- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
wolruf #15907 üzenetére
Köszi előre is!
Korcsii, neked is!
A Boeing 737 FMS programozással kapcsolatban is lenne néhány kérdésem, csak hogy ne unatkozzunk(X plane 11)
Ezt a leírást használom [link] , és videókat néztem, de nekem nem áll össze 100%-ban.
Beprogramozok mondjuk egy Budapest-Bécs rövid útvonalat gyakorlásképp, ezt végig is repüli, de amikor a megközelítés/ leszállás jönne a gép nem süllyed, ugyan azt a magasságot tartja. A VNAV-nál be van állítva a magasság és a sebesség. Erre van még vmi külön beállítás az fms-ben?
A másik, hogy találomra választom ki a star/sid opciókat mert nem tudom mi a helyes. Az online videókban viszont a gépben ülve sokszor előhoznak egy repülési terv szerű menüpontot amiben minden le van írva részletesen, de ilyet én nem találtam a játékban. Ez vmi külön mod? Csak a játékot használva meg lehet oldani egy egész útvonalterv összeállítását? Eddig bármit írtam be mindig volt discontinuities.
Igazából ez az egész fms egy kicsit hektikus nekem, de nem találtam eddig olyan videót ami nagyon részletesen elmagyarázná a működését. Amiket találtam azok általában több éves videók amik már jórészt elavultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megjelenési dátumot kapott a Syberia Remastered
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest