- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Életemben nem hallottam ilyen gondról, igazából ez úgy működne, hogy egy processzor képes lenne szabályozni a teljesítményt a kapott áram függvényében??? Kicsit olyan, mint ha egy fúrót pörgetni akarnál maximumon, de csak ingadozó teljesítményt adna le? Én azt hittem egy számítógép azért ennél kicsit komolyabb szerkezet és úgy dobja el magát, mint annak a rendje kékhalállal. Ezt onnan sejtem, hogy ha húzol egy procit és kevés a nafta neki, akkor is kékhalál jön.
A tápegység topikban van kalkulátor, egyesek nagyon komolyak közülük, ott tudsz RAM-ot, vinyót, mindent állítani, lehet érdemes lenne egyet számolni. A 430W még ha 80+ is, akkor is olyan határeset szerintem főleg amiatt, mert max. 370 Watt lehetsz (inább 350 körül lesz az) és ebből kapásból azt hiszem 170 a Core i7 (Core i5 talán kevesebb egy picivel).
Hülye kérdés, de driver rendben van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Prime Video
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest