- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Van ehhez is minden holy shit, csak ezzel nem igazán vagyok még képben. Kell pár nap mire rájövök,hogy mi is kellene hozzá. Vannak benne nagyon szép dolgok, de pl. a cockpitek nem tetszenek túlzottan,meg az sem, hogy az ATC panel egérre nem igazán gerjed.. . Persze biztosan lehet itt is third party paneleket használni. Egyelőre nézegetem,hogy kell-e nekem az FS9, vagy sem.. Egy hatalmas előnye van az tuti, mindenhol folyamatos és szép a játék. Cserébe azért van néhány dolog ami az FSX-ben szebb és már megszoktam. A megoldás alighanem egy éktelen brutális i7 lenne. Na az viszont nem lesz, így küzdünk tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- HP Elitebook 845 G7 (AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6 mag 12 szál, 14" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest