- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Nem, nem csak nálad csinálja, nálam is.. Pontosan ugyanezekkel a hibákkal küzdöttem én is, teljesen ez volt a helyzet. Mintha az én gépemről írtál volna. Akkorákat zuhantam robottal,hogy csak néztem. Egyszerűen néha meghülyül a progi és ha már alacsony magasságon teszi, hiába kapkodtam, hogy stabilizáljam a gépet, volt,hogy nem sikerült és úgy odavágta a gépet ahogy kellett. Nem mellékesen néha eléggé összekavarta a REX felhőit is, ritka ocsmány természeti jelenségek születtek.
Valójában én sem értem, hogy mi alapján bolondul meg néha, mikor más esetekben meg semmi gond vele. Valóban lehetséges amit írtál, hogy alkalmanként túl sok infót kap és belegabalyodik. Mindenesetre igen fárasztó tud lenni, miközben valóban jó program lenne, ha kicsit stabilabban és normálisabban működne.
Ezen húzásai miatt egy ideje hanyagolom, de lehet,hogy most majd előveszem újra, úgyis régen zuhantam már le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo II: Classic és Resurrected
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Autós topik
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- További aktív témák...
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest