- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a probléma?

Az értékek magukért beszélnek, szerintem az ssd típusához képest igen alacsonyak... persze egyelőre csak sata 2-ben használom, de ahhoz mérten alacsonynak tartom, pláne a 4k qd32-t.
A biosban néztem volna ezt az AHCI módot, de amikor bekapcsolom, akkor a boot előtt egy ilyen elég fura konzol jön elő, de elindul vele is a rendszer csak emiatt lassabban. mindig, minden indításnál ellenőrzi a meghajtókat boot előtt. (nemsokára feltöltök róla egy képet)Egyébként úgy tűnik a trim be van kapcsolva, azt pedig úgy olvastam csak akkor lehet, ha engedélyezve van az AHCI. Töltsek le valami alaplapi chipset drivert?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest