- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Memphis
tag
szerintem ezt azzal tudnád megállitani hogy valamivel kevesebbet eszel vagy többet mozogsz.ha csak kicsit változtatsz nem fogsz fogyni ugyanis amit irtál azt jelenti hogy több a tápanyagbevitel mint a felhasznált energia.
Csak azért merek én is tanácsokat adni mert én is kb 1 hónapja értem el a -19 kg-os álomeredményt.
És kulcsa a dolgonak tényleg az mint HiperG-nél az életmódávltoztatás.És nem beszéltünk össze de én is igy fogytam le.Én már nem is birok és nem is kivánok annyit enni mint anno.Igy kissebb az esélye annak hogy visszahizzak annyit.meg ha az ember TUD mozogni akkor már szivesebben is teszi.meg nagyon jól esik az amikor először észreveszik hogy hé haver te fogytál.Ezek nagyon fontos dolgok.
Szóval mindenkinek akinek kell csak annyit: Kitartás!!!
Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- OLED monitor topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mazda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest