- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem.
A rendszer a leírás szerint épp most ment fel. Eddig minden OK. Remélem nem lesz vele gond.

A 100MB partíció engem zavar, ha nem muszáj, ne legyen. Múltkor pl. felraktam ugyanazon HDD 1. primary partíciójára a win7-et, a második primaryra a win8-at, és a 8 látta ezt a 100 MB-osat (ő nem csinált másikat magának, gondolom mert ugyanazon diszk). Marhára zavaró volt hogy ott van betűjellel, egy rossz mozdulat álmosan és letöröltem valamit, aztán szevasz.
Ha a rendszerválasztó nem fog létrejönni (nekem a fenti esetben sem készítette el), akkor majd fórumozok, mert tuti van rá valami egyszerű megoldás.
Köszönöm a válaszodat és a tanácsokat, ha így nem lesz jó, akkor marad a Te verziód!

Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Steam topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest