Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii
üzenetére
Nem, nem csak nálad csinálja, nálam is.. Pontosan ugyanezekkel a hibákkal küzdöttem én is, teljesen ez volt a helyzet. Mintha az én gépemről írtál volna. Akkorákat zuhantam robottal,hogy csak néztem. Egyszerűen néha meghülyül a progi és ha már alacsony magasságon teszi, hiába kapkodtam, hogy stabilizáljam a gépet, volt,hogy nem sikerült és úgy odavágta a gépet ahogy kellett. Nem mellékesen néha eléggé összekavarta a REX felhőit is, ritka ocsmány természeti jelenségek születtek.
Valójában én sem értem, hogy mi alapján bolondul meg néha, mikor más esetekben meg semmi gond vele. Valóban lehetséges amit írtál, hogy alkalmanként túl sok infót kap és belegabalyodik. Mindenesetre igen fárasztó tud lenni, miközben valóban jó program lenne, ha kicsit stabilabban és normálisabban működne.
Ezen húzásai miatt egy ideje hanyagolom, de lehet,hogy most majd előveszem újra, úgyis régen zuhantam már le.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Keresünk dokkolókat
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest