Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

válasz Korcsii #10646 üzenetére

AivlaSoft EFB

De cserében utána nem kell többet fizetnünk (fixme) - ha frissítjük a repülők AIRAC-ját navigraph-on keresztül, akkor ugyan úgy frissíthetjük ezt is, további költség nélkül.

20 kredit kifizetése után minden támogatott addonhoz (jelenleg 48 féle) elérhető a legfrisebb AIRAC.

Ha jól emlékszek, a szó szoros értelmében vett chart-ok nincsenek benne, helyette a jeppview-hez hasonlóan jelennek meg a navigációs pontok, útvonalak, és ha jól emlékszem, a SID/STAR útvonalak is (csak másik fülön, vagy hogy).

Igen, így van.
    Chartok valóban nincsenek, de chartszerű a megjelenítés és minden szükséges adatt elérhető a "térképeken".

Nagyjából jepview szerűen leht útvonalat is tervezni benne, meg van egy rakás további funkciója is, ami kompaktabbá teszi, és egész repülés alatt segítséget nyúlt.

Taxi tervezés, Metar lekérdezés, checklistek betöltése, pályaorientáció megjelenítése, moving map (földön és repülés közben egyaránt), route log mentése pdf-ben, FP-export, stb. Mondjuk ha emellé még használsz FS2CREW-t is, akkor nincs is miről nagyon beszélni. Elérted a szimuláció jelenlegi határát. :D

• djfules

tag

válasz Korcsii #10646 üzenetére

Köszi a kielégítő választ, tényleg van próbaverziója ki is próbálom ma :) ha tetszik megveszem!
    Félre akarom már tenni teljesen a "papír alapú repülést" eleinte nyomtattam a térképeket (én hülye) A5-őebe ahogy kell de már nem fértem el tőle és túl drága is lett meg persze mindig cserélgetni...
    Most meg a sok pdf-től nem férek már, jó lenne már egy two-in-one program ( útvonal tervező és térképek )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés