- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
redriot77
üzenetére
Én is hasonló szinten vagyok, de kihasználom, hogy a LNM (meg Airbus esetén a SimBrief) okosabb, mint én
. Megmondom neki a két repteret, megadom a magasságot, aztán generáltatom az utat a varázspálcával. Ez után választok megfelelő SID-t a széliránytól függően, insert to flight plan, ez megy MSFS-be flight planként, utána pedig megnézem, hogy melyik STAR és approach, ami nekem kell és repülés közben METAR alpján választok pályát. SimBrief annyiban más, hogy a FBW A32NX-nél mindig a gépen megy a SID és STAR+approach választás. Egyébként már egyre kevésbé használom a LNM-et, Navigraph kiváltotta teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megmondom neki a két repteret, megadom a magasságot, aztán generáltatom az utat a varázspálcával. Ez után választok megfelelő SID-t a széliránytól függően, insert to flight plan, ez megy MSFS-be flight planként, utána pedig megnézem, hogy melyik STAR és approach, ami nekem kell és repülés közben METAR alpján választok pályát. SimBrief annyiban más, hogy a FBW A32NX-nél mindig a gépen megy a SID és STAR+approach választás.