam is es Tildyrol is kepet... sztem annyira nem vunk veszelyesek...
Tildy: igen en picike vok, te magas rajtad jobban eltunik, hosszabb a combod nyilvan mint az enyem... hat dagadek vok ennyi igaz az biztos
szancsi piciii es kovverhajasdeszno
majd hetvegen linkelek kepet, mar laccik azer a valtozas
sz: jah nekem is van izom a combomon van nemi gorkoris multam
(persze nem oyaln sok, csak mutatoba
[Szerkesztve] -
-
szancsika
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
hat hmm... sztem van egyenlore mibol fogyni

35kg-osan nem volt egy csepp sem az teny... dehat kikerulhetetlen h valamennyi ne mennyen le...
most rendeltem feszesito cicikremet h ha fogyok belolle ne legyen csikos meg ne erjen a koldokomig...
a mellplasztikaval meg meg raaerek 2 gyerek utan
(abba anyam is befizet aszonta ha megnyulik
) -
szancsika
tag
megvalami, milyen igaz hogy tokmind1 hova edz az ember nem onnan fog fogyni hanem majd a szervezet eldonti... elobb irtam az eredmenyeim, cm meg kg...
aztan nezem nezem, hat nagy ram a melltartom... hat mondom szeepp...
85 helyett a 75-os jo most ram...
-
szancsika
tag
nah mikor megvettem az ujj merleget 60.2kg voltam rajta (a regi merlegen 53, de az ezexerint kisse csalos
), most vagyok 57,6.
a combom 59cm volt, most 57cm
a csipom 100cm volt most 96,5cm
a karom 32cm volt most 30.5cm
a testzsir merest feladtam mer nemtommegmerniii
de lehet h kesobb teszek meg egy probat... 
-
szucsi
őstag
Tegnap nézegettem riadtan a sörök címkéjét, de nem találtam infomációt. Mennyi kalória lehet egy flaska serben?
csak mert: Bővebben: link
ps: döbbenetesen lappad a hasam: ha oldalt fekszem, már nem lóg le a lepedőre

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-book olvasók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Fűnyíró topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tildy pl. sokkal emberibb.

De egyszer muszáj kipróbálni. =)
és néhány szelet sült disznóhús. Hozzá köretnek zöldségek. Ja és megkóstoltam a céklalevelet: nagyon finom!
'' De nem sertodott meg, mar mexokta h masfel honapja nem eszek a fosztyebol... meg a csirket is elrontya (jo sok vajon csinajja nem natur)

szal ez nalam nem jott be 
), de a duci ismerosokkel azer kimereszkedem... van ki moge bebujni