Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Ennyit arról, hogy mennyire tökéletes a szárnyak (és úgy általában a Boeingok) aerodinamikai tervezése. Ezért is szeretem sokkal jobban az ő gépeiket.

Hiszen pont az a lényeg, hogy minél kisebb sebességnél keletkezzen megfelelő nyomáskülönbség - így felhajtóerő - a szárnyak alsó és felső része között. A320-ast és 737-est is repülő pilóták szerint utóbiakkal sokkal nehezebb a süllyedés, mert még viszonylag kis sebességnél is a levegőben akar maradni a gép.Egyébként a Főnix útja című filmben is van egy hasonló jelenet, ha esetleg valaki emlékszik.
(#9920) Gizmo94: Bár szomorú, de sajnos így működik a piacgazdaság. Én inkább attól tartok, hogy öt év alatt mennyire fogják szétlopni az épület kevésbé őrzött részeit.

-
ChipKng
aktív tag
-
ChipKng
aktív tag
Koszi!

Nemsok cucc kell: 3db infra led, 1 db ellenallas, 1db kapcsolo, 1db elemtarto, kis kabel, forraszto on + paka, webkamera.
En logitech Express-t hasznalok (a vendor szamot figyelni kell, mer a 0x092d-sek nem eleg jok). Felbontast 320-ban hasznalom 30fps-el ami boven eleg. Ennek a kameranak meg az elonye, hogy olcso es nagyon egyszeruen ki lehet belole szedni a infra szurot, igy meg a led-et sem kell lereszelni - amitol nagyon odszkodtam. Hatranya, hogy sok CPU idot idenyel - bar en nem nagyon vettem eszre.Ha a tobbieket zavarja ez a diskuralas, priviben folytathatjuk.
-
-
fatal`
titán
Tudom, hogy tartalmaz (ezeket hívtam landmarknak).
Ha a domborzat zavarna, akkor mesht írtam volna.
Hm, ezekszerint lehet, hogy később lesz autogen (vagy már van némi, a képeken az oldalukon úgy láttam hogy nincs). A 3-as verzióban semennyi autogen nincs, ráadásul nem moduláris, így nem lehet külön telepíteni a repülőtereket, úgyhogy hanyagoltam az egészet.

-
Korcsii
őstag
szép...en szaggat

ferihegyre ráférne egy kis (tech) update... persze skycourt is van... a törekvést viszont lehet látni, mert ha végigrepülsz vége mentén, akkor el van dolgozva a széle... csak ép totál más árnyalat a kettő, így távoltól nézve egyértelmű a határ... mondjuk én már megszoktam, van futópálya, gurulóút, az ILS is megy, kell ennél több?

-
atys25
csendes tag
Az a durva,hogy már korábban is nézegettem a linkeket amiket becopyztál,de nálam egy csomó összetevő nincs az fsx.cfg fájlban azok közül amik ezeken az oldalakon fel vannak sorolva beállításra.Ezt sem értem miért... :-(
Amúgy XP-n,Vista-n vagy Win7 rendszeren fut legjobban az FSX? Most Win7 64bit van a gépemen.
-
AirBooms
addikt
Persze, hogy droppol, a 4 fázisos táp nagyon nem illik a képbe, pláne, ha tuningolsz is.
Ugyanaz a proci, ami az UD3-ban nagy nehezen ment 4,3 GHz-et, az most az Asrockban 5 GHz-et megy könnyedén... No comment.
A ramoknak az 1,64 V nagyon sok, próbáld meg 1,57 alá vinni, miközben a QPI/VTT-t is csökkented, sőt, leginkább hozzá sem kellene nyúlni. -
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
Jah, a csere már megvolt. Hát igazából ugrott, de tudja a franc, hogy mennyit. Időközben felraktam a REX2-öt, kicsit még húztam a grafikán és kisgépnél makulátlanul bírja. Nagygépnél meg makulátlanul meg tudom akasztani fullon.

Korcsii: leszálltál szombat éjjel? Én szerdán fogok kimenni Fukushimára és szerintem pénteken haza. Ez a hétvége valami együtt, már ügyesebben átgondolva?
-
Gizmo94
veterán
Semmi baja a kártyádnak, ez, hogy az fsx összekavarta a gép alkatrészeit, ez egyértelműen direct X hiba. Nekem is volt ugyanez, nálam az ENBseries mod hülyült meg, kivágtam a fájljait az fsx mappából és a gépek alkatrészei a helyükre kerültek, azóta is jó minden. a spikes pedig az előzőekben túlterhelt memória. Nem feltétlenül csak video mem baj, ram elfogyás esetén is csinálta nekem xp alatt.
-
haky
senior tag
Neeeeee.. van otthon egy 5850-ed a GTX460 mellett?? Basszus
akkor csináld már meg légyszíves, hogy ugyanazon a helyen ugyanolyan CPU beállítással csinálsz 2 mérést, hogy melyik kártyánál mennyi az FPS FSX-ben. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mennyire nv függő az FSX.Köszi

-
haky
senior tag
Nekem E8500 volt 4Ghz-en most egy i5-750 van 3,6Ghz.. nem sok...igaz a forgalomra ez a 4 magos rendszer már nem érzékeny annyira mint a c2d volt. Az ati-ról nvidia-ra való váltás viszont durván érezhető volt. A HD5770 visszafogta az i5-t
. I5-ből csaik a 4 magosat vedd. a többi csumpi szerintem.... memóriát én 2000Mhz-en járatom 9-9-9-27-en gyári 1,65V Kingston Hyperx 200-es ramokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De szerintem ha ugyanezt egy 4Ghz-es E8500-on megnézed nem lenne sokkal kevesebb.
Az FPS lenne?