- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ez egy jó kérdés.
És nem PMDG géppel néztem, hanem alap a320al rex meg minden nélkül csak az alapjáték és egy mega airport heathrow. Ezenkívül még lehet hogy fent volt az aerosoft vfr london x de erre már nem emlékszem. Persze attól is függ hogy merre fordultam a kamerával, volt ahol 20 fps volt, de felszállás után a reptér fele nézve is 8-15fps. Nah ezért kukáztam ki a játékot.
Próbáltam a te configoddal is de avval sem volt jobb. És őszintén a fizika sem a legszimpatikusabb, mintha FS9ben jobb lenne ezért is maradtam annál. 
Jah felbontás 1680x1050 és azt hiszem driverből volt rajta 2xAA mert anélkül nem bírom elviselni a recékkel.
Forgalom 20% (szintén default), autó és hajóforgalom 10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem PMDG géppel néztem, hanem alap a320al rex meg minden nélkül csak az alapjáték és egy mega airport heathrow. Ezenkívül még lehet hogy fent volt az aerosoft vfr london x de erre már nem emlékszem. Persze attól is függ hogy merre fordultam a kamerával, volt ahol 20 fps volt, de felszállás után a reptér fele nézve is 8-15fps. Nah ezért kukáztam ki a játékot.
Forgalom 20% (szintén default), autó és hajóforgalom 10.