- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Hát ez szép kis monitor-kavalkád!
Csak nem 2 géppel vagy 2 Matrox Triple Head 2 Go-val nyomod? Anno én is gondolkoztam, hogy veszek, de nem a virtual cockpit továbbra sem tetszik ill. most már úgyis tárgyalan, mert 3 darab 82 cm-es TV nem férne el az asztalamon (ami azért nem kicsi). Szóval tényleg gratula, kiváncsi lennék a confgodra! A TV Samsung, 2 napja bekötöttem az antennát is, úgyhogy mostmár mint TV is üzemel, de bevallom tévézéshez túl közeli. Amúgy le vagyok hidalva, merthogy HDMI-kábellel kötöttem össze és így mostmár nincs mindenféle vastag kábel csak ez a sima kis vékony.Ezt nézzétek meg. Jövök haza CYVR-ről (Korcsiii-t otthagytam) és egy ilyen jópofát fotóztam. Látta már valaki eddig közületek ilyen közelről a Szaturnusz gyürüit?
)A leszállás pillanatai kollégámmal:
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem 2 géppel vagy 2 Matrox Triple Head 2 Go-val nyomod? Anno én is gondolkoztam, hogy veszek, de nem a virtual cockpit továbbra sem tetszik ill. most már úgyis tárgyalan, mert 3 darab 82 cm-es TV nem férne el az asztalamon (ami azért nem kicsi). Szóval tényleg gratula, kiváncsi lennék a confgodra! A TV Samsung, 2 napja bekötöttem az antennát is, úgyhogy mostmár mint TV is üzemel, de bevallom tévézéshez túl közeli. Amúgy le vagyok hidalva, merthogy HDMI-kábellel kötöttem össze és így mostmár nincs mindenféle vastag kábel csak ez a sima kis vékony.
)