Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sheep

addikt

válasz wolruf #15907 üzenetére

Köszi előre is!
    Korcsii, neked is!
    A Boeing 737 FMS programozással kapcsolatban is lenne néhány kérdésem, csak hogy ne unatkozzunk :) (X plane 11)
    Ezt a leírást használom [link] , és videókat néztem, de nekem nem áll össze 100%-ban.
    Beprogramozok mondjuk egy Budapest-Bécs rövid útvonalat gyakorlásképp, ezt végig is repüli, de amikor a megközelítés/ leszállás jönne a gép nem süllyed, ugyan azt a magasságot tartja. A VNAV-nál be van állítva a magasság és a sebesség. Erre van még vmi külön beállítás az fms-ben?
    A másik, hogy találomra választom ki a star/sid opciókat mert nem tudom mi a helyes. Az online videókban viszont a gépben ülve sokszor előhoznak egy repülési terv szerű menüpontot amiben minden le van írva részletesen, de ilyet én nem találtam a játékban. Ez vmi külön mod? Csak a játékot használva meg lehet oldani egy egész útvonalterv összeállítását? Eddig bármit írtam be mindig volt discontinuities.
    Igazából ez az egész fms egy kicsit hektikus nekem, de nem találtam eddig olyan videót ami nagyon részletesen elmagyarázná a működését. Amiket találtam azok általában több éves videók amik már jórészt elavultak.

Új hozzászólás Aktív témák