Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nem akarok vitát nyitni az XP-ről, meg az eljárt időről, de igen nagy számban üzemel még ez az operációs rendszer. Persze nem az otthoni húzd-vond usereknél.
Még azt is megemlítem, hogy a munkakörnyezetemben számos gépen MS-DOS 6 vagy a Win98 Dos-os része müxik és semmi gond nincs velük. Persze spec feladatot látnak el, se játék... se net. Dógozókám munkaidejéből nem a nethasználat, fészbúk&jutub van preferálva, stb,stb -
törölt tag
A Prefetch és a SuperFetch kikapcsolása SSD-nél lassulást okoz, ezt saját tapasztalatból tudom, miután kikapcsoltam 6-7 mp -el lassult.
és vannak akik megkérdőjelezik egyébként is, mivel olyan bődületes írást nem produkál. Főleg ha az ember csak ritkán kapcsolja ki a gépét, és inkább altatja.
-
Bodor
veterán
Indexelés:
Az indexelési beállításoktól függően, a számítógépen található fájlokról ( rejtett és rendszer fájlok is lehetnek) készít egy "tartalomjegyzéket" amely adatokat egy általad is megadható mappában illetve helyen tárol, és így amikor a start menü keresőbe beütsz valamit , már menet közben írja is ki, hogy mit , hol találsz.
Nekem a 4-5 terra mennyiségű adatról kb. 700 BM-nyi index adatot generált a program, ami igen csekély, és csak egyszer kerül teljes terjedelmében felírásra ( utána csak az új fájloknál módosul) , ezért az SSD-n egy külön mappát jelöltem ki a számára.
Az indexelés jó, és ezért ajánlatos használni! -
gyáliSanyi
őstag
Ha már SSD 3-at veszek, akkor ezeknél mind jó az általam említett felhasználásra?
Mért én [link] ezt a listát vettem alapul, mint választandó SSD-k.
-
-
Pietrosz
addikt
-
zetecR
addikt
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem nincs olyan program ami igényelne ennyit ezért is van kikapcsolva bár ssd-vel már nem lenne olyan lassú mint hdd-ről
Csak annak a bénán megírt programnak van szüksége rá.