Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Ezzel egy kicsit ellentmondasz magadnak: nekem írtad, talán Skype-on, hogy az East-Europe téma mennyire valószínűtlenül nagyon kék. Kelet-Európát csak ismerjük. Ezek után, mennyire bízhatunk abban, hogy valóban azokat a számunkra egzotikus időjárási jelenségeket látjuk élethűen, amiket meg is nevez a REX? Ráadásul rajtam kívül már más is írta, hogy utazott a világ több részén, s ő is túlzónak tartja a REX témáit.
Ám térjünk vissza a vitát kirobbantó dologra: szó sem volt itt REX fikázásról, FSX fikázásról!
Csak arról, hogy egy belinkelt képen látható Napra, ketten is azt írtuk, nem túl valósághű (és én én még hozzátettem, hogy jól illik az FSX arcade jellegéhez). Talán szerencsésebb lett volna Andorrához hasonlóan a "giccses" szó használata a részemről.Amúgy Fatal, te is hányszor írtad, hogy mennyire nem valósághű, amit a REX megjelenít. Még a saját Nap-odról is átküldtél egy képet, hogy neked mennyire nem tetszik.
Ráadásul Gizmo is pont egy előző hsz-ében írja, hogy az FS pont annyira valósághű, amennyire mi magunk annak képzeljük. Akkor miről beszélünk? Mitől lett hirtelen az FSX ennyire tökéletes szimulátor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Spórolós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-8350U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olva
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest