Hirdetés

Aktív témák

• szancsika

tag

válasz DigitXT #1912 üzenetére

Arrol szol h vannak olyan etelek amiket ebben az idoben lehet enni a masikat abban a harmadikat egesz nap... 1,2,3...stb Ismerem a lenyeget, es tudom h ennel bonyolultabb, beleolvastam a konyvbe enis, es a baratnom masrol sem beszel ha talalkozunk.

Mellesleg nem nezem le a Norbit, nekem semmi bajom nincs vele, sot tobbe kevesbe birom a fejet, nemtom miert ertesz felre allandoan, beszeld mar belem h bantani akarom :D

Jo penze lesz belole, teny, nem? :D

En csak annyit mondtam nekem nem teccik, ez miert baj?? Nem kell mingyart belem allitani a szamurajkardot... :(

A helyesirasomrol annyit h eleg reg ota ulok a gep elott (8eve) es sokat IRC-zek, gyorsan kell irni, annak idejen mikor kezdtem nem lattak az ekezetes betuket es nem irhattunk, igy szoktam meg, szerintem ha rosszul irom is megerted h mit akarok irni, nem? Egyebkent nemtom minek ez zsortolodes szurkalodas, sztem, ha pozitivan kozeledunk a masikhoz sokkal tobbmindent el lehet erni es meg normalis kellemes beszelgetes is lehet a vege... hmm vagy lehet h en vagyok tul baratsagos hangulatban?

Szanom banaom bunom h azt mondtam h az U D szornyu, nem ugy gondoltam es elnezest kerek :))

Aktív témák