- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
gabitoo88
üzenetére
erre mondtam a közös repülés kapcsán, hogy ki melyiket szereti (shot-long haul), mennyire ér rá, etc... én repülés miatt még nem nagyon hoztam áldozatot a valós életben, és itthon is jól megvagyunk... az más kérdés, hogy én amúgy is rengeteg időt töltők a gép előtt (iránya a BME mérnök-infó), szóval hogy mivel töltöm, az már majdnem mind1... a long-haul meg híres arról, hogy ott nem igazán a repülésen van a hangsúly útközben... ha tanulni nem is ideális (nem egyszerű úgy tanulni, hogy közben az ember agya félig máson/hol jár), de pl programozás, vagy a neten való nézelődés még belefér... ATC ha akar valamit, akkor SELCAL... nem kell a wow-osok szintjére süllyedni elszántságban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest