- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
wolruf
üzenetére
Köszi előre is!
Korcsii, neked is!
A Boeing 737 FMS programozással kapcsolatban is lenne néhány kérdésem, csak hogy ne unatkozzunk
(X plane 11)
Ezt a leírást használom [link] , és videókat néztem, de nekem nem áll össze 100%-ban.
Beprogramozok mondjuk egy Budapest-Bécs rövid útvonalat gyakorlásképp, ezt végig is repüli, de amikor a megközelítés/ leszállás jönne a gép nem süllyed, ugyan azt a magasságot tartja. A VNAV-nál be van állítva a magasság és a sebesség. Erre van még vmi külön beállítás az fms-ben?
A másik, hogy találomra választom ki a star/sid opciókat mert nem tudom mi a helyes. Az online videókban viszont a gépben ülve sokszor előhoznak egy repülési terv szerű menüpontot amiben minden le van írva részletesen, de ilyet én nem találtam a játékban. Ez vmi külön mod? Csak a játékot használva meg lehet oldani egy egész útvonalterv összeállítását? Eddig bármit írtam be mindig volt discontinuities.
Igazából ez az egész fms egy kicsit hektikus nekem, de nem találtam eddig olyan videót ami nagyon részletesen elmagyarázná a működését. Amiket találtam azok általában több éves videók amik már jórészt elavultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Beperelte a BYD Amerikát
- Renault, Dacia topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(X plane 11)