Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Tény hogy sokat eladnak.
De azért nem veszi a nép az ssd-t úgy mint a cukrot,mert azért megkérik az árát.Nagyon kevés embert tudok rábeszélni erre az alkatrészre,mert mindenki azt nézi hogy mennyibe kerül és mennyi tárhelyt kap cserébe...Namost ha rászánja magát,és vesz egy 30k-s ssd-t, az meg besz@rik 2 hónap múlva,azt a user-t nem fogja érdekelni hogy az OCZ milyen selejtszázalékkal dolgozik...Tuti hogy másik márkát fog választani. -
Bodor
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Nemrég olvasgattam elég sokat a "Milyen asztali gépet vegyek? " topikot, és ott szinte minden gépbe OCZ Agility 3-at ajánlanak, ami nem baj, de ez után nem kell csodálkozni, hogy gyakrabban jelennek meg olyan hozzászólások, hogy probléma van az SSD-vel, amelynek egyébként egy jó része szerintem user error.
Én úgy látom, hogy a jó ár miatt a vásárlók 70 %-a ilyen SSD-t vesz.
Szóval arányokat nézve nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne az OCZ SSD-ivel. -
Speed®
titán
válasz
kovsol
üzenetére
Az nem hanme, hanem hanem

De hogy On is legyen: márciusban vettem egy 830/128as Samsungot és elégedetten használom a mai napig, W7/64 alatt zökkenőmentes.
Viszont van egy pici csavar, mert nem origi Samsung, hanem valószínűleg OEM gépekbe gyártották..ennek ismérve, hogy nem a szálcsiszolt dizájnburkolatot kapta, hanem egy sima műanyag tokot, ill. a matrica is eltér..
További difi, hogy ebben inaktív/nincs hőszenzor és nem kezeli a Magician szoftver sem, hiába PM830 Samsung néven mutatkozik be..
A sebessége rendben van, működik a TRIM is rendesen, szóval nincs baj. Viszont ha szeretném a Magiciant használni, mi a teendő? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kovsol
üzenetére
Az ilyen anomáliák miatt kerülöm én továbbra is a SandForce vezérlős SSD-ket.
Papíron nagyon gyorsak, de a mérések mást mutatnak.AS SSD benchmark programot ha elindítod, akkor kiírja, hogy jó-e a partició eltolás. Ezt még érdemes megnézni. (nem kell lefuttatni csak el kell indítani a programot)
-
Pietrosz
addikt
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)