Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
djfules
üzenetére
Nekem volt szerencsém mind a háromhoz (btw az AivlaSoft EFB-ből van próbaverzió, én is azt néztem, egy próbát szerintem megér).
Jeppview
Brutális, a maga nemében szerintem az egyik legjobb - csak mondjuk nem FS-hzez készült. Ami jó, mert teljesen valós (elvégre ezt használják a "nagyok" is). De egy földi halandó számára szinte elérhetetlen.Navigraph nDAC
Jeppview kicsiben. Na jó, nem teljesen. Vagyis inkább egyáltalán nem. Például útvonalat nem nagyon lehet benne tervezni - persze elérhetőek a térképek, de nincs olyan grafikus tervező része, mint a Jeppview-nek. Szóval inkább csak chartok megjelenítésére jó. Ami még annyira nem tetszik benne, hogy minden reptérhez külön le kell tölteni a chart-okat, és minden egyes letöltés kreditbe kerül. Ha frissíteni szeretnénk a térképeket, az is kredit. No meg nem jeppensen formátumúak a chartok.
AivlaSoft EFB
Hát, 2x használtam a próbaidőszak alatt, túl sokra nem emlékszek belőle (de legalább van próbaverzió, te is kipróbálhatond
). Viszont ez kifejezetten FS-re készült, és rengeteg funkció van benne. Mondjuk az ára is viszonylag magas. De cserében utána nem kell többet fizetnünk (fixme) - ha frissítjük a repülők AIRAC-ját navigraph-on keresztül, akkor ugyan úgy frissíthetjük ezt is, további költség nélkül. Ha jól emlékszek, a szó szoros értelmében vett chart-ok nincsenek benne, helyette a jeppview-hez hasonlóan jelennek meg a navigációs pontok, útvonalak, és ha jól emlékszem, a SID/STAR útvonalak is (csak másik fülön, vagy hogy). Nagyjából jepview szerűen leht útvonalat is tervezni benne, meg van egy rakás további funkciója is, ami kompaktabbá teszi, és egész repülés alatt segítséget nyúlt. Szerintem egy próbát megér - bár árára tekintettel egyelőre nem ruháztam be rá, de később még visszatérek erre a témára úgy érzem. 
ui: privi ment vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest