- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Ennyit arról, hogy mennyire tökéletes a szárnyak (és úgy általában a Boeingok) aerodinamikai tervezése. Ezért is szeretem sokkal jobban az ő gépeiket.
Hiszen pont az a lényeg, hogy minél kisebb sebességnél keletkezzen megfelelő nyomáskülönbség - így felhajtóerő - a szárnyak alsó és felső része között. A320-ast és 737-est is repülő pilóták szerint utóbiakkal sokkal nehezebb a süllyedés, mert még viszonylag kis sebességnél is a levegőben akar maradni a gép.Egyébként a Főnix útja című filmben is van egy hasonló jelenet, ha esetleg valaki emlékszik.
(#9920) Gizmo94: Bár szomorú, de sajnos így működik a piacgazdaság. Én inkább attól tartok, hogy öt év alatt mennyire fogják szétlopni az épület kevésbé őrzött részeit.
-
ChipKng
aktív tag
-
ChipKng
aktív tag
Koszi!
Nemsok cucc kell: 3db infra led, 1 db ellenallas, 1db kapcsolo, 1db elemtarto, kis kabel, forraszto on + paka, webkamera.
En logitech Express-t hasznalok (a vendor szamot figyelni kell, mer a 0x092d-sek nem eleg jok). Felbontast 320-ban hasznalom 30fps-el ami boven eleg. Ennek a kameranak meg az elonye, hogy olcso es nagyon egyszeruen ki lehet belole szedni a infra szurot, igy meg a led-et sem kell lereszelni - amitol nagyon odszkodtam. Hatranya, hogy sok CPU idot idenyel - bar en nem nagyon vettem eszre.
Ha a tobbieket zavarja ez a diskuralas, priviben folytathatjuk.
-
-
fatal`
titán
Tudom, hogy tartalmaz (ezeket hívtam landmarknak).
Ha a domborzat zavarna, akkor mesht írtam volna.Hm, ezekszerint lehet, hogy később lesz autogen (vagy már van némi, a képeken az oldalukon úgy láttam hogy nincs). A 3-as verzióban semennyi autogen nincs, ráadásul nem moduláris, így nem lehet külön telepíteni a repülőtereket, úgyhogy hanyagoltam az egészet.
-
Korcsii
őstag
szép...en szaggat
ferihegyre ráférne egy kis (tech) update... persze skycourt is van... a törekvést viszont lehet látni, mert ha végigrepülsz vége mentén, akkor el van dolgozva a széle... csak ép totál más árnyalat a kettő, így távoltól nézve egyértelmű a határ... mondjuk én már megszoktam, van futópálya, gurulóút, az ILS is megy, kell ennél több?
-
atys25
csendes tag
Az a durva,hogy már korábban is nézegettem a linkeket amiket becopyztál,de nálam egy csomó összetevő nincs az fsx.cfg fájlban azok közül amik ezeken az oldalakon fel vannak sorolva beállításra.Ezt sem értem miért... :-(
Amúgy XP-n,Vista-n vagy Win7 rendszeren fut legjobban az FSX? Most Win7 64bit van a gépemen.
-
AirBooms
addikt
Persze, hogy droppol, a 4 fázisos táp nagyon nem illik a képbe, pláne, ha tuningolsz is.
Ugyanaz a proci, ami az UD3-ban nagy nehezen ment 4,3 GHz-et, az most az Asrockban 5 GHz-et megy könnyedén... No comment.
A ramoknak az 1,64 V nagyon sok, próbáld meg 1,57 alá vinni, miközben a QPI/VTT-t is csökkented, sőt, leginkább hozzá sem kellene nyúlni. -
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
Jah, a csere már megvolt. Hát igazából ugrott, de tudja a franc, hogy mennyit. Időközben felraktam a REX2-öt, kicsit még húztam a grafikán és kisgépnél makulátlanul bírja. Nagygépnél meg makulátlanul meg tudom akasztani fullon.
Korcsii: leszálltál szombat éjjel? Én szerdán fogok kimenni Fukushimára és szerintem pénteken haza. Ez a hétvége valami együtt, már ügyesebben átgondolva?
-
Gizmo94
veterán
Semmi baja a kártyádnak, ez, hogy az fsx összekavarta a gép alkatrészeit, ez egyértelműen direct X hiba. Nekem is volt ugyanez, nálam az ENBseries mod hülyült meg, kivágtam a fájljait az fsx mappából és a gépek alkatrészei a helyükre kerültek, azóta is jó minden. a spikes pedig az előzőekben túlterhelt memória. Nem feltétlenül csak video mem baj, ram elfogyás esetén is csinálta nekem xp alatt.
-
haky
senior tag
Neeeeee.. van otthon egy 5850-ed a GTX460 mellett?? Basszus
akkor csináld már meg légyszíves, hogy ugyanazon a helyen ugyanolyan CPU beállítással csinálsz 2 mérést, hogy melyik kártyánál mennyi az FPS FSX-ben. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mennyire nv függő az FSX.
Köszi
-
haky
senior tag
Nekem E8500 volt 4Ghz-en most egy i5-750 van 3,6Ghz.. nem sok...igaz a forgalomra ez a 4 magos rendszer már nem érzékeny annyira mint a c2d volt. Az ati-ról nvidia-ra való váltás viszont durván érezhető volt. A HD5770 visszafogta az i5-t
. I5-ből csaik a 4 magosat vedd. a többi csumpi szerintem.... memóriát én 2000Mhz-en járatom 9-9-9-27-en gyári 1,65V Kingston Hyperx 200-es ramokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest