Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Karácsony utáni pihenésképp gondoltam le kellene valahogy mozogni a sok betermelt kaját - így atomjaira robbantom a gépem, hogy beépíthessem a Vertex 3-at. Az OCZ bekerült, mellé ment a régi/új HDD és egy puffer HDD. Majd nekiugrottam a W8 telepítésének. (meglepően gyorsan lefut, ennyi idő a alatt az XP-nél még a telepítés ~1/3-ánál tartott...)
Először az alaplap support oldaláról letöltött AHCI driverrel telepítettem (én hülye), de ezzel nem ment a TRIM, majd egy alaplapi driver telepítés/frissítés után W8 reinstall következett, mert a gép végtelen ciklusba futott.
A második W8 telepítés után a W8 AHCI driver-ével a HDS és az SSDOK szerint - megy a TRIM. Elhiszem nekik.
Néhány óra - max holnap - és lesz kép is. Tesztelgetni nem áll szándékomban, használni akarom az SSD-t és nem benchmark eredményekben gyönyörködni.
Minden az elmúlt hetekben Tőletek kapott segítséget hálásan köszönök!!!
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest