Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sucec
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy olyan gépet amin már elfut az MSX, ezért "jó pár év lemaradásban" vagyok hozzátok képest, és lenne pár kérdésem. Elnézést ha esetleg olyat kérdeznék, ami triviális.
Az FSX scenery-jei borzalmasak, ezért hát gondoltam hogy kipróbálom azokat a progikat, amik valamilyen térkép szolgáltató műhold képeiből készítik el a scenery-t. A gond csak az, hogy a google maps-et ezek már nem tudják használni.
Ki milyen plugint illetve progit használ? A tileproxy-t próbáltam de az nagyon lassú. Az FSEarth már jobb lenne, de ha a térképen nincs 5 nél kisebb felbontás (márpedig csak a guglinak van 5nél kisebbje) akkor az sem használható.
Van esetleg más megoldás is arra, hogy VFR-t lehessen repülni egész Mo területén?
Milyen tapasztalatok vannak a saitek pro flight yoke-al kapcsolatban? Gondolkozom rajta hogy veszek egyet, csak a régebbi fórumkban voltak olyan hozzászólások hogy lehetnek vele gondok. Ez igaz még most is?
Előre is köszi!
Üdv
sucec
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest