Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
pufirizsa kefírrel: Mai napi uzsonna és vacsi is...
-
tildy
nagyúr
Nem probléma a cukros ételek elhagyása, hiszen szitne mindig édesítőszert használok..
Cornflakes: nnem tudom mi vna benne, de ha cukros is, akkor is reggel van.
3. mivel egyszerre hozzák ki a kaját, válogathatok melyiket mikor eszem meg... Így alkalmam van estére olyat rakni ami kevesebb szénhidrátot/kalóriát tartalmaz.
ha a lasagnera gondolsz 671es kalóriás kajára, azt meg írtam már, hogy megcseréltem az ebéddel....Tehát délben ettem lasagnet, este meg a husit rattatuival (ami valami lecsoszeru zoldseges izé..)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Miért ? Mert így csak égbe kiáltott szó...
Nem tudom mennyire lehet nekik hinni, de egyrész fincsi kaják, másrészt soka pipihus bennük, harmadrészt meg legalább változatos, negyedrészt (ha hihető a kalóriaérték) szvsz nem is hizlaló kajcsik......
Minden nap nem ehetek csirkemellett rizzsel.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Heti kajám:
fless, agyzuzo velemeny?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Müzlin én ezt értem:
Ebből egy darab a kefírke mellé.
tudom agyzúzó a kaukázusit mondogatja, de ugye nem gond a sima kefír?
Nade ha pipihusi van vacsira, mi legyen a köret, ha változatosan akarok enni? (Répa, borsó, zöldségek (karfiol, tök, karalábé ) szóba sem jöhet.. az a hajdína az hogy néz ki meg milyen?)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Ma én is vétkeztem, de hát nem tehetek róla.
Reggel volt sajtos spagettim, megettem egy tányérral, de 3 részletben : 1/3-át reggel nyolckor, majd 1/3ot 10-kor és 11kor!
(Tényleg rá tudtam szokni a regglire, köszönöm
)
Azóta cak egy pohár teát...Ezt sem igazán egészséges... Tudom
De hát, emgsütöttem páromnaka pipicombot, ránéztem, és na mondom ááá ebből én enm kérek
Szal nem hoztam belőle.
viszont du. utoljára általában 4-5 órakor eszek (ma ez elmaradt) , ezért ténleg muszáj reggeliznem, mert arra kelek, hogy korog a gyomrom

-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
hajdinát, kölest bepróbálom. tökőzelék és répa, majd ha csak ettől függ, hogy életben maradok.. de lehet még akkor sem.
''vagy egyél reggelire müzlit amiben mindenféle gabonapelyhek vannak, olajos magvak, esetleg gyümölcs darabkák. kefirrel.''
Szoktam
Ja és köszönöm, hogy leszoktattatok a kenyérről. Hetente(!!!) kb 4-5 szelet rozskenyeret eszem csak meg, fehéret már nem is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Na ja... Meglehet. Viszont én tényleg nem tudom megoldani, (mindennap meg nicn skedvem lemenni vásárolni) , hogy legyen friss kajám, azonkívűl ott van az az eset is, amikor reggel korán jövök melózni, akkor nem tudok hogy főzni...
Ja találtam tkjó édesítőszert: cologran avgy mia neve. Nem nagyon van mellékíze...
Mondjuk úgy látom azért nem nagyon van benne olyan hú de hízlaló kaja, sőt van benne vadrizs, meg izöldmetélt meg ilyen köretek is...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Akkor meg miért vágják át az ember fejét? Jó mondjuk lasagnet is lehet ezer féleképpen készíteni... Meg uyge teát sem midnegy, hogy natúrba vagy édesítővel, vagy pedig cukorral issza az ember...
Nekem a reggelim az egy kefír+ egy győri jó reggelt szokott lenni...
Csrirkemell az szokott lenni, mint írom nem is azzal van bajom
tudod , hogy gondjaim vannak a zöldségekkel is: már nem kívánom az ubit, marad a paprika (meg a kukorica, meg a rizs, emg ezek
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Hát de a rizsre is ráunok, mint az ubisalira

A másik meg , hogy oké ez egy nap, de a következőn ha megint ugyanez van, akkor az nem jó... Egyébként még mindig jobb ez, mint a melóhelyi kajálda, ahol 600 forintot kérnek minimum a natur pipihusi+rizs kombóért
Ammellett nekem nem nagyon szabad sokmindent bevásárolni a hűtőbe, mert különben egyben felzabálja valaki
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Szancsi help me! Már nem tudom mti csináljak kínomban .Azon gondolkodom, ha már úgyis gyakran rendelek kaját, akkor olyat kérek, ami jó is nem is drága, emg egészséges is.. .(olyan hülye kaják vannak menzán, ráadásul drágák is
minimum 600 Ft.. Akkor már inkább ez. Tudom, olcsóbb lenne otthon, de se időm se energiám rá. Ráadásul midnen nap újat kitalálni, mit is főzzek, háááát...)
Pl ez: (egyébként ez fitness menü...)
Tízórai:
Mákos rizstészta édesítővel,
Ebéd:
Paradicsomleves, Tengeri halfilé, Petrezselymes burgonya,
Vacsora:
Chef saláta
995 Ft
Tízórai:
Mazsolás túrókrém,
Ebéd:
Provanszi csirkecomb, Ratatouille, Narancslé,
Vacsora:
Lasagne
995 Ft
Tízórai:
Joghurtkrém tejszínes eperrel,
Ebéd:
Zöldbableves, Szezámmagban sült pulykamell, Kukoricás rizs,
Vacsora:
Kakukkfüves kacsamáj gyöngyhagymával, Zöldmetélt
0
995 Ft
Tízórai:
Csicseri borsós pácolt sonkasaláta,
Ebéd:
Csontleves zöldséggel, Vörösboros zúzaragu, Vadrizs,
Vacsora:
Töltött tök
0
995 Ft
Tízórai:
Corn Flakes, Tej, Körte,
Ebéd:
Erdei gombakrémleves, Tárkonyos pulykacomb, Árpagyöngy,
Vacsora:
Füstölt pulykasonka, Paradicsomsaláta
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Valamennyit le fog fogyni az tuti.... De aztán megáll a fogyása mint nekem is
Sajnos én viszont megcsömörlöttem a sok ubisalitól, nem is tudom mit egyek ezentúl vacsira a hús mellé. Mai vacsi , amit kb 10 perc múlva fogyasztok rántott sajt lesz, rizzsel... Sajnos nem tudtam ma mást hozni.... általában kefír szokott lenni, egy kornspitzzel...
Szal segítsetek megint még mindig... Mert már nem emgy le vacsira az ubisali melle husi kombó... De valamit csak kéne enni, ami ráadásul finom is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egyre többen mondják, hogy tán fogytam? Sőt kezdenek a gatyáim bővek lenni rám. Na nem nagyon, de combban modnjuk már érződik... (lötyög ott, ami eddig feszült)
-
tildy
nagyúr
Mekkora hülyeség ez a vércsoportdiéta:
''A vércsoport szerinti étkezés fekete listája:
A következő ételeket, alapanyagokat okvetlenül kerülje el.
0-vércsoport: sertéshús (sonka, szalonna).
A-vércsoport: vadhús.
B-vércsoport: tengeri ételek (rák, garnéla, lazac, homár stb.).
AB-vércsoport: zsíros tejtermékek, vaj, sajt.''
Pont párom is és én is B- vércsoportúak vagyunk, és imádjuka tengeri kütyüket.
''Kerülendő élelmek: kukorica, lencse, mogyoró, szezámmag, hajdina, búza, csirke.'' Na frankó.... Ezek közül is mindet esszük, főleg a csirkét... -
tildy
nagyúr
suly: 79.5 kg
kar: 29 cm
comb: 58.5
mell: 102
derek: 82
csipo:102
augusztushoz kepest tartom a dolgot... akkor suly 79.5en . comb:58, derek 82, csipo 102, mell 102, kar 30...
Hm, hm.. Valamit tenni kene... Jo mondjuk most megint akkor merekeztem, mikor...mikor meg be is van puffadva a hasam a szokasos okok miatt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hm, hm tenyleg mas topikba valo, de csak egy fel percet adjatok nekem:
van jo resze is... egy ideig. De amikor mar azon gondolkodik az ember, hogy egyedul maradt, nem szereti senki sem (foleg ha eleve olyan kornyezetben nott fel, ahol) , esetleg azt erzi, hogy az egesz eletnek abszolute semmi ertelme, akkor kicsit massa valik a helyzet. ilyenkor mar onon sebeibe harap az ember(Esetleg fel onmagatol is...). Egyebkent nekem is maximalis csodalatom azok fele, akik tudnak ebben a vilagban boldogok lenni, en sajnos egyre inkabba negativ oldalat latom a dolgoknak. Pl. uj munkakorom lesz, de hogy mi lesz a feladatom, azt alig tudom. Szal tok bizonytalan az egesz. igy hogy legyen felszabadult es boldog az ember?
En mindenesetre atlatom ezen emberek kilatastalansagat. -
tildy
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Erre is leírtuk már a megoldást. De mintha nem is olvasnál...
-
tildy
nagyúr
katavagyok: most őszintén: te tartod magad itt ott kövérnek, vagy mások mondják?
Ha ez utóbbi, nos akkor felesleges hallgatni rájuk, hiszen már itt leírtuk, minden alapján (BMI, stb) vékony vagy!
Igaza van boxernek és a többieknek, semmi szükséged fogyókúrára, és ezügyben kicsit el is vagy tévedve. (no problemo én is elvoltam. Csak kicsit rávilágítottak a dolgokra az okosabbak..) Hiszek nekik, de azontúl mégsem tudok jót kajálni, ha nincs hozzá kedvem. (pl. ma egy db kicsi, sütőben felső pipicomb volt a kajám, kb 4-5 kanál kukorisalátával + 4 db kemény , nem édes körte +3 l natur tea. Hiába, nem tudtam mast lenyelni ennyi ment le) De tudom, hogy ez így, ha rendszeresen ezt csinálom, nem jó. -
tildy
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Szégyen gyalázat, de sajnos nem
kéne pedig...
-
tildy
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
BMI-t számoltál már?
Kiszámoltam helyetted 160/47-re.
Eredmény: 18.6
Eszébe ne jusson fogyókúrázni, már így is soványabb a kelleténél! A testtömeg index alapján Ön az alacsony súlyúak, a kissé soványabbak közé tartozik. Ez lehet jó és rossz hír egyaránt. Vannak, akik egyszerűen csak alkatilag soványak a génjeiknek, csontozatuknak köszönhetően. Bizonyos szintű soványság kapcsolatba hozható a hosszabb várható élettartammal, a túlzott soványságot azonban táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát.
A kategóriánkénti elhízás mértékével egyenes arányban jelentkeznek a súlyos társbetegségek, mint például a magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség, zsíranyagcsere-zavar
---------------------------------------------------------------------------------------------
Amiért bánthatnak azt pedig már leírtam: lehet a testzsírszázalékod magas, ezért hiába vagy vékony, sovány, hülyeség fogyiznod, inkább edzz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Akkor lehet hogy nem is fogynod kene, hanem izmosodni. Ugyanis vekonyan is lehet valaki zsiros...(testzsirszazalek magas)Talan Agyzuzo beszelt errol regebben..
-
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Nem, nem, nagyonis hiszek nektek. tényleg csak időm nicns rá, na meg egyedül idegenként tök ciki így bemenni valahova nem?
na majd beszélek szancsikával , hátha tud nekem segíteni
Én azon gondolkodtam, jó lenne ide az albiba eg yilyen kis lábemelős szerkenytű.(tudom hogy olcsó húsnak híg a leve, de egy ilyen padocskát csak nem lehet nagyon elcseszni. Auchanban láttam egy jót, csak mondjuk nem nagyon tudnám hova rakni
) -
tildy
nagyúr
Tudom, hogy segíteni akarsz

Hát ráérek, de csak ha nem kell itthonról kimozdulnom. Sokszor éjfélre hajnali egyre érek haza,reggel 10kor kelek, akkor reggeli, na ekkor van kb. 2 szabad órám, mert 1 órakor már fürdök, és indulok melózni .
Szal ha ennyi idő alatt el kéne mennem valahova, az nem fér bele.Nagyon nem.
Egyébként kardiós dologra gondoltál? -
tildy
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja hát , akkor épp nem voltam ilyen kómás, mint ma reggel.Csak msot volt itt megitn a telóóm, és gyorsan csináltam csak pár képet.
Tény és való, mind arcra mind ruhailag előnyösebb az a kép, de sajna abban jobban látszanak a plusz kilók is.
Sőt akkor még a szemöldököm is ki volt szedve
Hm, viszont ha jó képet akarsz, rólam, akkor a blogomba kuksolj bele
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Vélemény?

-
tildy
nagyúr
2005 március:
Bővebben: link
nyár:
most:
Hát mennie kel még ennek lentebb. A képeken kb 5.5 kiló minusz látszik lefele haladva... -
tildy
nagyúr
Na szal a lentiekbol szurtem azt le, hogy a megfelelo sport nem fogyasztja le a zsirt, csak feszesebbe, szalkasabba, izmosabba tesz. De akkro ezek szerint valamit nagyon felreneztem.
Hamarosan rolam is lesz kep...el lehet donteni fogytam e eleget szerintetek vagy sem....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Akkor nem tudom ki mondta, hogy a zsír bizony nem tűnik el a tornától.... Ugyanis a zsírt nem csak az izmot lehet megdolgoztatni. mindegy fáradt vagyok lehet hülyeságet beszélek már.. még midnig a melóban vagyok..szall.. De keresem....
meg is van mi miatt kevertem be:
''de ugye a zsír csak diétától megy le'' fless
''Az nem gond, ha csinálsz minden nap haspréseket és lábemeléseket, mert ugyan több zsír nem fog pucolódni, viszont jó feszes lesz a hasfalad'' Agyzuzo
Ebből vontam le a téves következtetést.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Rendeződik=másképp oszlik el. Fless és agyzuzo is memlékeim szerint ezt mondta, hogy a tornától nem tűnik( ég) el a zsír.
lásd Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Pedig ezt szeretem a legjobban

Agyzuzo: hm talán mondtam már, hogy reggel/ délelőtt bűnözök ilyen kajákkal. Így nem csak nyuszikaján vagyok, hanem olyanon is , amit tényleg szeretek, de déltől már nagyon szigorúan betartom a dolgokat. (esti ubisali+ husi kombó, vagy csak tojás vacsorára)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nem , mert délig normálisan kajálok -> normálison ne a zsírban tocsogó kajákat értsd, hanem mondjuk reggelire pogácsa, ebédre egy szelet csirkemellhús + rizs hozzá.

Mostanában kilóban nem mentem le, hasban azt hiszem igen, mert már megjegyezték rokonok is, de biztos ami biztos majd megmérem.
Szancsika: ne aggódj értem, augusztusban nem figyeltem magamra eléggé , hetente ebéd után kétszer is befigyelt a boci jégkrém
Ja párom megitta az összes whey prot- > napi kb 6 adagot
Kéne majd venni.
Fáradt nem vagyok , gyenge sem vagyok, sőt sokszor ezerrel pörgök.
------------------------------------------------
Előbb írtam alant, hogy négy kanál rizs.. Természetesen ez a vacsorám volt. Ebédre pulykamell volt egy doboz konzervkukoricával....(Tudom, tudom...) Reggeli az ma elmaradt
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Most próbáltam lebeszélni erről párom hugát. Ha jól vettem ki a szavaiból atkins diétát nyom, és kb egy-két hét alatt fogyott 3 kilót

Én viszont tegnap csak reggeliztem és ebédeltem, tudom, hogy nem jó így, de így jött össze, akartam én még vacsorázni is, csak már este fél hatkor bealudtam és csak arra kelltem fel kétszer reggel 6ig, hogy kiszaladjak pipilni.
És csak nagyon picit kezdek msot éhes lenni.
Szancsika: tyűha tényleg nem vagy magas, pedig a képeken ez nem is látszik...
ha jól számolom akkor ha minden cm + 1 kiló lehetne, akkor nekem kb 71re kéne lemenni. -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Lazán megy, tényleg teli vagyok tőle. És finomis szeretem. Többnyire káposzta és uborka vana saliban (lila és fehérkáposzta), ezenkívűl egy kis paprika és egy kis zöldsaláta. Rá pedig kefíres vagy joghurtos öntet. Ha ezt eszem este 5kor, , és éjfélig dolgozom, akkor már este nem eszek.
-
tildy
nagyúr
Mostanában du. 4-5 körül vacsizom.
Egy kis doboz saláta (valami joghurtos öntettel) + 2 kornspitz vagy milyen kiflike. És még este 11kor is teli vagyok tőle!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Úgy fáj a pocim, úgy marja valamia gyomrom hogy az nem igaz.
A vacsora 2 db őszibarack és egy szelet natúr pulykamell volt valamikor 5 óra tájékán
-
tildy
nagyúr
Sosem iszik sem kólát, sem szar cukros űdítőket.Sőt tejet sem. Ásványvizet illetve nagyon rostos üdítőket szokott kb hetente egyszer(nagyon finnyás a rostos levekre, nem lehet ám csak 25%-os, mert...).
Ja és Napi 2 liter teát
(azt mondjuk cukorral) vagy ''plusztablettás'' itókát.
Neki az ''edzés'' napi 40 fekvőtámasz + 40 felülés. Én nem is értem hogy hízott el ennyire. Zsíros kaját ugyanis nem eszi meg, a fűszereset megint nem. Régen vastagbélgyulladása volt, azóta kímélnie kell a gyomrát.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom rákapott a whey prora!

De azt ''edzés'' után kne innia nem? na majd mondom nek.Csak mert csinál reggelente 40 fekvőtámaszt, meg hasonló dolgokat, de úgy láttam ma előtte itta.
Kéne valami shaker is, elég valami abszolút alap,olcsó, csak ne robbanjon/ ne folyjon ki. Agyzuzo nálatok gondolom van ilyen. -
tildy
nagyúr
Mégvalami: fless azt a lábemelgetést hogy csináljam
Nem emlékszem már rá:b Ha lefekszem, és úgy próbálom, befájdula gerincem
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
MErt én is. Pont mához egy hónapra lesz a szülinapom

tenyleg ha mar itt tartunk megitn megkérdezném agyzuzot, mitn a csillagjegyek mesteret: Van valami koze a csillagjegynek ahhoz, hogy ki mennyire szeret enni?
----------------------------------------------------------------------------------------------
MAs nezegettem gyerekkori kepeim A legszembetunobb dolgo az volt, hogy kb 10-12 éves koromig olyan vézna, cseszlett kislány voltam, hogy majd elfújt a szél. Aztán 12 éves koromtól meg
Lehet ennyire bekavarnak nálam a hormonok
->lásd tabitól is hopp rögtön plsuz tíz kiló fel
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Úgy értettem nem meglepő , hogy én sem tudtam jól

-------------------------------------------------------------------------------
annak idején napi 200 felülést nyomtam. Na az meglátszott a hasamon. De msot már nem akarom a gerincem gallyra vágni, ígyis a doki ''megfenyegetett'' , hogy 40 éves koromra púpos leszek
Ja és persze az úszást javasolta( a hátamnak ), de mintha emlékeim szerint az pont az a sport, ami nem nagyon izmosít
Főleg nem ott, ahol nekem kéne.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Mintha felüléssel kapcsolatban mondott volna valami negatívot agyzuzo

De lehet csak a normál felülésekre értette.
Vagy lehet csak én emlékszem rosszul.
Shaft72: mégvalami ,. ha elolvasod fless hozzászólását , itt írta nem oylan régen, hiéába volt kisebb súlyú mint most, mégsem nézett ki (szerinte) jól. Azt hiszem annak idején agyzuzo mesélt olyan vékony lányokról , akik ''zsírosak''.
Ezért kérdeztem ezt a hasra fogyást (amit rosszul is írtam, mert hasra edzést értettem allata) sportügyileg dolgot.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Így értettem persze. (mondjuk ha lehet rá hízni , pl. férfiaknál sörhas, lehet belőle fogyni is.)
Shaft72 : gratulálok az építő jellegű hozzászóláshoz
Igen itt tartok. Ugyanis a sporttal kapcsolatos hozzászólások döntő többsége szinte csak a karról, és a lábról (comb és fenék) szól.
Direkt a hasra nem találtam hozzászólást.
Meg amúgyis mit szólsz be, étrendemen már vátloztattam, többek közt az itt jelenlévők segítségével mi a franc bajod van abból hogy ezt így kerek perec megkérdezem? Vagy ha már beszólsz, legalább egy hozzászólást linkelnél, amiben le van írva a normális hasi edzés (biztos volt, csak én nem találom
)
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
Florida
üzenetére
Hát igazad lett: Nem.
Egész nap csak szénhidrát (+ délben még egy kis zsír meg fehérje)
El fogsz gurulni meglátod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(csak hülyéskedem... De tényleg nem jó az ötleted... ... Ma én is szénhidrátdús napot tartottam -véletlenül- , sajnos nem volt lehetőségem normálisan kajálni , mert reggel óta folyamatosan ''úton'' vagyok... )
Miért nem eszed vacsira azt a finom pipihusit? HM???
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Úgy fogsz járni mint én: megállsz.

Főzeléket vacsira inkább ne.
Zsömlét ha eszel is, akkor is inkább reggel, vagy délelőtt, péksütit is! Délután már csak az menjen amit agyzuzo mond!
(Sajnos én sem mindig tartom magam ehhez, és ha délutános vagyok, akkor biza egy jó reggelt müzli + 2 kefír a vacsorám
) -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Annyi a különbség, hoyg tán teljes kiörlésű lisztből van, és nagyon lehet benne érezni, hogy nincs orrá darálva a liszt, hanem ilyen szemcsés.
Ehh meg iois van, igaz reklámban:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Krumplit nem nagyon eszem. Nem is tudom mikor ettem utoljára, kb 2-3 hónapja?

Rizs: nem vagyok odáig érte, de ha nicns más , megeszem.A husikát még mindig kefires ubisalival nyomom.
DE:
múltkorában rendeltem foodexpresztől kaját, a fittnes ebéd részből valami tésztasali volt, teli zöldséggel, salátával, uodkával, és egy szelet natúr hús a tetején. Fincis volt
Egyébként ez a kajád végre nekem is jónak tűnik
A paprikát meg imádom
-
tildy
nagyúr
Utobbi idoben fullra megallt a fogyasom. Igaz nem is figyeltem oda rendesen, hetente tartottam csalonapot, amikor biza jegkrem is volt. Jelenleg reggeli meresnel 79.5en allok. comb:58, derek 82, csipo 102, mell 102, kar 30
-
tildy
nagyúr
Nem akar fogyni a whey. Magamat nem mertem mostanaban, szal lehet ensem, vagy fene tudja.
mIndenesetre elobb bevagtam azert egy pohar wheyt, de olyan hulye ize van, nem sis tudom mihez hasonlit, de rossz emlekek. Talan valami csirkezsirhoz
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ebből egy darab a kefírke mellé.
Hm, szerintem vagy kefír és müzli, vagy kefír és pipihusi, vagy valami joghurt vagy tojszli lesz..

De ez nem igaz
![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/videos/edzesek/labhajlitas.gif)
![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/videos/edzesek/labnyujtas.gif)

Igen itt tartok. Ugyanis a sporttal kapcsolatos hozzászólások döntő többsége szinte csak a karról, és a lábról (comb és fenék) szól.