Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Tény hogy sokat eladnak.
De azért nem veszi a nép az ssd-t úgy mint a cukrot,mert azért megkérik az árát.Nagyon kevés embert tudok rábeszélni erre az alkatrészre,mert mindenki azt nézi hogy mennyibe kerül és mennyi tárhelyt kap cserébe...Namost ha rászánja magát,és vesz egy 30k-s ssd-t, az meg besz@rik 2 hónap múlva,azt a user-t nem fogja érdekelni hogy az OCZ milyen selejtszázalékkal dolgozik...Tuti hogy másik márkát fog választani. -
Bodor
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Nemrég olvasgattam elég sokat a "Milyen asztali gépet vegyek? " topikot, és ott szinte minden gépbe OCZ Agility 3-at ajánlanak, ami nem baj, de ez után nem kell csodálkozni, hogy gyakrabban jelennek meg olyan hozzászólások, hogy probléma van az SSD-vel, amelynek egyébként egy jó része szerintem user error.
Én úgy látom, hogy a jó ár miatt a vásárlók 70 %-a ilyen SSD-t vesz.
Szóval arányokat nézve nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne az OCZ SSD-ivel. -
Speed®
titán
válasz
kovsol
üzenetére
Az nem hanme, hanem hanem

De hogy On is legyen: márciusban vettem egy 830/128as Samsungot és elégedetten használom a mai napig, W7/64 alatt zökkenőmentes.
Viszont van egy pici csavar, mert nem origi Samsung, hanem valószínűleg OEM gépekbe gyártották..ennek ismérve, hogy nem a szálcsiszolt dizájnburkolatot kapta, hanem egy sima műanyag tokot, ill. a matrica is eltér..
További difi, hogy ebben inaktív/nincs hőszenzor és nem kezeli a Magician szoftver sem, hiába PM830 Samsung néven mutatkozik be..
A sebessége rendben van, működik a TRIM is rendesen, szóval nincs baj. Viszont ha szeretném a Magiciant használni, mi a teendő? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kovsol
üzenetére
Az ilyen anomáliák miatt kerülöm én továbbra is a SandForce vezérlős SSD-ket.
Papíron nagyon gyorsak, de a mérések mást mutatnak.AS SSD benchmark programot ha elindítod, akkor kiírja, hogy jó-e a partició eltolás. Ezt még érdemes megnézni. (nem kell lefuttatni csak el kell indítani a programot)
-
Pietrosz
addikt
Aktív témák
- Jelszókezelők
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AliExpress tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Egérpad topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)