Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Aktív témák
-
Foximilien
csendes tag
Lenne megint egy kérdésem felétek, nem tudom hova írhatnám ahol aktivitás és hozzá értő emberek is vannak.
Az alaplapom (MSI P67A-G45) bios-ban sehogy sem találom a hard disk smart beállításának lehetőségeit. Most rakom ujra a rendszert és biztosra akarok menni az ssd miatt a beállításokat illetően. Szanaszét 'gugliztam' már magamat de se magyarul se angolul nem találtam utalás se rá hogy benne van-e egyáltalán ez az opció...
Kérlek ha valakinek van tapasztalata az MSI uefi bios-ával akkor az segítsen.
Köszönöm: Foximilien -
Foximilien
csendes tag
Úgy néz ki minden megoldódott... még nem tudom biztosan hogyan de ha rájövök megírom. Lehetséges hogy amikor a vinyók leálltak kidob az asztalra? Mert nagyjából ugyanabban az időben történt a kettő ha jól számoltam... Leállítottam néhány dolgot ami a háttérben futott illetve automatikusan indult a rendszerrel, de mivel alig pár hete tettem ujra az ssd-re a windows-t nincs tul sok minden rajta... ráadásul netem sincs a pc-n perpillanat...
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget ha van még ötletetek szívesen fogadom
Foximilien -
Foximilien
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 60 Gb-os Kingston SSDNow V+200-as SSD-t amit sikerült is beconfigolni annak a leírásnak az alapján amit itt prohardveren találtam. Azóta van egy kis gondom amire nem találok megoldást sehol. A másik két vinyóm (egy 2 és egy 1 terrás samsung) ha egy ideig nincs használatban (nem tudom pontosan mennyi időről van szó talán negyed óra) leállnak és amikor mondjuk total commanderben egy mappát meg szeretnék nyitni valamelyiken, nem nyitja meg egyből hanem várnom kell hogy kapcsolódhasson és eközben pedig hallom ahogy a merevlemez felpörög. A másig gondom ami lehet hogy nem az SSD miatt van de nem tudok rájönni szóval ha nem ide tartozik akkor bocsi. Ha teljes képernyős alkalmazást futtatok (leginkább játékról van szó) nagyjából negyed óránként minden hibaüzenet nélkül ki kerülök az asztalra. Aztán ha a tálcán rákattintok az aktuális játékra simán tudom folytatni, csak 15 perc múlva újra meg újra megcsinálja ugyanezt... :S
Légyszi ha tudtok mondjátok meg a megoldást mert egyik hiba idegesítőbb mint a másik

Köszönöm: Foximilien
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Fogyjunk le!
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Red 2TB HDD (100/100) - ELKELT, értékelésre vár
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest