- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sucec
csendes tag
Én sem rég kezdtem, de kb 3 hónap alatt bejártam a 2000-2004-X vonalat
a régi gépemen 2000 volt, mert azt hittem nem futna el a 2004. Aztán valakinek csináltam egy gépet, azon kipróbáltam, és nagyon jól futott. Ezen felbuzdulva feltettem a régi gépemre a 2004-et
és legnagyobb meglepetésemre elment rajta, igaz volt amikor keményen 8-9 FPS-el szakított (na de mit várunk 1,4 Celeron M-es procitól és 768M ramtól
meglett az új gép erre meg jött az FSX, de azért a 2004-et is rátoltam a biztonság kedvéért + X-plane 
Már csak jó scenery csomag kellene....
Akinek fent van az [Ultimate Terrain X] az tudna küldeni egy képernyőképet hogyan néz ki TPS adó környékén? Gödöllő reptér - TPS között mondjuk pár kép hogy el tudjam dönteni érdemes-e felrakni.
Egyébként mókás, hogy a hunagoringet még valahogy egyik szimulátorban sem sikerült megtalálnom, pedig elvben elég nagy ahhoz hogy lássa az ember

Üdv
s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- PayPal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB újszerű NOTEBOOK.hu számla! Akku:100%! 2027 szeptemberig Apple garancia!
- Bontatlan Scythe Mugen 5 rgb!!
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a régi gépemen 2000 volt, mert azt hittem nem futna el a 2004. Aztán valakinek csináltam egy gépet, azon kipróbáltam, és nagyon jól futott. Ezen felbuzdulva feltettem a régi gépemre a 2004-et