- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Memphis
tag
szerintem ezt azzal tudnád megállitani hogy valamivel kevesebbet eszel vagy többet mozogsz.ha csak kicsit változtatsz nem fogsz fogyni ugyanis amit irtál azt jelenti hogy több a tápanyagbevitel mint a felhasznált energia.
Csak azért merek én is tanácsokat adni mert én is kb 1 hónapja értem el a -19 kg-os álomeredményt.
És kulcsa a dolgonak tényleg az mint HiperG-nél az életmódávltoztatás.És nem beszéltünk össze de én is igy fogytam le.Én már nem is birok és nem is kivánok annyit enni mint anno.Igy kissebb az esélye annak hogy visszahizzak annyit.meg ha az ember TUD mozogni akkor már szivesebben is teszi.meg nagyon jól esik az amikor először észreveszik hogy hé haver te fogytál.Ezek nagyon fontos dolgok.
Szóval mindenkinek akinek kell csak annyit: Kitartás!!!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest