Hirdetés
Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz Czimby #17657 üzenetére
Kell nekem a 120 - as . Egyébként a valós tárhely - ha figyelembe vesszük a gyártó utasításait - , egész kevéssel ugyan , de 100 GB alatt van . Természetesen az adattárolást - mint ahogyan eddig is - hagyományos lemezeken képzelem el . Talán egynéhány év múlva változni fog az ebbéli elképzelésem , de a jelenlegi árak mellet ez szinte lehetetlen .
A lemezre a szokásos dolgokat tervezem installálni ... pár játékkal kiegészítve . Tehát semmi különös.
(#17659) DV : Magam is az intel tárolója felé hajlok , de azért szívesen olvasnám , hogy
miért erre a termékre esett a választásod .... ?Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Ace Ventura
addikt
válasz Czimby #17697 üzenetére
Hát eléggé vegyes a teszt képe.Mik azok az adatok, amiket érdemes nézni?Nem biztos, hogy megéri megvennem a + -ost, mert olyan nagy egetverő különbséget nem látok.Gyakorlatban lehet, hogy észre sem veszem.A megbízhatóságban melyik jobb?Vagy abban nincsen különbség?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Czimby #17702 üzenetére
Szerintem sem.
64-es elég nekem bőven.Csak a rendszer lesz rajta, meg 2 játék kb, más nem.
Érdemes használtat venni?Van itt az apróba olyan ami tetszik.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
-
franc0
őstag
válasz Czimby #17722 üzenetére
Ha már itt tartunk, okulásként itt az én 60 gigás Vertex2-m, 3 havi használat után.
Amint látható, 668 óra alatt 576 gigát olvastam róla és 448 gigát írtam rá. Itt azért megjegyezném, hogy a vétel után vagy 4 oprendszerinstall volt, mert több gépben is ki akartam próbálni. Tehát ez másnál valószínűleg kevesebb lett volna.
De még így is, 3 hónap alatt kevesebb, mint 8-szor írtam tele. Ha csak 5000 ciklust szavazunk meg a NAND-nak, az is több mint 100 éves élettartam...[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Jack@l
veterán
válasz Czimby #27474 üzenetére
Crucial 128 vagy Samu 830 128 ha a jövőre is akarsz gondolni, ha nem akkor mind1, mindegyik jó a maga nemében azok közül amit néztél. (V200-ast is beleveheted)
OCZ ből a vertex3 jó lehet még, corsairt annyira nem vágom, mert annyi hasonló nevű jöt ki tőlük az utóbi időben hullámzó teljesítménnyel.(GT talán a jobb)A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
-
@matthew@
őstag
válasz Czimby #27490 üzenetére
A pendrive nem kell mert az van itthon dögivel amúgy ha azt mondom h nem kell az újság ha nincs SSD akkor vajon kerítenek nekem vagy mi? az újság mindenképp kell mert vírusirtó kódok is vannak benne amiket használnék meg érdekel is az újság. Amúgy ha online megrendelem és írom h kell az SSD és ha esetleg nincs akkor is előfizetek csak az eredeti áron ugye?
Matthew 24:42
-
amok
csendes tag
válasz Czimby #27488 üzenetére
Saját tapasztalatból még mindig nem ajánlom az intel 320-ast:
betettem helyette egy Samsung 830-ast Sata III / Marvell 91xx-re:
olvasgattam, van frissítés Marvell-re de, az sem tudja a TRIM-et, hagytam is... vissza SATA II-re
ugyaneben a gépben az intel320-as
Szóval figyelni kell mit tud az alaplap, sata III-se mindig az aminek "látszik".
-
addikt
-
tupacamaru
veterán
válasz Czimby #27910 üzenetére
Nem az AHCI beállítás miatt van?? Nekem 2 merevlemezem is így látszik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
addikt
válasz Czimby #27909 üzenetére
Vicc vagy nem vicc, teljesen jó és semmi kedvem új rendszert venni. Mert ugye az nem úgy megy, hogy csak úgy felteszek Win 7-et. Ráhúztak a Vistára egy másik skint, aztán úgy bekajálta mindenki, hogy tanítani kéne marketingból. Lassan meg itt a Win 8... blődség lenne leváltani a Vistámat.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
félisten
válasz Czimby #28125 üzenetére
Nem szándékom elvenni a kedved (mert a HDD-hez képest még így is sűvít természetesen), de ezek az írási eredmények igen vérszegények. Ezzel az új JMicron vezérlővel és/vagy a FW-el nincs rendben valami a V200-asoknál...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Czimby #28134 üzenetére
Nekem a CrystalDiskInfo és a HDS is egyformát mutat, 22 óra 140Gb.
Czimby! Win7 install alatt összeszedtem vagy 50 gigát, most hogy kicsit át van alakítva a win7 és szimbiózisban él a HDD-vel már a mai napon ez csökken 5 gigára, mondjuk nap végére legyen 8. Engem ez amúgy "bök", hogy simogatni kell az SSd-t és kímélni. Ha én ezt tudom......
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Czimby #28137 üzenetére
Hát ja, eszembe jutott, hogy hány ember van aki átrakja a felhasználói mappákat a HDD-re vagy épp a letöltéseket, vagy a lapozófájlt, kikapcsolja a hibernálást meg a biztonsági mentést meg ki tudja még mit. Ebből amúgy ma is már adódnak olyan dolgok aprón, mint pistike 1 hónapos SSD-je 98%os, de józsika 1 éves SSD-je 100-as, ezeknek még ad egy pofont a rengeteg gyártási technológia, a wear level módszer meg, hogy szinkron-aszinkron, meg scl meg mlc és még lenne mit írni, pedig csak kicsit rákerestem neten.
Még nem érzem, úgy, hogy megérte a dolgot, de kicsit megmelengeti a szívem a boot meg ha valamit telepítek rá, meg úgy maga a rendszer működése. Azt már most tudom, hogy ha a HDS 99%-os kondíciót fog kiírni az nekem nagy törés lesz, nálam csak 100%-as dolgok vannak, ami nem az attól megválok. Az egyik dilim....2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Manus01
aktív tag
válasz Czimby #28288 üzenetére
Na igen. Számomra jó vétel volt. Igaz, hogy hirdetem is mert 128 vagy 256-t veszek helyette
kerekfej:
Akkor már inkább +10-15k és 128GB... 64GB-ért biztos nem adnék annyit. Csak tesztekben jobb. Napi használatban nem.[ Szerkesztve ]
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
-
MODERÁTOR
válasz Czimby #40202 üzenetére
Szia!
Firmware frissítés tudtommal nem töröl semmit, viszont ebben nem is vagyok biztos. Menteni mindenképpen ajánlatos, hogy később ebből probléma ne legyen. Ha jól tudom, akkor van egy programja a kingstonnak, ami elvégzi a frissítést, ha nem(!) rendszer lemez, vagy pedig a bebootolós megoldás.
Szerk.: itt találtam egy videót róla: [link]
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Czimby #40204 üzenetére
Ebben az esetben klónozd az egészet egy másik merevlemezre.. Aztán vissza. Első hsz. -ben találsz rá megoldást, gondolom a videó a frissítést mutatja be (nem néztem meg!).
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest