- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
köszi! sajnos a fswc nem kompatibilis a shader3-mal. így ez nem használható
igazából nekem csak azzal van a bajom, hogy a víz tükröződését hazavágja. gondolom rex nélkül nem csinál ilyet. viszont nálam az alap kiegészítő, főleg a víz hullámzása és a felhők miatt. így nem szándékozom megválni tőle. én végigolvastam bojote shader3-mas topicját. többet is írják az én problémámat, de értelmes válasz, ami szerintem az lenne, hogy "ezt és ezt állítsd át erről erre és kész" még nem érkezett rá. csak hogy próbálgasd állítani az értékeket az waterconstants.xml-ben. hát én ezeket próbálgattam állítgatni, kevés sikerrel.
várom, hogy bojote adjon valami megoldást a vízre és akkor újra kipróbálom, mert jól jönne pár plusz fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
igazából nekem csak azzal van a bajom, hogy a víz tükröződését hazavágja. gondolom rex nélkül nem csinál ilyet. viszont nálam az alap kiegészítő, főleg a víz hullámzása és a felhők miatt. így nem szándékozom megválni tőle. én végigolvastam bojote shader3-mas topicját. többet is írják az én problémámat, de értelmes válasz, ami szerintem az lenne, hogy "ezt és ezt állítsd át erről erre és kész" még nem érkezett rá. csak hogy próbálgasd állítani az értékeket az waterconstants.xml-ben. hát én ezeket próbálgattam állítgatni, kevés sikerrel.