- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Foximilien
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 60 Gb-os Kingston SSDNow V+200-as SSD-t amit sikerült is beconfigolni annak a leírásnak az alapján amit itt prohardveren találtam. Azóta van egy kis gondom amire nem találok megoldást sehol. A másik két vinyóm (egy 2 és egy 1 terrás samsung) ha egy ideig nincs használatban (nem tudom pontosan mennyi időről van szó talán negyed óra) leállnak és amikor mondjuk total commanderben egy mappát meg szeretnék nyitni valamelyiken, nem nyitja meg egyből hanem várnom kell hogy kapcsolódhasson és eközben pedig hallom ahogy a merevlemez felpörög. A másig gondom ami lehet hogy nem az SSD miatt van de nem tudok rájönni szóval ha nem ide tartozik akkor bocsi. Ha teljes képernyős alkalmazást futtatok (leginkább játékról van szó) nagyjából negyed óránként minden hibaüzenet nélkül ki kerülök az asztalra. Aztán ha a tálcán rákattintok az aktuális játékra simán tudom folytatni, csak 15 perc múlva újra meg újra megcsinálja ugyanezt... :S
Légyszi ha tudtok mondjátok meg a megoldást mert egyik hiba idegesítőbb mint a másik

Köszönöm: Foximilien
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen program, ami...?
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Visszaszerezte az írországi Fab 34-es gyárát az Intel
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest