- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MzperX07
tag
FSeconomy [link]
Mivel most vidéken vagyok, ezért nem tudok játszani a PC-men az MSFS-sel, de gondoltam, hogy mivel már regisztráltam az FSeconomy-ra, a méretes user guide/user manual oldalt megcsinálnám PDF formátumban, hogy telefonról is olvasgathassam. Az a kérdés, hogy ezt itt majd közzé szabad tenni, vagy szerzői jogokba ütközik? KösziEgyébként a frissítési gondokhoz: nekem Steam-en nem volt soha semmi gond (nem használom a Microsoft Store-t és teljesen le van törölve minden Microsoft alkalmazás Powershell-ből), mindig befejezte, pedig már 2x újratelepítettem a gépet is és így a játékot is, viszont az tény, hogy lassan szedi, időnként begyorsul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest