- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Az az egész videó bár technikailag profi, de totális kamu, nemhogy arcade, hanem irreális és szerencsétlen. A gép biztosan jó lesz, csak ez a modell nyilván diesel, ezzel a füsttel.
Ráadásul a videó során egyszer valami közröhej módra V alakban jön belőle. Valami általam ismeretlen légköri jelenségnek köszönhetően a gép mögött egyszer csak szétválik.
Csak néztem mi ez, talán szétharapták a varjak? Nem tudom mi célból csinálták ezt, akárcsak a mutatós fordulókat amikoris a G-force-tól szépen atomjaira hullana a frissen fejlesztett diesel Concorde.
Nade nem ez a lényeg, a vidi mutatós, csak vicces, én meg csak fikázni tudok mindent tényleg..
On the other hand, none hassle here with ur sentence, it was slightly medley only.
Especially at the end.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest