Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Hát ez szép kis monitor-kavalkád!
Csak nem 2 géppel vagy 2 Matrox Triple Head 2 Go-val nyomod? Anno én is gondolkoztam, hogy veszek, de nem a virtual cockpit továbbra sem tetszik ill. most már úgyis tárgyalan, mert 3 darab 82 cm-es TV nem férne el az asztalamon (ami azért nem kicsi). Szóval tényleg gratula, kiváncsi lennék a confgodra! A TV Samsung, 2 napja bekötöttem az antennát is, úgyhogy mostmár mint TV is üzemel, de bevallom tévézéshez túl közeli. Amúgy le vagyok hidalva, merthogy HDMI-kábellel kötöttem össze és így mostmár nincs mindenféle vastag kábel csak ez a sima kis vékony.Ezt nézzétek meg. Jövök haza CYVR-ről (Korcsiii-t otthagytam) és egy ilyen jópofát fotóztam. Látta már valaki eddig közületek ilyen közelről a Szaturnusz gyürüit?
)A leszállás pillanatai kollégámmal:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nem 2 géppel vagy 2 Matrox Triple Head 2 Go-val nyomod? Anno én is gondolkoztam, hogy veszek, de nem a virtual cockpit továbbra sem tetszik ill. most már úgyis tárgyalan, mert 3 darab 82 cm-es TV nem férne el az asztalamon (ami azért nem kicsi). Szóval tényleg gratula, kiváncsi lennék a confgodra! A TV Samsung, 2 napja bekötöttem az antennát is, úgyhogy mostmár mint TV is üzemel, de bevallom tévézéshez túl közeli. Amúgy le vagyok hidalva, merthogy HDMI-kábellel kötöttem össze és így mostmár nincs mindenféle vastag kábel csak ez a sima kis vékony.
)